2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben gün icerisinde iki ögün yemek bir ögün meyve yiyorum aradada yersem öyle kek bisküvi gibi seyler yiyorum ben biraz iyiydim bir iki haftadir 4 günde bir falan sabah ac karnina cikariyordum ama 4 gündür iki günü sabah yediklerimi cikardim digeri gün ortasindaydi ama pek bisi yoktu midemde digeride sabah ac karnina yani ne zaman geldigi hic belli olmadi. genel kusma sebebim koku burnuma kötü koku geldimi cikariyorum bu koku olayi bitmeyecek mi hic

Tatlim görmemişlerdir Bosver gönül koyma Bebeğin iyi çikti işte bak, sen de pozitif düşün artk beneğinle ilgili şeyleri Depresyon için ise sakın depresyondaym falan diye düşünme, kendi içini karartma, sık dışari cık, oh hava da bugun ne güzelmş de, sık yürüyüşler yap bi se bu aralar sana mutluluk veren seyleri ye brz kaçamak yap :) bebeğinin senn iyi enerjine ihtyacı var Hadi bakalm mutlu haberlerini bekliyoruz :)

ben ilk 3 ayina denk gelse kesin tutardim cünkü ilk 3 ay hicbisey yemesende bebek besleniyor zaten ama sonrasi önemli bence. bende denemeye firsatim bile olmuyo iyi hissedersem denerim dedim ama 4 gündür cikariyorum. zaten acken daha kötü oluyor

Kızlar boswerin ya gözden kaçmiştir ondan cevap yazılmamiştr deyin kırgınlıklar bas gostermesin forumumuzda :) maşallah sewgi kelebegi gibiyiz Herkes iletisine cevap aliyo :) ben sıze daha uzun yazayım yazmayanlarin eksikliğini hissetmeyin =)
Bu arada ben de sana katılıyorum Kesinlkle hamilelikle oruç tutulmasina karşiyim, 1 gün dahi olsa, o yüzden cok yorum yapmiyorum.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canm yürüyüş yapın günlük hiç bırakmayın İnan mide bgrsak gazina bel ağrisina iyi geliyo Erkek bebişin hayrli olsn inş :)

İyi yapmiş canm, kusura bakma hak ettn sen zılgıtı :)) neyse bu sana akil parası olsun dediğim gibi kadir gecesi, tam ortası, 20 si , sonu diye bi gün dahi olsa tutma bi daha :) hepimiz sana küseriz bak :))

benim eşimin de eli yanlışlıkla alnıma değdi bugün konuşurken, acıttın alnımı dedim, gözlerim doldu tutmasam ağlıcaktım çok hassas, asabi ve tahammülsüzüm etrafımda valla.

Kızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)

Senn de recetene günlük en az 2 lt su yaziyorum :) içmezsen sana da küsüyorum :) şaka bi yana hamile değilken de su cok onemli canm, ihmal etme. yalnz ben de iyi aliştm küserek dediğimi yaptrmaya :)

Maşallah canm Ben de cok yiyorum Sonuna doğru baya tombık olcaz desene :)

Saol cnm elimden geldiği kadar yürümeye çalışıyorum ama düzenli hale getirmek lazım.
Ewet canm Ben de sabahlari işe gtmeden cok erken 06:00 gibi kalkıp yürüyodum ama smd sahura kalkınca düzen bozuldu Sabahlari uyuyorum işe gidene kadar Ramazandan sora duzene sokucaz artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…