evet özellikle elbise çok iyi yani alttan ifil ifil esiyo karnım çıktı benim o yüzden külot çok rahat hem bebişde sıkışcakmış gibi geliyor içim daha rahat ettiSaol canım. :) Hamile külotu hiç denemedim. Ben de ona bakayım bari :) Zaten aslında en güzeli elbise etek. Ben servise in bin rahat edemiyorum her zaman diye pantalonla açtım :)) İnce baya neyse ki :)
Kullan cnm.bakalım sana fayda ederse bende kullanayım barivalla popom bacaklarım berbat. resmen hamur gibiyim. 1 kg aldım oysa ki 54 kiloyum. ilk olmamıştı bunda rezilimyağ kullanıcam selülit için
kötü olmuş yeniden yapıcak kadar kötü değildir umarımoff kizlar yaa burda takilicam diye yemek yapmistim dibi tuttu
off kizlar yaa burda takilicam diye yemek yapmistim dibi tuttu
off kizlar yaa burda takilicam diye yemek yapmistim dibi tuttu
kötü olmuş yeniden yapıcak kadar kötü değildir umarım
of of of geçmiş olsun canım zamanın var tekrar yapıcan mecbur
bence cok kotu degil yenilebilir,biberlerin dibi simsiyah olmus
Masallah,saglikla uzun omurlu olur insallah
Hangi degerlerin yüksek cıktı canım?Prenantal test diye geçiyor Kani yurtdışı nda bir laboratuvara gönderiyorlar 1800 tl ödedik sanırım o yüzden 3 hafta
Defacto'da da mı varmış? Ben de Lc Waikiki'den aldım. Çok memnun kaldım. Bluzları da var uygun fiyata. Ben de öyleydim ya işte. İsyan ettim en sonunda. Al bir an önce. Hem karnın da sıkışmasın.
:)))) cnm senin kinin cinsiyeti belli oldumuBen tahta gibi oldugun icin tutan bisey yokk bende hop gidiverir vallaa
ay çok yandıysa yeme vaktin varsa baştan yapbence cok kotu degil yenilebilir,biberlerin dibi simsiyah olmus
Hiç duymadım canm arkadaşımın oğlu var efe buğra uysal bi çocuk:))) valla.zaman asimi olayi varsa seninki zaman asimina takilmistir :)
Suan ne koymayi dusunuyorsun ?
valla kordon.degildir.ins
Sen.ne koymayi dusunuyrosun ?
Efe isminde olanlar.cok yaramaz hiperaktif.olur.diyorlar
Sende duydunmu ?
Ne dusunuyon bu konu hakkinda ?
Yok canım yenilebilir kokusu da sinmemiş bütün yemegeay çok yandıysa yeme vaktin varsa baştan yap
ben sadece folbiol ve apicobal kullaniyorum. erken dogmasin diye haftada yarım proluton igne ve her fun kan sulandici igneKizlaaar merhabaaa nasilsinizz nasil gidiyoo.benkm bugun acayip basim agridi bu haftalarda olurmus kan akisi artiyormus diyee.
Kizlar siz demir ilaci kullaniyormusunuz .bana decavit ile ferro verdi ikisnide kullaniyorum siz ne kullaniyosunuz
15+2 oldum ben de. Uzun zamandır çıkarmıyorum diye seviniyordum. Pazartesi yine çıkardım.ben dün de dahil 3 gündür cikariyorum 16+ 4 üz halbuki.nasil tutacagiz ki böyle midem tavan yapti 3 gündür yine
Bende önceden efe düşünüyordum. Eşim egeli diye. Söyleye söyleye soğuttular isimden çok yaramaz oluyor falan diye. Şuan erkekse Alp Atlas sanırım son karar olurHiç duymadım canm arkadaşımın oğlu var efe buğra uysal bi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?