- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
ben gün icerisinde iki ögün yemek bir ögün meyve yiyorum aradada yersem öyle kek bisküvi gibi seyler yiyorum ben biraz iyiydim bir iki haftadir 4 günde bir falan sabah ac karnina cikariyordum ama 4 gündür iki günü sabah yediklerimi cikardim digeri gün ortasindaydi ama pek bisi yoktu midemde digeride sabah ac karnina yani ne zaman geldigi hic belli olmadi. genel kusma sebebim koku burnuma kötü koku geldimi cikariyorum bu koku olayi bitmeyecek mi hic15+2 oldum ben de. Uzun zamandır çıkarmıyorum diye seviniyordum. Pazartesi yine çıkardım.
3 gündür de sabahları öğürmem oluyor. Bütün gece midem boş kaldığı için midemin bulandığını farkettim. Sabah çok aç oluyorum. Hemen birşey yemezsem öğürmeye başlıyorum.
Gün içerisinde zaten 1 saat aralıklarla yiyorum.
Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
dedigim halde.Neyse bizde kişiye gore
davraniriz bundan sonra beni ssorani sorarim sormayani bende sormam...
ben ilk 3 ayina denk gelse kesin tutardim cünkü ilk 3 ay hicbisey yemesende bebek besleniyor zaten ama sonrasi önemli bence. bende denemeye firsatim bile olmuyo iyi hissedersem denerim dedim ama 4 gündür cikariyorum. zaten acken daha kötü oluyorCanim biz hamileler hasta olarak kabul ediliyoruz ve ilk 3 ay ile son 3 ay tutmak dogru değilmiş ama yinede doktora sormak lazim. Geride kalan aradaki o dilimde de kişi kendini iyi hisseder ve doktoru uygun görürse oruç tutabilir ki , rabbimin bir lütfudur ki hamileliklerim çok iyi geçiyor oruç beni hiç etkilemiyor çok şükür, rabbim sizlerede yardim etsin..
noldu cnm ben de kaçırdım galiba ama yanlış anlamadıysam oruç tutmuş olmanla alakalı bi sorun mu oluştu??? oruç, inanç, ibadet vs.. hassas konular olduğu için kimseye yorum yapmamaya özen gösteriyorum bu konuda. ama kati surette hamileyken oruç tutmaya karşıyım. biz nasıl oksijensiz yaşayamazsak o sabiler de susuz tehlikeye girer. ama dediğim gibi, herkes hür! içinden gelmiş, denemek istemişsin, tutmaya çalışmışsın 1 gün ama bununla ilgili bi sıkıntı yaşadıysan da çok üzülürüm
not: ilave etmek istedim, kişiye göre muamele konusunda benim de bazı gözlem ve kararlarım var.
Hanımlar iyi geceler bir küçük beyimiz vardı Dr bugun kız olabilir dedi nasipse birde küçük hanim olacak inşallah :)
Bu durumda cin takvimi de tutmuyor bende
Kızlar bu aksam karnimin içinde yoğun şekilde ağrılar oldu eşimle doktora gittik magnezyum ilacı yazdi ve bel ve karın agrilarinin normal olduğunu söyledi bebeğimiz in cinsiyeti de %99 erkekmis artık kesinlige kavuştu yani :))
Hayırdir canm noldu? Neden hastanedesn?Canım çok geçmiş olsunn buaksam bende hastanedeydim suan iyisini umarım?
lastikli değil mi onlar ya nene çamaşırı gibidikişsiz olanları da var mı yoksa?
naptırıyosunuz bakim benden habersiz?
m
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)
benim eşimin de eli yanlışlıkla alnıma değdi bugün konuşurken, acıttın alnımı dedim, gözlerim doldu tutmasam ağlıcaktımçok hassas, asabi ve tahammülsüzüm etrafımda valla.
ya sorma benim de dünden beri sağ böbreğim ağrıyordu, bu sabahtan beri de hem istifra ettim iki kere hem ağrısına dayanamadım artık doktora mesaj attım öğleyin. su içemediğimi biliyo tabi "susuzluktan olabilir, içmeyi dene, geçmezse gel tahlil yapalım" dedi. dayandım suya, akşama doğru ne ağrı kaldı ne bişeyresmen susuzluktan kıvranmışım iki gündür.
Ben de hssetmek istiyrm artkKızlarrrr bebeğim kımıldıyor inanılmaz heyecanladım
Maşallah canm Ben de cok yiyorum Sonuna doğru baya tombık olcaz desene :)O kadar çok acıkıyorum ki, uyumdan açlıkla uyanıyorum. Dün 03.30 da kalkmıştım. Oruç tutmuyorum ama sahur vakti birşeyler yedim. Bugün 04.30 da acıkıp uyandım, sonra tekrar uyudum. Şimdi yine uyandım, çok acıkmışım.
Dün akşam karın ağrısı vardı çık duramıyodum gittik normal dedi magnezyum ilacı verdiHayırdir canm noldu? Neden hastanedesn?
Bu dediğin hangi krem?
Dün akşam karın ağrısı vardı çık duramıyodum gittik normal dedi magnezyum ilacı verdi
Geçmiş olsun canmyürüyüş yapın günlük hiç bırakmayın İnan mide bgrsak gazina bel ağrisina iyi geliyo Erkek bebişin hayrli olsn inş :)
Yok cnm gaz demedi karın bel ağrıların devam edicek buda normal dedi bide rahim ağzın kapalı dedi ultrasonda gösterdi ne demek istedi niye die sormadım deli gibi yaGaz değilmiş yani oyle mi? Benm de oluyo ama ben anliyorum bariz gaz agrisi.
Çok saol canım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi :)Geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla alırsın kucağına oğlunu :)
Ewet canm Ben de sabahlari işe gtmeden cok erken 06:00 gibi kalkıp yürüyodum ama smd sahura kalkınca düzen bozuldu Sabahlari uyuyorum işe gidene kadar Ramazandan sora duzene sokucaz artk :)Saol cnm elimden geldiği kadar yürümeye çalışıyorum ama düzenli hale getirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?