- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
canim 2li test iyi ciktiysa 3lu teste gerek yok dedi benim doktorum yani o testin iyiyse yaptirmana bile.gerek yok bence canim.merhabalar yazılarını okuyorum ama yoğunluktan bazen yazıyorum bazen yazamıyorum...
Size bir şey sormak istiyorum şimdi ben en son muayenehane 22/05/2015 de gittim ve bir ay sonra gel demişti doktorum şuanda 16+3 ve önümüzdeki hafta gidemiyeceğim gibi gözüküyor dr. ayın 29 pazartesi gideceğim o zamanda 17+6 olucam o günü 3 lü test için bir sıkıntı teşkil edermi yada kullanma gerek hap varmı bilemedim şimdi nasıl yapsam ? sormak istedim size..
ben kendım ıkılıyı yapmadım ama uclu testı mecbur yaptım cnku doguma kadr hangı doktora gıdersek gıdelım bu sonucu ıstıyorlarmıs o yuzden yaptırmanızı tavsıye edıorumBen daha yaptırmadım canım. O da rutin testlerden mi? Yani her gebeye yapılanlardan mı? Şimdi internette okudum. İkili test ile benzermiş.
fermuar açılırken bide acayip bir ses çıkarıyo o ses benim kayınvalidenin yanındayken çıktı rezil oldum kadına bide çok kokoş bir kadın yani sen düşün artık ondan sonra alışveri yaptım zatenHahahaaynen bende oyleydim bide fermuar da yavas yavas aciliyo yedikce duscek diye korkuyodum
Aynen aynen bende 3 litreyi geçiyommm 3 kez falan kalkıyorum ama ona ragmen sabah kasıklarım şişiyor :)Aynen şu an 3.litre ye geçtim
Aynen aynen bende 3 litreyi geçiyommm 3 kez falan kalkıyorum ama ona ragmen sabah kasıklarım şişiyor :)
cnm bnce yaptırmalısın dopktorum cok onerdıdoktor gerek yok dedi.yaptırmadım
Kimiler öylee ben 14+1 de ögrendim cinsiyetini :)Yalnız bu bebişler de ne kadar nazlılar ya 16. hafta bitmiş hala bacak kapatmalar, göstermemeler falan :) Magazın programları gıbı sürekli az sonra olayı :)
15. 16. haftadan sonra aynı çıkıntı varsa kesin erkek..Net erkek demedi hayal meyal erkek gibi dedi oyuzden ikilem de kaldım ama iki bacak arasında uzun bi cikinti var dimi kiz olsa bu çıkıntı olurmu?
canım ne tatlı fotolar yahu :) şöyle yazınca üstüne ne iyi olmuş :)) tatlım son olarak erkek mi dendi sana????
cnm bnce yaptırmalısın dopktorum cok onerdı
güle güle kullan ben pantolon giyemedim ya izmirdeyiz ve hava çok onun yerine bir iki tane elbise ve etek aldım özellikle elbise çok rahat içime de hamile külotu aldım vallahi en rahatı da o
Hahahafermuar açılırken bide acayip bir ses çıkarıyo o ses benim kayınvalidenin yanındayken çıktı rezil oldum kadına bide çok kokoş bir kadın yani sen düşün artık ondan sonra alışveri yaptım zaten
Oraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))
Bende aynı dertten muzdaribimkızlar, benim bacaklarım selülit doldu normalde yoktu. ilk ay karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten kaynaklı. sizce çözümü var mıdır? berbat durumdayım. 2 hafta sonra tatile gideceğim böyle gitmek istemiyorum
ikili testim iyi hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama 20. haftaya kadar bakılıyormuş zaten 3lü test bizim içinde bir sıkıntı olmayacak bakalım derse dr. yaptırırım o zaman...canim 2li test iyi ciktiysa 3lu teste gerek yok dedi benim doktorum yani o testin iyiyse yaptirmana bile.gerek yok bence canim.
valla popom bacaklarım berbat. resmen hamur gibiyim. 1 kg aldım oysa ki 54 kiloyum. ilk olmamıştı bunda rezilimBende aynı dertten muzdaribimcnm o karbonidrat agırlıklı beslenmeden olabilir ama.asıl sebebi tuksek östrojen salgılanmasınsan dolayı vücut su tutuyor.hamilelikten sonra geçiormuş diolar .inşalahh gecer:)) yoksa bir tedavi gerekecek bana
kızlar en ıdealı 2 lıtreymış.abartıya gerek yok bence bobreklerınızıde unutmayın.Aynen aynen bende 3 litreyi geçiyommm 3 kez falan kalkıyorum ama ona ragmen sabah kasıklarım şişiyor :)
haha seninkide iyiymiş neyse sen silebilirsin ben kadının aklından silemem napayım yani açıldı dedim bide pişmiş pişmiş kadınaHahahaay evettt ya biliyorumm o sesii kadin da noluyo demistirr iyi yapmissin canimm valla ben bide foto cekinmisim tsortun altindan fermuarim acik oldugu belli olmus flash patlayinca bende ondan sonra aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?