- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kendi doktoruna sor canm ya Acildekiler cok bilmiyo, salliyolar bazen.Yok cnm gaz demedi karın bel ağrıların devam edicek buda normal dedi bide rahim ağzın kapalı dedi ultrasonda gösterdi ne demek istedi niye die sormadım deli gibi ya
Ewet canm Ben de sabahlari işe gtmeden cok erken 06:00 gibi kalkıp yürüyodum ama smd sahura kalkınca düzen bozuldu Sabahlari uyuyorum işe gidene kadar Ramazandan sora duzene sokuca artk :)
Ya rahat bi 10 dakika iyice inceledi herseyıne baktı bebegin kimse yoktu hastanede bizden başka ondan heralde :)Kendi doktoruna sor canm ya Acildekiler cok bilmiyo, salliyolar bazen.
Evet Ramazanda yemek düzeninde bozulucak benim pek düzeni m yoktu ama :)))
Ya rahat bi 10 dakika iyice inceledi herseyıne baktı bebegin kimse yoktu hastanede bizden başka ondan heralde :)
:) olsun canm sen de mümkün olduğu kadar yürü şimdilik Sonra düzene sokarsn :)
Valla öyle bisi yapsaydı heralde hastaneyi üstüne getirirdim :)) 50 lira muayne parası verdim mecbur ilgilenicek kaçar i yok :))İyi en azndan bakmiş, bi ilaç yazıp basndan da sallayabilirdi :)) malum acil hali :)
14.haftaya kadar ben de öyleydim. Açken de çıkarıyordum tokken de. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyordu. Dediğin gibi kokular tetikliyordu. Kokulara karşı aşırı hassas olmuştum. Süper kahramanlar gibi her kokuyu alıyorum.ben gün icerisinde iki ögün yemek bir ögün meyve yiyorum aradada yersem öyle kek bisküvi gibi seyler yiyorum ben biraz iyiydim bir iki haftadir 4 günde bir falan sabah ac karnina cikariyordum ama 4 gündür iki günü sabah yediklerimi cikardim digeri gün ortasindaydi ama pek bisi yoktu midemde digeride sabah ac karnina yani ne zaman geldigi hic belli olmadi. genel kusma sebebim koku burnuma kötü koku geldimi cikariyorum bu koku olayi bitmeyecek mi hic
Aslında çok yemiyorum. Az az sık sık yiyorum. İlk 3 ay doğru dürüst hiçbir şey yiyemedim. Yediklerimi çıkardım. Bir ara sadece ekmek yedim. Herşey midemi bulandırıyordu. Hep aç gezdim.Maşallah canm Ben de cok yiyorum Sonuna doğru baya tombık olcaz desene :)
Teşekkürler. Bir arkadaşım 3 doğum yaptı. Hiç çatlağı yokmuş. "Liearac" kullanmış. Bana onu tavsiye etti. Fakat baya pahalı bir krem. Jonhsons bebe yağı aldım. Şimdilik onu kullanıyorum. (2 günde bir) Yağlar dediğin bebe yağı mı yoksa aktarda karıştırılan yağlar mı?@folik gormemiş cevaplayamamiş ben yazayim canm Vazelin cacao glow die bi kremden bahsediyoduk, folık onu almiş :) ben de bugun alicam bi tane Yağlarla beraber arada onu da kullanrm.
Hamilelik döneminde bebeği korumak için rahim ağzında tıkaç oluşuyor ya, belki onu kastetmiştir. Sen yine de kendi doktoruna bir sor.Yok cnm gaz demedi karın bel ağrıların devam edicek buda normal dedi bide rahim ağzın kapalı dedi ultrasonda gösterdi ne demek istedi niye die sormadım deli gibi ya
Doktor degilim ama doktorların dedigine göre ilk 3 ay ve son 3 ay tutmak doğru değil, ilk üç ay evet bizden beslenmiyorlar ama tutunamayabilirler vs.. Sanirim bu sebeple risklidir ki en iyi hekimler bilir, oruc bize farz değil fakat kişi kendini iyi hissederse ve hekim izin verirse ki hekimim izin verdi tutulabilir, ben çok rahatim çok şükür :)ben ilk 3 ayina denk gelse kesin tutardim cünkü ilk 3 ay hicbisey yemesende bebek besleniyor zaten ama sonrasi önemli bence. bende denemeye firsatim bile olmuyo iyi hissedersem denerim dedim ama 4 gündür cikariyorum. zaten acken daha kötü oluyor
Sıkma canını. (Demesi kolay tabii) Porsiyonlarını biraz küçültmeyi deneyebilirsin. 5,5 kilo az değil ama bence çok da değil. Kendi doktorun beslenme önerisinde bulunmadı mı? Bir ara burada menü paylaşmıştı ama hiç kaydetmedim. Eminim yardımcı olacak arkadaşlar vardır.günaydın tatlı annişler..şu ana kadar 5.5 kilo almışımhenüz prensesim 153 gr..boyu da 16 cm..sizin bebişleriniz boyu ve kilosu nasıl..doktor kilom için diyetisyene gitmemii tavsiye etti fakat gitmek istemiyıorum lüzumsuz para harcama olacak..burada bir ara haimleler için diyet menüsü paylaşılmıştı elinde olan varsa tekrar paylaşabilr mi..fazla tatlı da tüketmiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum çok çabuk da acıkıyorum canım sıkıldı biraz kılzar yardım edin
O kadar çok acıkıyorum ki, uyumdan açlıkla uyanıyorum. Dün 03.30 da kalkmıştım. Oruç tutmuyorum ama sahur vakti birşeyler yedim. Bugün 04.30 da acıkıp uyandım, sonra tekrar uyudum. Şimdi yine uyandım, çok acıkmışım.
Erkekmiş canım.Rabbim sağlıklı sini hayorlisini versin16.hafta daha net oluyor ama doktor eminse büyük oranda doğrudur canım. Cinsiyeti nedir hayırlı olsun
günaydın tatlı annişler..şu ana kadar 5.5 kilo almışımhenüz prensesim 153 gr..boyu da 16 cm..sizin bebişleriniz boyu ve kilosu nasıl..doktor kilom için diyetisyene gitmemii tavsiye etti fakat gitmek istemiyıorum lüzumsuz para harcama olacak..burada bir ara haimleler için diyet menüsü paylaşılmıştı elinde olan varsa tekrar paylaşabilr mi..fazla tatlı da tüketmiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum çok çabuk da acıkıyorum canım sıkıldı biraz kılzar yardım edin
Valla öyle bisi yapsaydı heralde hastaneyi üstüne getirirdim :)) 50 lira muayne parası verdim mecbur ilgilenicek kaçar i yok :))
günaydın tatlı annişler..şu ana kadar 5.5 kilo almışımhenüz prensesim 153 gr..boyu da 16 cm..sizin bebişleriniz boyu ve kilosu nasıl..doktor kilom için diyetisyene gitmemii tavsiye etti fakat gitmek istemiyıorum lüzumsuz para harcama olacak..burada bir ara haimleler için diyet menüsü paylaşılmıştı elinde olan varsa tekrar paylaşabilr mi..fazla tatlı da tüketmiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum çok çabuk da acıkıyorum canım sıkıldı biraz kılzar yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?