2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sağolasın canım boy da olmayınca canım sıkıldı hızla kilo alıyorum ..doktorum çok kısa bahsetti ama bildiğim şeyler ..senin de bebişn büyümştür sağlıcakla.. hızla büyüyorlar içeride

canım hatam çok meyve tüketmek sanırım örneğin bir tabak kiraz veya karpuz yiyorumiştahım çok açık ekmek kahvaltıda yerim çok az da öğlen ve akşam..çayıma şekeri 15 yıldır koymuyorum tatlı fazla tüketmiyorum ..siz neler yiyorsunuz..benim bünye kilo almaya da çok müsait offff

Bende dogru durust yemedigim halde 2/kg almisim birde hazir kg da var zayifsan cok onemseme ama dikkat etmeye calis bende de boy yok hos olmuyor havalarda yagmurlu cikip yuruyemiyorum ins duzelir de biraz yurursek dengeleriz :)

teşekkür ederim canım iştahım açık çok çabuk acıkıyorum bunlara uymaya çalışıyorum ama yok ekmeği kesmeliyim tamamen

Zamanla canim alışiyorsun zaten ama daha önce de dedigim gibi destek cok önemli özellikle eşinden

Günaydınnnn.. kaçınci aydasın benim de aylık 700gr alma hakkım var (( kilom zaten fazlaydı hamile kaldığımda 4 ay oldu 3 kilo aldım ama asıl şimdiden sonra başlıyor..

Günaydınnnn.. kaçınci aydasın benim de aylık 700gr alma hakkım var (( kilom zaten fazlaydı hamile kaldığımda 4 ay oldu 3 kilo aldım ama asıl şimdiden sonra başlıyor..
ben de 16+1 im canım..benim de aynı 9 kilo fazlalıkla hamile kaldım şimdi de aldı başını gidiyor senin 4 ayda üç kilo normal canım ben 5.5 kilo almışım

Arkadaslar o durumu ben de fark ettm Hatta ben direk kişinin iletisinden alşnti yaparak cevap yazmama soru sormama rağmen cvp gelemedi Boswerin boyle seylere takilip sayfamiza negatif enerji yuklemeyelm Gormemişlerdi ya dao anda o konuya cevap yazmayı canlari istememişlerdr diyelim konu kapansin Biz hamileyiz ya pozitif enerjiye ıhtyacmz var Ohh her sey ne kadar da güzel değil mi :))

Sana geçmiş olsun fındiğina da masallah :) Evet bana erken daha hcbişi hssedemiyrm

Masallah canm ne güzel almamişsin Ben en son 12 haftada 2 kilo almastm Heralde 16 tamamlannca 3 kılo almş olurum

Aynen ben artık öyle bakıyorum olaya sitem eden arkadaşa da onu anlatmaya çalıştım işte. İl başta herkes öyle hissediyor diye. Şükür her şey yolunda ya önemli olan o bizim için. Sende 2-3 haftaya hissedersin canım, sağlıklı olsunlar da gerisi geliyor zamanla

Canm herkes içine sineni yapsn tabi ki ama o kremler bana da gereksz pahali geldi Ben almycam Catliycagn varsa ne yapsan çatliyosun zaten O yuzden yağlar yeterli bence Ben su ana kadar dalin bebe yaği kullandm ama bugun aktardan susam+kayısı+badem yaği karişimi alicam Her gun aksam kullanyrm

Bence de canm pozitif olmak bebekler için de onemli

Hissetmeyi istiyrm cunku zaten duygusal bi insan değilim bi de hssetmeyince bebek yokmus hamile de değilmsm gibi geliyo :)

canım bende 1 kg aldım..ne bulduysamn yiyorum.yediğim meyvelerin haddi hesabı yok..yemek dersen öyle. Bu insanın genetiğiyle ilgili birşey..Ama ben her gün 1 saat yürüüyorum ve 3 litreye yakın su iiçiyorum

Gecmis olsun tatlim allah korkularını yasatmasan hicbirimize

canım bende 1 kg aldım..ne bulduysamn yiyorum.yediğim meyvelerin haddi hesabı yok..yemek dersen öyle. Bu insanın genetiğiyle ilgili birşey..Ama ben her gün 1 saat yürüüyorum ve 3 litreye yakın su iiçiyorum

@SolAnahtari tesekkur ederim canim
Bebegini hissettin demek cok guzel bir duygu darisi basimiza

canım liste çok hızlı ilerliyor..herkes genelde alıntı yapılan mesajlara yetişmeye çalışıyor..Bende bir çok şey yazdım ama dönüş yapan az oldu..bebişin ve sen iyiysen gerisi önemli değil..

Bence de canm pozitif olmak bebekler için de onemli

Hissetmeyi istiyrm cunku zaten duygusal bi insan değilim bi de hssetmeyince bebek yokmus hamile de değilmsm gibi geliyo :)
Bende çok istiyorum hissetmeyi ikinci gebeligim erken falan hissedilir deniliyor ama ufak krâmp tarzı hareketlilikler dışında tik yok...doktor 13.hafta da erkek dedi erkek çocuklari daha mi hareketsiz oluyor bilemedim..ayda bir kontrol olduğu için doktoro gitmeye son iki hafta kala artık tedirgin olmaya başlıyorum acaba iyi mi diye(( hareketler başlasaydı en azınan hissederek varlığından haberdar ederdi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…