2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Müdürüm de değişti erkek müdür geldi çok anlayışlı ve iyi birine bnziyor bebişim şans da getirdi beraberinde hhehe çok dikkat ediyorum inş senin de geçsin bir an önce Allah kolaylık versin
çok iyi olmuş bebişi nasıl söylicem diye sıkılma artık sevindim senin adına

Cok şükür ki hersey yolunda canim
Sanirim birazda hormonlarla alakaliydi simdi daha iyiyim.
Tesekkur ederim alakan için

ben yinede yaptırıcam içim daha rahat edicek

Niye okadar yordun kendini dikkat et ağır felan kaldırma bana doktor 5 kilodan fazla kaldırma dedi.

canıııımm, erkek istiyordun sen, Allah gönlüne göre verdi inşallah dimi? Sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin Rabbim
Evet folikcim cidden oylee:)) çok sağol cnmm sağlıklı şekilde kucagmiza alalım pasalarimizi :) artık ismiyle hitab edebiliriz bebislere:)

Evet folikcim cidden oylee:)) çok sağol cnmm sağlıklı şekilde kucagmiza alalım pasalarimizi :) artık ismiyle hitab edebiliriz bebislere:)
evet şükürler olsun "oğluşumuz" diye sevmeye alıştırıyoruz artık biz de Allah kucağımızda da sevdirsin inşallah.

iç çamaşırı satan mağazalarda satılıyor hamile külodu dersen verirler çok rahat göbek çok rahat ediyor bebekler sıkıştırmadan içim rahat giyiyorum
lastikli değil mi onlar ya nene çamaşırı gibi dikişsiz olanları da var mı yoksa?

ben yinede yaptırıcam içim daha rahat edicek
naptırıyosunuz bakim benden habersiz?

lastikli değil mi onlar ya nene çamaşırı gibi dikişsiz olanları da var mı yoksa?

naptırıyosunuz bakim benden habersiz?
evet ya kocaman ama çok rahat yani tavsiye ederim
üçlü dörtlü testlerden konuşuyoduk yaptırcanmı falan diye e malum zamanı geldi
gülayın nesi varmış ben anlamadım ama çok üzüldüm

evet aldım şekerim. 350 mg. 10 tl kadardı sanırım. ama ben küçük çanta boyunu aldım denemek için 100 mg. 5 tl falan. bu gece denemeyi düşünüyorum.
aa süper ucuzmuş dene bakalım bende bebe yağı bitince alayım onu kullanayım hangisi daha iyi etki etcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…