16.hafta daha net oluyor ama doktor eminse büyük oranda doğrudur canım. Cinsiyeti nedir hayırlı olsunArkadaşlar doktor bugün cinsiyetimizi söyledi.Erken değil mi bu haftadan sonra değişme ihtimali olabilir mi acaba?Kendimi çok kaptırmayan mi diye soruyorum
daha düşünüyoruz cnm, erkek olursa şu olsun, kız olursa bu olsun diye işkembeden atıyoduk:))) valla.zaman asimi olayi varsa seninki zaman asimina takilmistir :) Suan ne koymayi dusunuyorsun ?
Süperkızlar bu arada ben artık bebeğimi hissediyorum :) özellikle çok yorulup sırt üstü yattığımda içerde yüzüyor resmenkalp atışı gibi atıyor
Maşallah anneannene :)tatlım ben yaptırıcam yaş 35 ama hiç korkmuyorum neden dersen anneannem son çocuğunu 52 yaşında doğurdu dedem ölmeseydi daha devamıda gelir di yani ve embiriyoloğ arkadaş bu risk olayının saçma olduğunu söyledi falan diye bir sürü şey söylemişti
Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimismeltemcivil, post: 41447176mber: 670745"]Canım merak etme allahın izniyle sağlıklı çıkacak inşallah Yalnız sen de bidaha kadir gecesi, tam ortası, sonu falan diye oruç tutma. Bol dua et, namaz kıl Zaten hamılesin bi sürü sevap kazanırsın sadece bunları yaparak.
Sagol canim bebeğimi gördüm simdi iyiyim,esim il disindaydi oda gelince daha iyi oldum.="chnb, post: 41443449, member: 257670"]hormonların etkisiyle oluyordur. git dr ye ihmal etme bebisi gormek rahatlatır
Masallah yan profil den kız gibi geldi bana çok kibar duruyor ...insallah sağlıkla doğsun bebeğin. ..
tesekkur ederim kizlar yorumlar icin. Ins saglicakla gelsin yavrum. bi tane oglum var bakalim tahminler tutacak mikızlar, yürüyüş çok iyi geliyormuş, keselemek, badem yağı masajı.. şimdilik bunları buldum. ha bir de merdiven inip çıkmak. ben yarın yazlığa gidiyorum bol bol yürüyeceğim ve tabi yüzeceğim..
nub belli değil ama aynı kız bu bebek.. kafa şekline göre yorum yaptım.. bebeğinin kafa şekli çok güzel maşallah.. çok güzel bir çocuk olacak belli
Hayirlisi olsun cnm sağlıkla gelsin.benimde bir oğlum vr doktor bunada erkek dedi .ama bugün kontrolde emin olmadı .bklim gönlüm kızdan ya benim de ama herseyin hAyirlisi.tesekkur ederim kizlar yorumlar icin. Ins saglicakla gelsin yavrum. bi tane oglum var bakalim tahminler tutacak mi
Tatlım burda öyle hızlı yazılıyor ki ben takipte zorlanıyorum. Yazılar dikkatten kacabiliyor. Kırdıysak ben özür dilerim. Elbette ki bebişlerin sağlığı ilk konumuz Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahÇok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
dedigim halde.Neyse bizde kişiye gore
davraniriz bundan sonra beni ssorani sorarim sormayani bende sormam...
Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Oo super :)Oldu canim kiz dedi doktorum ikili testteki doktorumda kiz dedi. Degismezse kiz heralde canim :)
hadi hayırlı olsun cnm, sen de ikili takım yaptın, Allah tamamına erdirsin inşallah.Hanımlar iyi geceler bir küçük beyimiz vardı Dr bugun kız olabilir dedi nasipse birde küçük hanim olacak inşallah :)
Bu durumda cin takvimi de tutmuyor bende
Hayirli olsun.. sansi acik.olur insallah.. bende 2 gundur evi degistiriyorum. Oglumun odasi ve yeni gelecege oda hazirliyorum. Yorgubluktan öldum desem yeridir. Bu saat oldu oglen yemegiyle duruyorum. Her yanimda agri varKızlar bu aksam karnimin içinde yoğun şekilde ağrılar oldu eşimle doktora gittik magnezyum ilacı yazdi ve bel ve karın agrilarinin normal olduğunu söyledi bebeğimiz in cinsiyeti de %99 erkekmis artık kesinlige kavuştu yani :))
canıııımm, erkek istiyordun sen, Allah gönlüne göre verdi inşallah dimi? Sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin RabbimKızlar bu aksam karnimin içinde yoğun şekilde ağrılar oldu eşimle doktora gittik magnezyum ilacı yazdi ve bel ve karın agrilarinin normal olduğunu söyledi bebeğimiz in cinsiyeti de %99 erkekmis artık kesinlige kavuştu yani :))
Evet bende bebislerin saglinin ilk konumuz oldugunu saniyordum cunku burda bir araya gelmemizin ilk nedeni onlargulsrht: 41452624 .!.:Tatlım burda öyle hızlı yazılıyor ki ben takipte zorlanıyorum. Yazılar dikkatten kacabiliyor. Kırdıysak ben özür dilerim. Elbette ki bebişlerin sağlığı ilk konumuz Rabbim sağlıkla kucag almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?