kizlar bana da yorum yaparmisiniz:) bugun dr daha net degil dedi. bir dahaki sefere soyleyecekmis cinsiyetini
cok guzellmisssPoyraz düşünüyoruz şimdilik bakalım
negatif demek.yok.demek.iste ne guzel.kızlar ya uclu testı yaptırdım da doktorum cok sukur ıyı dedı ama genede kagıdı hıc anlamadım burda hepsınde negatıf dıor ıste down sedroumu negatıf tarama, açik spına bıfıda negatıf dıor trısomı18 negatf dıor sımdı nu ıyımı kotu mu anlamadım doktorumda basından saldı benı sız yardımcı olurmsnz
ay sukur yaramaz olmayan efe duydum :)Hiç duymadım canm arkadaşımın oğlu var efe buğra uysal bi çocuk
benim her gece rüyamda ya bebeğim kucağımda ensesini öpüyorum okşuyorum falan ayyy çok uzun bir 6 ay var ya daha sağlıkla geçsin günler hepimiz içinEvet yaaa,hayal kuruyorum bazen çok mutlu oluyorum.sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah hepimiz
Ben de 38 yaşındayım. Sadece 2 li testi yaptırdım. Onu da doktorum sormadan yaptı zaten :) Yaş riski dışında olumsuz bir durum yok. Onu da bekliyordum zaten.ah ya ne hale getirdiler doktorluk mesleğini... büyük geçmiş olsun. zamanında kurtulmuşun o doktordan. ama benim doktorum şöyle dedi, senin yaşın 40, ikili üçlü test riski yüksek çıkaracak boşuna endişe duyabilirsin, ense kalınlığında sorun yok, istiyorsan için rahat etsin diye harmony yaptır dedi... ben güvendim valla.
Kullan cnm.bakalım sana fayda ederse bende kullanayım bari
kızlar, yürüyüş çok iyi geliyormuş, keselemek, badem yağı masajı.. şimdilik bunları buldum. ha bir de merdiven inip çıkmak. ben yarın yazlığa gidiyorum bol bol yürüyeceğim ve tabi yüzeceğim..bu arada selülit bende de oldu cok fecizonox
kizlar bana da yorum yaparmisiniz:) bugun dr daha net degil dedi. bir dahaki sefere soyleyecekmis cinsiyetini
Cnm atak yaptımı en az 10 gün sürüyodu ama o zmn avantajım iğne oluyodum ve sıcak su koyuyodum belime. Bir de voltran hap iyi geliyodu ama o zmn hamile değildim bunlar hep ağır iğneler o hap da ağır ağrı kesici. Şimdi tutsa kullanamam[QUOTE="Dekalpy, post:
deniz senin bel fıtığın atak yaptığı zaman ortalama kaç gün sürüyordu benim hiç geçmedi ya raporda bugün bitti pazartesi işe başlıycam canım çok sıkıldı egzersiz yapıyormuydun
Leylam cnm iş senden önmli değil iyi değilsen ptesi git rapor al yne bnce[QUOTE="Dekalpy, post:
deniz senin bel fıtığın atak yaptığı zaman ortalama kaç gün sürüyordu benim hiç geçmedi ya raporda bugün bitti pazartesi işe başlıycam canım çok sıkıldı egzersiz yapıyormuydun
tatlım ben yaptırıcam yaş 35 ama hiç korkmuyorum neden dersen anneannem son çocuğunu 52 yaşında doğurdu dedem ölmeseydi daha devamıda gelir di yani ve embiriyoloğ arkadaş bu risk olayının saçma olduğunu söyledi falan diye bir sürü şey söylemiştiBen de 38 yaşındayım. Sadece 2 li testi yaptırdım. Onu da doktorum sormadan yaptı zaten :) Yaş riski dışında olumsuz bir durum yok. Onu da bekliyordum zaten.
