- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
Tabiki için rahat değilse yaptırcem bey yaptir kafanda sou işareti kalmasın dedi
Ben kendime inanamadım gördüğümde acayip selilüt benim bacaklardabu arada selülit bende de oldu cok feci @zonox
Hamilelikte oluyor böyle.İki gündür aşırı duygasalim hatta duygusallıktan öte depresyonda gibiyim
İyi yapmişsin canm Aldıklarinn elinde kalmasindansa brz daha beklemek gerek :)Aynen öyleee aslında bana %80 erkek dedi ama işte yinede alışverişe başlamadım :)
Benimkinin de göbeği aldı başını gidiyor. :)hahaha buda iyiymiş yaaa süpersin ben bayağı dalga geçmeye başladım benimle oturup ceviz yemeye başladı hergün yakında benimki de çok zeki olsun derse şaşırmıycam
o zaman afiyet olsun bebişe kan olsun can olsunYok canım yenilebilir kokusu da sinmemiş bütün yemege
çocuklar ve hayal güçleri çok saf temizBenimkinin de göbeği aldı başını gidiyor. :)
Hangimiz hamileyiz belli değil.
Eşimin yeğeni(4 yaşında) bebeği zaten eşimin karnında sanıyormuş. :)
Çocuğa dayının bebeği olacak deyince, o da öyle zannetmiş. :)
Benim oğlan şimdiden babasına benziyor,şimdiden kocaman göbeği varçocuklar ve hayal güçleri çok saf temiz
hay allah zaten kısmen öyle yakında göbikleri bizden çok olacak
oy canım ya o bebe lerin o göbeklerini yemek lazım mis kokulularBenim oğlan şimdiden babasına benziyor,şimdiden kocaman göbeği var
Canım bebe yağı olarak örnek verebilir misin hepsi oluyor muCanım bebe yağını hergun kullamalısın tabı Ama benm doktorum bebe yagı yeterlı degıl demıstı Yanı pek guvenme bebe yagına da destek bıseyler takvıye et.
Ben tutuyorum canim cokta rahat geçiyor :) ev bana bakiyor tüm islerimi yapip üstüne 4 çeşit yemek yapiyorum şuan sofram dahi kurulu bi salata yapicam o kadar :)Aranızda oruç tutabileniniz var mı?
Evet yaaa,hayal kuruyorum bazen çok mutlu oluyorum.sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah hepimizoy canım ya o bebe lerin o göbeklerini yemek lazım mis kokulular
Harikasınız...ben daha deneyemedim ama vicdanim hic rahat değil sabahları bulantim oluyor birşeyler yemezsem geçmiyor tek korkum o ama deneyecegim.Ben tutuyorum canim cokta rahat geçiyor :) ev bana bakiyor tüm islerimi yapip üstüne 4 çeşit yemek yapiyorum şuan sofram dahi kurulu bi salata yapicam o kadar :)
Bende tutuyorum canım şükür çok rahat geçiyor şimdilik uc gün tutup bi gün mola vermeyi düşünüyorum bakalım nasipseAranızda oruç tutabileniniz var mı?
Bende önceden efe düşünüyordum. Eşim egeli diye. Söyleye söyleye soğuttular isimden çok yaramaz oluyor falan diye. Şuan erkekse Alp Atlas sanırım son karar olur
Supermis bizde oğlum a kardeşin olacak dedik açıp opuyo kaydes ben abi diyo sonrada anne duymuyo nerde diyoBenimkinin de göbeği aldı başını gidiyor. :)
Hangimiz hamileyiz belli değil.
Eşimin yeğeni(4 yaşında) bebeği zaten eşimin karnında sanıyormuş. :)
Çocuğa dayının bebeği olacak deyince, o da öyle zannetmiş. :)
Maşallah sana canim ilk kez bu yıl Tutamıyorum mide yanması ve sabahları safra çıkartma durumum varBen tutuyorum canim cokta rahat geçiyor :) ev bana bakiyor tüm islerimi yapip üstüne 4 çeşit yemek yapiyorum şuan sofram dahi kurulu bi salata yapicam o kadar :)
Acı su durumu gerçekten çok kötü.Artık yoruldum hergün kusmaktan boğazım delindi resmen o acı şu yaka yaka ağrıdan duramıyorum hani azalacaktı sanki artıyor bu her geçen gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?