2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet ya kocaman ama çok rahat yani tavsiye ederim
üçlü dörtlü testlerden konuşuyoduk yaptırcanmı falan diye e malum zamanı geldi
gülayın nesi varmış ben anlamadım ama çok üzüldüm
detayı bilmiyorum cnm bugün sabahtan akşama kadar çalışıyordum, öğle arasında ders arasında uğrayıp yazmaya çalıştım buraya krem hakkında ama başka bişey takip edemedim. anladığım kadarıyla dün oruç tuttu ya kötü hissediyordu en son istifra etmişti. onunla ilgili endişeleri var diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabi. sonuçta gidip görmüş bebeği her şey yolundaymış şükürler olsun

ben aralıklı olarak girdim ama bir ara muayene olucam yazısını gördüm rutin kontrol sandım kötü olmuş umarım iyileşir hemen
be uyuyorum ii geceler

m
Ben anlamadim ne oldu bebegine? Arada bir girsemde cok aktif olamiyorum. Malum evde ilgi bekleyen 1 oglum var. Cok merak ettim kotu birsey yokturdur umarim
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)

Ayh noldu ya çok geçmiş olsun

bilmiyorum ki birden oldu zaten evde arada oluyordu esime diyordum bana birseyler oluyor diye ama oturunca hemen geciyordu o gunde oturacak yer bulamadim kotulestim hamile olmadanda zaten arada tansiyonum dusuyordu simdi iyice dusmeye basladi napacaksam.. belkide kansizliktan demir eksikligindende geliyordur hepsi bir ara boyle etki yapiyordur..

hey Allahım bi de gülmez mi gelmiş geçmiş olsun cnm. Allah korusun meleklerimizi

leylam355
Sağol canim bir sorun yoktu şükürler olsun biz zaten paniğiz sağolsun doktorda daha daha panikBen bebegimi görmek istedim sadece kendimi iyi hissetmiyorum deyince kadın heyacan yapti.
ea1986 sagol canim sanada gecmis olsun neden hastanadeydin ki

folik, post: 41453442, : 470033"]hey Allahım bi de gülmez mi gelmiş geçmiş olsun cnm. Allah korusun meleklerimizi
Kız keyfim yerine geldi diye gülüyom yoksa bugun hormonlarda tavan yapti habire agliyodum.
Ogluma hamikeyken yigenimimin elinde bisküvi mi ne vardi hatirlamiyorum bana degilde kuzenime verdi yani bana vermedi oturup aglamistim bende hormonlar bir baska calisiyor

Karnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis

Yaaa ben gibi bende hemen hemen hergün ağlamaklı yim cnm gerçekten zor bi dönem bi an once bitsin şu duygusallık:)

İyi geceler annisler yazmıyorum ama devamlı takipteyim Gul_ay01 geçmiş olsun canım ben güvenemedim kendime tutmadığım halde başım ağrıyor birde oğlum var 5 yaşında oda ortada rezil olacaktı çünkü ben çok kötü oluyorum hayırlısıyla kucağımıza alanında borcumuzu öderiz inşallah

benim eşimin de eli yanlışlıkla alnıma değdi bugün konuşurken, acıttın alnımı dedim, gözlerim doldu tutmasam ağlıcaktım çok hassas, asabi ve tahammülsüzüm etrafımda valla.

Karnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
ya sorma benim de dünden beri sağ böbreğim ağrıyordu, bu sabahtan beri de hem istifra ettim iki kere hem ağrısına dayanamadım artık doktora mesaj attım öğleyin. su içemediğimi biliyo tabi "susuzluktan olabilir, içmeyi dene, geçmezse gel tahlil yapalım" dedi. dayandım suya, akşama doğru ne ağrı kaldı ne bişey resmen susuzluktan kıvranmışım iki gündür.

Yaaa ben gibi bende hemen hemen hergün ağlamaklı yim bebeği rçekten zor bi dönem bi an once bitsin şu duygusallık:)
Canim pek bitmiyor bebek olduktan sonrada bikere bir paylaşamamazlik oluyor kimseyle paylaşamiyorsun bebegi
Sonra en ufak biseyde (gaz sorunu,hastalık,vb)kendini sucluyorsun cocuguma yetemiyorum gibi duygsalkiklar basliyor allah yardimcimiz olsun

Suyu az tüketmek direk enfeksiyon a yol aciyo canım oyuzden zorlada olsa içmeye çalış

Aminn diyelim. Bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…