Canim cok gecmis olsun bende bu ara pek giremiyorum simdi okudum bebisinin iyi olduguna cok sevindim kendine dikkat etm
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)
Gecmis olsun canim allah sifa versin ama cidden o rshim agzi kspsli ne demekmks ilk defa duydumYok cnm gaz demedi karın bel ağrıların devam edicek buda normal dedi bide rahim ağzın kapalı dedi ultrasonda gösterdi ne demek istedi niye die sormadım deli gibi ya
Canim sanada gecmis olsun karnimda ufak ağrılar bende hissediyorum cok kısa girip cikan agrilar ama hatta ben acaba bebegim mi hareket ediyor diye dusunuyordum haftaya bende soylim dr.uma o zamanKarnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
Hahaa ilahi folikcim guldurdun beni bende bi tek ben böyleyim sanıyordum esim bana carpsa bana vurdun diye tribe giriyorum:))benim eşimin de eli yanlışlıkla alnıma değdi bugün konuşurken, acıttın alnımı dedim, gözlerim doldu tutmasam ağlıcaktımçok hassas, asabi ve tahammülsüzüm etrafımda valla.
Ayy ne kadar güzel darisi basimiza gerci ben onun nasil bi his oldugunu bilmedigimden anlamamaktan korkuyorum yani boyle karnima kisa agri gibi bisey giriyor ona bile bebegim mi acaba diyorum ama oyle agri gibi olmuyor heralde dimiEvet şimdi uzandım koltuğa göbeğimin alt kısmı sertleşti ve hafif bir kımıldama oldu
Kizlarr benim esimde kullsnmsys başladı vazelin kakaoyu dirseklerine cok iyi geliyojus yumusacik derinin icine isliyo sanki diyoCanm herkes içine sineni yapsn tabi ki ama o kremler bana da gereksz pahali geldi Ben almycam Catliycagn varsa ne yapsan çatliyosun zaten O yuzden yağlar yeterli bence Ben su ana kadar dalin bebe yaği kullandm ama bugun aktardan susam+kayısı+badem yaği karişimi alicam Her gun aksam kullanyrm
ben eskidende odundum hala odunum hicbir degisiklik olmadi bendedeKızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)
Hadi yaa ayy maşallah ben baya kiloluyum cok var heralde daha benim hissetmemeEvet yaa hala kesin değil :-( yanılma payı varmış.baya olduk yanı degilmi artık belli olmalı :) evet cnm ben daha 12cm.falandir diyordum ay baya buyukmus megerse.agrim var sağ kasigim.doktor tam orada kafası var bak sertliği görüyor musun dokununca dedi.zayıf olmak böyle bisey demekki bebegimin kafasına dokundumovalayacakmisim orayı hafif hafif
Cnm çok geçmiş olsunn iyi olmanıza çok sevindim :)) maşallah sana da bebişe dem
Çok şükür ki bi sorun yok herşey yolunda bir gün oruç tuttum ve iki gün kendime gelemedim Dr gittim renkli ultrason ile baktilar bebegin durumuna oda iyimis iste şükürler olsun ve doktordan zılgıtı yedim geldim:)
Ohh csnim ne güzel ya ne ksdar sanslisin ben butun olumsuzluklari yasadim bulanti kusms depresyon OhoooKızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)
Canim rahim agzi olcumu cok onemli kisalma olsaydi ve agrin kasilmanda olsaydi erken dogum olasiligi cok yuksek ddmektir.benim gecen sene oyle oldu ama kimse benim rahim agzimi falan olcmemisti.iyi bi doktora denk gelmissinDün akşam karın ağrısı vardı çık duramıyodum gittik normal dedi magnezyum ilacı verdi
geçmiş olsun cnmKarnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
İlk 3 ay hiç kilo almadım. Son bir haftadır 1-1,5 kilo almış gibiyim. