2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar doktor bugün cinsiyetimizi söyledi.Erken değil mi bu haftadan sonra değişme ihtimali olabilir mi acaba?Kendimi çok kaptırmayan mi diye soruyorum

Arkadaşlar doktor bugün cinsiyetimizi söyledi.Erken değil mi bu haftadan sonra değişme ihtimali olabilir mi acaba?Kendimi çok kaptırmayan mi diye soruyorum
16.hafta daha net oluyor ama doktor eminse büyük oranda doğrudur canım. Cinsiyeti nedir hayırlı olsun

:))) valla.zaman asimi olayi varsa seninki zaman asimina takilmistir :) Suan ne koymayi dusunuyorsun ?
daha düşünüyoruz cnm, erkek olursa şu olsun, kız olursa bu olsun diye işkembeden atıyoduk iş ciddiye binince daha seçici olduk galiba rölantiye aldık içimize sinen bişey buluruz elbet.

Maşallah anneannene :)
Benim içim de çok rahat nedense :)
Annem kardeşimi 42 sinde doğurdu, üstün zekalı bir çocuk oldu. :)

Bu testlerin çok güvenilir olmadığı söyleniyor. Risk çıkmadığı halde engelli olan, ya da tam tersi riskli olup da sağlıklı olan bir sürü bebek duydum.

Yaptırıp boşuna strese girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Tabii herkesin kendi kararı. İsteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz.

Son düzenleme:
Kızlar sizde de aynı hisler var mı bilmiyorum ama acayip derecede bebişini özlüyorum ve şu hamilelik Süreci bitsin hemen kucağıma sağlıkla bebişini Alıp onunla oynamak istiyorum Üfff daha var diyip sinirleniyorum o derece . Cennet kokusunu içime çekip çekip bırakmak istiyorum . Her hamile son aylarında bitsin artık bu hamilelik ve kucağıma alayım der ben bunu çok çok erken yaşıyorum inanılmaz bi heyecan ve özlem içindeyim

Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
dedigim halde.Neyse bizde kişiye gore
davraniriz bundan sonra beni ssorani sorarim sormayani bende sormam...

="chnb, post: 41443449, member: 257670"]hormonların etkisiyle oluyordur. git dr ye ihmal etme bebisi gormek rahatlatır
Sagol canim bebeğimi gördüm simdi iyiyim,esim il disindaydi oda gelince daha iyi oldum.

Masallah yan profil den kız gibi geldi bana çok kibar duruyor ...insallah sağlıkla doğsun bebeğin. ..

tesekkur ederim kizlar yorumlar icin. Ins saglicakla gelsin yavrum. bi tane oglum var bakalim tahminler tutacak mi

tesekkur ederim kizlar yorumlar icin. Ins saglicakla gelsin yavrum. bi tane oglum var bakalim tahminler tutacak mi
Hayirlisi olsun cnm sağlıkla gelsin.benimde bir oğlum vr doktor bunada erkek dedi .ama bugün kontrolde emin olmadı .bklim gönlüm kızdan ya benim de ama herseyin hAyirlisi.

Tatlım burda öyle hızlı yazılıyor ki ben takipte zorlanıyorum. Yazılar dikkatten kacabiliyor. Kırdıysak ben özür dilerim. Elbette ki bebişlerin sağlığı ilk konumuz Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

noldu cnm ben de kaçırdım galiba ama yanlış anlamadıysam oruç tutmuş olmanla alakalı bi sorun mu oluştu??? oruç, inanç, ibadet vs.. hassas konular olduğu için kimseye yorum yapmamaya özen gösteriyorum bu konuda. ama kati surette hamileyken oruç tutmaya karşıyım. biz nasıl oksijensiz yaşayamazsak o sabiler de susuz tehlikeye girer. ama dediğim gibi, herkes hür! içinden gelmiş, denemek istemişsin, tutmaya çalışmışsın 1 gün ama bununla ilgili bi sıkıntı yaşadıysan da çok üzülürüm

not: ilave etmek istedim, kişiye göre muamele konusunda benim de bazı gözlem ve kararlarım var.

Ben anlamadim ne oldu bebegine? Arada bir girsemde cok aktif olamiyorum. Malum evde ilgi bekleyen 1 oglum var. Cok merak ettim kotu birsey yokturdur umarim

Hanımlar iyi geceler bir küçük beyimiz vardı Dr bugun kız olabilir dedi nasipse birde küçük hanim olacak inşallah :)
Bu durumda cin takvimi de tutmuyor bende
hadi hayırlı olsun cnm, sen de ikili takım yaptın, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Hayirli olsun.. sansi acik.olur insallah.. bende 2 gundur evi degistiriyorum. Oglumun odasi ve yeni gelecege oda hazirliyorum. Yorgubluktan öldum desem yeridir. Bu saat oldu oglen yemegiyle duruyorum. Her yanimda agri var bana da acil yolu gozukur bu gidisle

canıııımm, erkek istiyordun sen, Allah gönlüne göre verdi inşallah dimi? Sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin Rabbim

Evet bende bebislerin saglinin ilk konumuz oldugunu saniyordum cunku burda bir araya gelmemizin ilk nedeni onlar
Neyse canım inceliginden dolayi tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…