çok iyi olmuş bebişi nasıl söylicem diye sıkılma artık sevindim senin adınaMüdürüm de değişti erkek müdür geldi çok anlayışlı ve iyi birine bnziyor bebişim şans da getirdi beraberinde hheheçok dikkat ediyorum inş senin de geçsin bir an önce Allah kolaylık versin
iç çamaşırı satan mağazalarda satılıyor hamile külodu dersen verirler çok rahat göbek çok rahat ediyor bebekler sıkıştırmadan içim rahat giyiyorumHamile külotu nasıl oluyor? Nereden aldın?
Cok şükür ki hersey yolunda canimnoldu cnm ben de kaçırdım galiba ama yanlış anlamadıysam tutmuş olmanla alakalı bi sorun mu oluştu??? oruç, inanç, ibadet vs.. hassas konular olduğu için kimseye yorum yapmamaya özen gösteriyorum bu konuda. ama kati surette hamileyken oruç tutmaya karşıyım. biz nasıl oksijensiz yaşayamazsak o sabiler de susuz tehlikeye girer. ama dediğim gibi, herkes hür! içinden gelmiş, denemek istemişsin, tutmaya çalışmışsın 1 gün ama bununla ilgili bi sıkıntı yaşadıysan da çok üzülürüm
not: ilave etmek istedim, kişiye göre muamele konusunda benim de bazı gözlem ve kararlarım var.
ben yinede yaptırıcam içim daha rahat edicekMaşallah anneannene :)
Benim içim de çok rahat nedense :)
Annem kardeşimi 42 sinde doğurdu, üstün zekalı bir çocuk oldu. :)
Bu testlerin çok güvenilir olmadığı söyleniyor. Risk çıkmadığı halde engelli olan, ya da tam tersi riskli olup da sağlıklı olan bir sürü bebek duydum.
Yaptırıp boşuna strese girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Tabii herkesin kendi kararı. İsteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz.
Gülaycım en son doktordaydın muayene olacaktın her şey yolun damı iyimisinizCok şükür ki hersey yolunda canim
Sanirim birazda hormonlarla alakaliydi simdi daha iyiyim.
Tesekkur ederim alakan için
Hayirli olsun.. sansi acik.olur insallah.. bende 2 gundur evi degistiriyorum. Oglumun odasi ve yeni gelecege oda hazirliyorum. Yorgubluktan öldum desem yeridir. Bu saat oldu oglen yemegiyle duruyorum. Her yanimda agri varbana da acil yolu gozukur bu gidisle
Evet folikcim cidden oylee:)) çok sağol cnmm sağlıklı şekilde kucagmiza alalım pasalarimizi :) artık ismiyle hitab edebiliriz bebislere:)canıııımm, erkek istiyordun sen, Allah gönlüne göre verdi inşallah dimi? Sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin Rabbim
Canım çok geçmiş olsunn buaksam bende hastanedeydim suan iyisini umarım?Cok şükür ki hersey yolunda canim
evet şükürler olsun "oğluşumuz" diye sevmeye alıştırıyoruz artık biz deEvet folikcim cidden oylee:)) çok sağol cnmm sağlıklı şekilde kucagmiza alalım pasalarimizi :) artık ismiyle hitab edebiliriz bebislere:)
iyiyseniz sorun yokCok şükür ki hersey yolunda canim
geçmiş olsun canım sende iyisin deme sıcaklardanmı böyle olduk ya iyi olalım hepimizCanım çok geçmiş olsunn buaksam bende hastanedeydim suan iyisini umarım?
lastikli değil mi onlar ya nene çamaşırı gibiiç çamaşırı satan mağazalarda satılıyor hamile külodu dersen verirler çok rahat göbek çok rahat ediyor bebekler sıkıştırmadan içim rahat giyiyorum
naptırıyosunuz bakim benden habersiz?ben yinede yaptırıcam içim daha rahat edicek
folik bahsettiğn kremi aldınmı bugünevet şükürler olsun "oğluşumuz" diye sevmeye alıştırıyoruz artık biz deAllah kucağımızda da sevdirsin inşallah.
evet aldım şekerim. 350 mg. 10 tl kadardı sanırım. ama ben küçük çanta boyunu aldım denemek için 100 mg. 5 tl falan. bu gece denemeyi düşünüyorum.folik bahsettiğn kremi aldınmı bugün
evet ya kocaman ama çok rahat yani tavsiye ederimlastikli değil mi onlar ya nene çamaşırı gibidikişsiz olanları da var mı yoksa?
naptırıyosunuz bakim benden habersiz?
folik .!.:hadi hayırlı olsun cnm, sen de ikili takım yaptın, Allah tamamına erdirsin inşallah.
geçmiş olsun canım sende iyisin deme sıcaklardanmı böyle olduk ya iyi olalım hepimiz
aa süper ucuzmuş dene bakalım bende bebe yağı bitince alayım onu kullanayım hangisi daha iyi etki etcekevet aldım şekerim. 350 mg. 10 tl kadardı sanırım. ama ben küçük çanta boyunu aldım denemek için 100 mg. 5 tl falan. bu gece denemeyi düşünüyorum.
canım çok geçmiş olsun ikinizde iyiseniz gerisi boş maşallah sizeBebeği görünce bütün ağrıları unuttum:)
Saol cnm hepimiz iyi olalimmcanım çok geçmiş olsun ikinizde iyiseniz gerisi boş maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?