3 lü , 4 lü, amniyosentez, harmony, vb. hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum. Diyelimki olumsuz bir durum var. Tedavisi yok. Bebeğimi de kesinlikle aldırmam. O zaman bu testleri yaptırmanın bir anlamı olmuyor. Her ne olursa olsun; o, benim bebeğim. Her haliyle kabulüm.
sanırım öyle yapıcam bir hafta daha iyi gelecek gibiLeylam cnm iş senden önmli değil iyi değilsen ptesi git rapor al yne bnce
çok sağol ya bende sıcak su torbası dışında herşey yasak ama yürümek çok iyi geliyor biraz daha sabretmem gerek galiba sakın ters hareket yapma bu süreçte ağrısı beter kendine iyi bakCnm atak yaptımı en az 10 gün sürüyodu ama o zmn avantajım iğne oluyodum ve sıcak su koyuyodum belime. Bir de voltran hap iyi geliyodu ama o zmn hamile değildim bunlar hep ağır iğneler o hap da ağır ağrı kesici. Şimdi tutsa kullanamam( egzersiz olarak yürüyodum 2 saatte bir açılmak için onun dışnda yan yatmak bacakları dizden kırıp iyi geliyodu off çok geçmiş olsun çok zor bel ağrısı bende şimdi o kdr dikkat ediyorum ki tetiklenmesin diye
Ben de 38 yaşındayım. Sadece 2 li testi yaptırdım. Onu da doktorum sormadan yaptı zaten :) Yaş riski dışında olumsuz bir durum yok. Onu da bekliyordum zaten.
3 lü , 4 lü, amniyosentez, harmony, vb. hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum. Diyelimki olumsuz bir durum var. Tedavisi yok. Bebeğimi de kesinlikle aldırmam. O zaman bu testleri yaptırmanın bir anlamı olmuyor. Her ne olursa olsun; o, benim bebeğim. Her haliyle kabulüm.
Eğer iyi hissetmezsen kesin al işyerinde mecburen oturuyoruz ve oturmak gerçekten zorluyor hiç değilse iş stresin olmaz bi yandan dinlenir bi yandan yürüyüşünü yaparsın iyice geçsinsanırım öyle yapıcam bir hafta daha iyi gelecek gibi
Müdürüm de değişti erkek müdür geldi çok anlayışlı ve iyi birine bnziyor bebişim şans da getirdi beraberinde hheheçok sağol ya bende sıcak su torbası dışında herşey yasak ama yürümek çok iyi geliyor biraz daha sabretmem gerek galiba sakın ters hareket yapma bu süreçte ağrısı beter kendine iyi bak
Oldu canim kiz dedi doktorum ikili testteki doktorumda kiz dedi. Degismezse kiz heralde canim :):)))) cnm senin kinin cinsiyeti belli oldumu
Hamile külotu nasıl oluyor? Nereden aldın?güle güle kullan ben pantolon giyemedim ya izmirdeyiz ve hava çok onun yerine bir iki tane elbise ve etek aldım özellikle elbise çok rahat içime de hamile külotu aldım vallahi en rahatı da o
p
ben sadece folbiol ve apicobal kullaniyorum. erken dogmasin diye haftada yarım proluton igne ve her fun kan sulandici igne
Ben de önceden pantolonumun düğmeleri açık kullanıyordum. Şimdi lcwaikikiden hamile pantolonu aldım. Çok rahat. :)Oraya da bakarım ozaman arkadaşım defactodan almış co k güzel dio bide ona bakicam valla pantolon düğmesi açık üstüne uzun giyiyor um yani rüzgar bi açsa komik bi görüntü :))
Canim biz hamileler hasta olarak kabul ediliyoruz ve ilk 3 ay ile son 3 ay tutmak dogru değilmiş ama yinede doktora sormak lazim. Geride kalan aradaki o dilimde de kişi kendini iyi hisseder ve doktoru uygun görürse oruç tutabilir ki , rabbimin bir lütfudur ki hamileliklerim çok iyi geçiyor oruç beni hiç etkilemiyor çok şükür, rabbim sizlerede yardim etsin..Maşallah sana canim ilk kez bu yıl Tutamıyorum mide yanması ve sabahları safra çıkartma durumum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?