2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
deme yaa, resmen psikopat çıkıyor içgüdülerimizden

Gozunaydın cnm.gönlünü ferah tut demiştim.şükür sapasağlamsınız:) ama elimizde olmadan korkuyoruz.koruna içgüdüsü işte.annelik doğurmadan başlıyor.

folik .!.:
deme yaa, resmen psikopat çıkıyor içgüdülerimizden
Canim kendimden biliyorum ben ilk hamileligimde daha berbattim birde dogduktan sonra dedigin gibi iyice psikopata bagladim
O gunler cok kotu gunlerdi rabbim bir daha yasatmasin o ruh hallerini
Ama destek cok onemli yakinlarindan

="Siden80, post: 41453726, member: 66108 cnm.gönlünü ferah tut demiştim.şükür sapasağlamsınız:) ama elimizde olmadan korkuyoruz.koruna içgüdüsü işte.annelik doğurmadan başlıyor.
Evet canim demistin haklisin elimizde olmadan korkuyoruz iste
Allah sağ salim kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bende kız istiyorum ama içime erkek doğuyor . 2. Çocuğu düşünmediğim için umarım dilediğim olur
İnşallah allah gonlune gore versin dua ederm cnm senin için.:) ben ikinciyi de dusumuyorum ama cinsiyeti farklı olsa birinciden diyorum.:)))) hatta ikiz olsa da ikisini birden halletmiş olsam dedm ama allah bi tane nasip etti. Buna da binlerce şükür

Canim senle gunlerimiz ayni hala mi net degil cinsiyeti benimde haftaya randevum artik ogrenmek istiyorum yaa maşallah bu arada kocaman olmus bebisin
Evet yaa hala kesin değil :-( yanılma payı varmış.baya olduk yanı degilmi artık belli olmalı :) evet cnm ben daha 12cm.falandir diyordum ay baya buyukmus megerse.agrim var sağ kasigim.doktor tam orada kafası var bak sertliği görüyor musun dokununca dedi.zayıf olmak böyle bisey demekki bebegimin kafasına dokundum ovalayacakmisim orayı hafif hafif

Çok geçmiş olsun canım, bebeğinin ve senin iyi olmana sevindim.
Bazen baya hızlı paylaşımlar yapılıyor ben de gün içinde işten ve evden fırsat bulduğum kadarıyla sayfayı takip etmeye çalışıyorum.
İnşallah hepimiz sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza.

Geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla alırsın kucağına oğlunu :)

Geçmiş olsun canım.

Evet bende bebislerin saglinin ilk konumuz oldugunu saniyordum cunku burda bir araya gelmemizin ilk nedeni onlar
Neyse canım inceliginden dolayi tesekkur ederim
Merhaba burada hepimiz hamileyiz ve hepimiz hassassız. Eminim ki kimse bilerek seni kırmak istememiştir. Yazılar o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyoruz. Geçmiş olsun bu arada. Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.

Peki normal halimize ne zaman dönüyoruz? Bu hassas ruh hali çok zor gerçekten. Anlamsız olduğunu bile bile herşeye ağlamak
Herşeye alınganlık göstermek
Bu aralar iyiyim ama bir dönem çok kötüydüm.
Yaz tatili sonuna bebek planlarım vardı. Bebeğim bana süpriz yaptı, 3-4 ay öncesinden geldi. Sanırım henüz hazır değilim, ondan böyle oldum diyordum. Aslında bu bir mucize, kıymetini bilmek lazım.

O kadar çok acıkıyorum ki, uyumdan açlıkla uyanıyorum. Dün 03.30 da kalkmıştım. Oruç tutmuyorum ama sahur vakti birşeyler yedim. Bugün 04.30 da acıkıp uyandım, sonra tekrar uyudum. Şimdi yine uyandım, çok acıkmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…