2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim 2li test iyi ciktiysa 3lu teste gerek yok dedi benim doktorum yani o testin iyiyse yaptirmana bile.gerek yok bence canim.

Ben daha yaptırmadım canım. O da rutin testlerden mi? Yani her gebeye yapılanlardan mı? Şimdi internette okudum. İkili test ile benzermiş.
ben kendım ıkılıyı yapmadım ama uclu testı mecbur yaptım cnku doguma kadr hangı doktora gıdersek gıdelım bu sonucu ıstıyorlarmıs o yuzden yaptırmanızı tavsıye edıorum

Hahaha aynen bende oyleydim bide fermuar da yavas yavas aciliyo yedikce duscek diye korkuyodum
fermuar açılırken bide acayip bir ses çıkarıyo o ses benim kayınvalidenin yanındayken çıktı rezil oldum kadına bide çok kokoş bir kadın yani sen düşün artık ondan sonra alışveri yaptım zaten

kızlar ya uclu testı yaptırdım da doktorum cok sukur ıyı dedı ama genede kagıdı hıc anlamadım burda hepsınde negatıf dıor ıste down sedroumu negatıf tarama, açik spına bıfıda negatıf dıor trısomı18 negatf dıor sımdı nu ıyımı kotu mu anlamadım doktorumda basından saldı benı sız yardımcı olurmsnz

Net erkek demedi hayal meyal erkek gibi dedi oyuzden ikilem de kaldım ama iki bacak arasında uzun bi cikinti var dimi kiz olsa bu çıkıntı olurmu?
15. 16. haftadan sonra aynı çıkıntı varsa kesin erkek..
canım ne tatlı fotolar yahu :) şöyle yazınca üstüne ne iyi olmuş :)) tatlım son olarak erkek mi dendi sana????
aynen.
benim en son erkek dediler. zaten pipiyide gördük.. maşallahı vardı

kızlar, benim bacaklarım selülit doldu normalde yoktu. ilk ay karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten kaynaklı. sizce çözümü var mıdır? berbat durumdayım. 2 hafta sonra tatile gideceğim böyle gitmek istemiyorum

güle güle kullan ben pantolon giyemedim ya izmirdeyiz ve hava çok onun yerine bir iki tane elbise ve etek aldım özellikle elbise çok rahat içime de hamile külotu aldım vallahi en rahatı da o

Saol canım. :) Hamile külotu hiç denemedim. Ben de ona bakayım bari :) Zaten aslında en güzeli elbise etek. Ben servise in bin rahat edemiyorum her zaman diye pantalonla açtım :)) İnce baya neyse ki :)

Hahaha ay evettt ya biliyorumm o sesii kadin da noluyo demistirr iyi yapmissin canimm valla ben bide foto cekinmisim tsortun altindan fermuarim acik oldugu belli olmus flash patlayinca bende ondan sonra aldim

Oraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))

Defacto'da da mı varmış? Ben de Lc Waikiki'den aldım. Çok memnun kaldım. Bluzları da var uygun fiyata. Ben de öyleydim ya işte. İsyan ettim en sonunda. Al bir an önce. Hem karnın da sıkışmasın.

Bende aynı dertten muzdaribim cnm o karbonidrat agırlıklı beslenmeden olabilir ama.asıl sebebi tuksek östrojen salgılanmasınsan dolayı vücut su tutuyor.hamilelikten sonra geçiormuş diolar .inşalahh gecer:)) yoksa bir tedavi gerekecek bana

canim 2li test iyi ciktiysa 3lu teste gerek yok dedi benim doktorum yani o testin iyiyse yaptirmana bile.gerek yok bence canim.
ikili testim iyi hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Ama 20. haftaya kadar bakılıyormuş zaten 3lü test bizim içinde bir sıkıntı olmayacak bakalım derse dr. yaptırırım o zaman...

valla popom bacaklarım berbat. resmen hamur gibiyim. 1 kg aldım oysa ki 54 kiloyum. ilk olmamıştı bunda rezilim yağ kullanıcam selülit için

Hahaha ay evettt ya biliyorumm o sesii kadin da noluyo demistirr iyi yapmissin canimm valla ben bide foto cekinmisim tsortun altindan fermuarim acik oldugu belli olmus flash patlayinca bende ondan sonra aldim
haha seninkide iyiymiş neyse sen silebilirsin ben kadının aklından silemem napayım yani açıldı dedim bide pişmiş pişmiş kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…