deme yaa, resmen psikopat çıkıyor içgüdülerimizdenCanim pek bitmiyor bebek olduktan sonrada bikere bir paylaşamamazlik oluyor kimseyle paylaşamiyorsun bebegi
Sonra en ufak biseyde (gaz sorunu,hastalık,vb)kendini sucluyorsun cocuguma yetemiyorum gibi duygsalkiklar basliyor allah yardimcimiz olsun
Evet şimdi uzandım koltuğa göbeğimin alt kısmı sertleşti ve hafif bir kımıldama olduay ay şimdi mi
Gozunaydın cnm.gönlünü ferah tut demiştim.şükür sapasağlamsınız:) ama elimizde olmadan korkuyoruz.koruna içgüdüsü işte.annelik doğurmadan başlıyor.Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
dedigim halde.Neyse bizde kişiye gore
davraniriz bundan sonra beni ssorani sorarim sormayani bende sormam...
Amin canım inşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize yaşasın çok güzel bi duygu
yaa 1 hafta farkımız varmış senle, ben de istiyoruuuuummEvet şimdi uzandım koltuğa göbeğimin alt kısmı sertleşti ve hafif bir kımıldama oldu
Canim kendimden biliyorum ben ilk hamileligimde daha berbattim birde dogduktan sonra dedigin gibi iyice psikopata bagladimfolik .!.:deme yaa, resmen psikopat çıkıyor içgüdülerimizden
İnşallah canım en kısa zamanda hepimiz yaşarız süper bi duygu ekimi karnına koydum bekliyorum belki bi daha kımıldar diyeyaa 1 hafta farkımız varmış senle, ben de istiyoruuuuummne güzel yaa yaşasınnn
Evet canim demistin haklisin elimizde olmadan korkuyoruz iste="Siden80, post: 41453726, member: 66108 cnm.gönlünü ferah tut demiştim.şükür sapasağlamsınız:) ama elimizde olmadan korkuyoruz.koruna içgüdüsü işte.annelik doğurmadan başlıyor.
İnşallah allah gonlune gore versin dua ederm cnm senin için.:) ben ikinciyi de dusumuyorum ama cinsiyeti farklı olsa birinciden diyorum.:)))) hatta ikiz olsa da ikisini birden halletmiş olsam dedm ama allah bi tane nasip etti. Buna da binlerce şükürBende kız istiyorum ama içime erkek doğuyor . 2. Çocuğu düşünmediğim için umarım dilediğim olur
Evet yaa hala kesin değil :-( yanılma payı varmış.baya olduk yanı degilmi artık belli olmalı :) evet cnm ben daha 12cm.falandir diyordum ay baya buyukmus megerse.agrim var sağ kasigim.doktor tam orada kafası var bak sertliği görüyor musun dokununca dedi.zayıf olmak böyle bisey demekki bebegimin kafasına dokundumCanim senle gunlerimiz ayni hala mi net degil cinsiyeti benimde haftaya randevum artik ogrenmek istiyorum yaa maşallah bu arada kocaman olmus bebisin
Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
dedigim halde.Neyse bizde kişiye gore
davraniriz bundan sonra beni ssorani sorarim sormayani bende sormam...
Kızlar bu aksam karnimin içinde yoğun şekilde ağrılar oldu eşimle doktora gittik magnezyum ilacı yazdi ve bel ve karın agrilarinin normal olduğunu söyledi bebeğimiz in cinsiyeti de %99 erkekmis artık kesinlige kavuştu yani :))
ya sorma benim de dünden beri sağ böbreğim ağrıyordu, bu sabahtan beri de hem istifra ettim iki kere hem ağrısına dayanamadım artık doktora mesaj attım öğleyin. su içemediğimi biliyo tabi "susuzluktan olabilir, içmeyi dene, geçmezse gel tahlil yapalım" dedi. dayandım suya, akşama doğru ne ağrı kaldı ne bişeyresmen susuzluktan kıvranmışım iki gündür.
Merhaba burada hepimiz hamileyiz ve hepimiz hassassız. Eminim ki kimse bilerek seni kırmak istememiştir. Yazılar o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyoruz. Geçmiş olsun bu arada. Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Evet bende bebislerin saglinin ilk konumuz oldugunu saniyordum cunku burda bir araya gelmemizin ilk nedeni onlar
Neyse canım inceliginden dolayi tesekkur ederim
Bu dediğin hangi krem?evet aldım şekerim. 350 mg. 10 tl kadardı sanırım. ama ben küçük çanta boyunu aldım denemek için 100 mg. 5 tl falan. bu gece denemeyi düşünüyorum.
Tebrikler, çok güzel.Kızlarrrr bebeğim kımıldıyor inanılmaz heyecanladım
Peki normal halimize ne zaman dönüyoruz? Bu hassas ruh hali çok zor gerçekten. Anlamsız olduğunu bile bile herşeye ağlamakCanim pek bitmiyor bebek olduktan sonrada bikere bir paylaşamamazlik oluyor kimseyle paylaşamiyorsun bebegi
Sonra en ufak biseyde (gaz sorunu,hastalık,vb)kendini sucluyorsun cocuguma yetemiyorum gibi duygsalkiklar basliyor allah yardimcimiz olsun
Ben dalin aldm ama hepsi aynı zaten, hepsi olur bence.Canım bebe yağı olarak örnek verebilir misin hepsi oluyor mu
Aa süper fikir! bebak hiç aklıma gelmemişti. Üstelik Bebak hem ucuz gerçekten, hem de içeriği de doğal. Ben kararımı verdim valla o zaman. Saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?