detayı bilmiyorum cnm bugün sabahtan akşama kadar çalışıyordum, öğle arasında ders arasında uğrayıp yazmaya çalıştım buraya krem hakkında ama başka bişey takip edemedim. anladığım kadarıyla dün oruç tuttu ya kötü hissediyordu en son istifra etmişti. onunla ilgili endişeleri var diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabi. sonuçta gidip görmüş bebeği her şey yolundaymış şükürler olsunevet ya kocaman ama çok rahat yani tavsiye ederim
üçlü dörtlü testlerden konuşuyoduk yaptırcanmı falan diye e malum zamanı geldi
gülayın nesi varmış ben anlamadım ama çok üzüldüm
ben aralıklı olarak girdim ama bir ara muayene olucam yazısını gördüm rutin kontrol sandım kötü olmuş umarım iyileşir hemendetayı bilmiyorum cnm bugün sabahtan akşama kadar çalışıyordum, öğle arasında ders arasında uğrayıp yazmaya çalıştım buraya krem hakkında ama başka bişey takip edemedim. anladığım kadarıyla dün oruç tuttu ya kötü hissediyordu en son istifra etmişti. onunla ilgili endişeleri var diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabi. sonuçta gidip görmüş bebeği her şey yolundaymış şükürler olsun
iyi geceler leylam, görüşürüzben aralıklı olarak girdim ama bir ara muayene olucam yazısını gördüm rutin kontrol sandım kötü olmuş umarım iyileşir hemen
be uyuyorum ii geceler
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)Ben anlamadim ne oldu bebegine? Arada bir girsemde cok aktif olamiyorum. Malum evde ilgi bekleyen 1 oglum var. Cok merak ettim kotu birsey yokturdur umarim
Ayh noldu ya çok geçmiş olsun
hey Allahım bi de gülmez mim
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)
Kız keyfim yerine geldi diye gülüyom yoksa bugun hormonlarda tavan yapti habire agliyodum.folik, post: 41453442, : 470033"]hey Allahım bi de gülmez migelmiş geçmiş olsun cnm. Allah korusun meleklerimizi
Karnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
Kız keyfim yerine geldi diye gülüyom yoksa bugun hormonlarda tavan yapti habire agliyodum.
Ogluma hamikeyken yigenimimin elinde bisküvi mi ne vardi hatirlamiyorum bana degilde kuzenime verdi yani bana vermedi oturup aglamistim bende hormonlar bir baska calisiyor
benim eşimin de eli yanlışlıkla alnıma değdi bugün konuşurken, acıttın alnımı dedim, gözlerim doldu tutmasam ağlıcaktımKız keyfim yerine geldi diye gülüyom yoksa bugun hormonlarda tavan yapti habire agliyodum.
Ogluma hamikeyken yigenimimin elinde bisküvi mi ne vardi hatirlamiyorum bana degilde kuzenime verdi yani bana vermedi oturup aglamistim bende hormonlar bir baska calisiyor
ya sorma benim de dünden beri sağ böbreğim ağrıyordu, bu sabahtan beri de hem istifra ettim iki kere hem ağrısına dayanamadım artık doktora mesaj attım öğleyin. su içemediğimi biliyo tabi "susuzluktan olabilir, içmeyi dene, geçmezse gel tahlil yapalım" dedi. dayandım suya, akşama doğru ne ağrı kaldı ne bişeyKarnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
Canim pek bitmiyor bebek olduktan sonrada bikere bir paylaşamamazlik oluyor kimseyle paylaşamiyorsun bebegiYaaa ben gibi bende hemen hemen hergün ağlamaklı yim bebeği rçekten zor bi dönem bi an once bitsin şu duygusallık:)
Suyu az tüketmek direk enfeksiyon a yol aciyo canım oyuzden zorlada olsa içmeye çalışya sorma benim de dünden beri sağ böbreğim ağrıyordu, bu sabahtan beri de hem istifra ettim iki kere hem ağrısına dayanamadım artık doktora mesaj attım öğleyin. su içemediğimi biliyo tabi "susuzluktan olabilir, içmeyi dene, geçmezse gel tahlil yapalım" dedi. dayandım suya, akşama doğru ne ağrı kaldı ne bişeyresmen susuzluktan kıvranmışım iki gündür.
Canim pek bitmiyor bebek olduktan sonrada bikere bir paylaşamamazlik oluyor kimseyle paylaşamiyorsun bebegi
Sonra en ufak biseyde (gaz sorunu,hastalık,vb)kendini sucluyorsun cocuguma yetemiyorum gibi duygsalkiklar basliyor allah yardimcimiz olsun
bugün test edip onaylamış bulunmaktayım. içerim artık zorlaSuyu az tüketmek direk enfeksiyon a yol aciyo canım oyuzden zorlada olsa içmeye çalış
ay ay şimdi miKızlarrrr bebeğim kımıldıyor inanılmaz heyecanladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?