2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İki gündür aşırı duygasalim hatta duygusallıktan öte depresyonda gibiyim
Hamilelikte oluyor böyle.
Ben de bir ara çok kötüydüm. Sürekli kendimi hasta hissetmek moralimi çok bozuyordu. Ağlama nöbetlerine giriyordum.

Hamile kalmadan önce, anneliğin en güzel zamanlarının hamilelik dönemi olduğunu düşünürdüm. Şimdi düşüncem tamamen değişti.

Çok şükür bu aralar moralim iyi. Allah hepimize huzurlu, rahat hamilelik nasip etsin.

hahaha buda iyiymiş yaaa süpersin ben bayağı dalga geçmeye başladım benimle oturup ceviz yemeye başladı hergün yakında benimki de çok zeki olsun derse şaşırmıycam
Benimkinin de göbeği aldı başını gidiyor. :)
Hangimiz hamileyiz belli değil.
Eşimin yeğeni(4 yaşında) bebeği zaten eşimin karnında sanıyormuş. :)
Çocuğa dayının bebeği olacak deyince, o da öyle zannetmiş. :)

Merhaba hamişler Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kuzucuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...bende herhangi bir değişiklik olmazsa aralik annesi olucam ilki gibi:)

çocuklar ve hayal güçleri çok saf temiz
hay allah zaten kısmen öyle yakında göbikleri bizden çok olacak

Ben tutuyorum canim cokta rahat geçiyor :) ev bana bakiyor tüm islerimi yapip üstüne 4 çeşit yemek yapiyorum şuan sofram dahi kurulu bi salata yapicam o kadar :)
Harikasınız...ben daha deneyemedim ama vicdanim hic rahat değil sabahları bulantim oluyor birşeyler yemezsem geçmiyor tek korkum o ama deneyecegim.

Bende önceden efe düşünüyordum. Eşim egeli diye. Söyleye söyleye soğuttular isimden çok yaramaz oluyor falan diye. Şuan erkekse Alp Atlas sanırım son karar olur

Supermis bizde oğlum a kardeşin olacak dedik açıp opuyo kaydes ben abi diyo sonrada anne duymuyo nerde diyo

Ben tutuyorum canim cokta rahat geçiyor :) ev bana bakiyor tüm islerimi yapip üstüne 4 çeşit yemek yapiyorum şuan sofram dahi kurulu bi salata yapicam o kadar :)
Maşallah sana canim ilk kez bu yıl Tutamıyorum mide yanması ve sabahları safra çıkartma durumum var

Artık yoruldum hergün kusmaktan boğazım delindi resmen o acı şu yaka yaka ağrıdan duramıyorum hani azalacaktı sanki artıyor bu her geçen gün
Acı su durumu gerçekten çok kötü.
Bana en iyi gaviscon şurup gelmişti. Bir de onu dene istersen. 7 ile 14. haftalarda sürekli kullandım. Şimdi de ara sıra içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…