2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Saol canım. :) Hamile külotu hiç denemedim. Ben de ona bakayım bari :) Zaten aslında en güzeli elbise etek. Ben servise in bin rahat edemiyorum her zaman diye pantalonla açtım :)) İnce baya neyse ki :)
evet özellikle elbise çok iyi yani alttan ifil ifil esiyo karnım çıktı benim o yüzden külot çok rahat hem bebişde sıkışcakmış gibi geliyor içim daha rahat etti

Defacto'da da mı varmış? Ben de Lc Waikiki'den aldım. Çok memnun kaldım. Bluzları da var uygun fiyata. Ben de öyleydim ya işte. İsyan ettim en sonunda. Al bir an önce. Hem karnın da sıkışmasın.

Bende işte aldımda hiç rahat edemedim defactidakilere bakicam

Hiç duymadım canm arkadaşımın oğlu var efe buğra uysal bi çocuk

p
Kizlaaar merhabaaa nasilsinizz nasil gidiyoo.benkm bugun acayip basim agridi bu haftalarda olurmus kan akisi artiyormus diyee.

Kizlar siz demir ilaci kullaniyormusunuz .bana decavit ile ferro verdi ikisnide kullaniyorum siz ne kullaniyosunuz
ben sadece folbiol ve apicobal kullaniyorum. erken dogmasin diye haftada yarım proluton igne ve her fun kan sulandici igne

kizlar bana da yorum yaparmisiniz:) bugun dr daha net degil dedi. bir dahaki sefere soyleyecekmis cinsiyetini

Eklentiler

• 2 (1).webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 2 (2).webp
    17 KB · Görüntüleme: 74
ben dün de dahil 3 gündür cikariyorum 16+ 4 üz halbuki. nasil tutacagiz ki böyle midem tavan yapti 3 gündür yine
15+2 oldum ben de. Uzun zamandır çıkarmıyorum diye seviniyordum. Pazartesi yine çıkardım.
3 gündür de sabahları öğürmem oluyor. Bütün gece midem boş kaldığı için midemin bulandığını farkettim. Sabah çok aç oluyorum. Hemen birşey yemezsem öğürmeye başlıyorum.
Gün içerisinde zaten 1 saat aralıklarla yiyorum.

Hiç duymadım canm arkadaşımın oğlu var efe buğra uysal bi çocuk
Bende önceden efe düşünüyordum. Eşim egeli diye. Söyleye söyleye soğuttular isimden çok yaramaz oluyor falan diye. Şuan erkekse Alp Atlas sanırım son karar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…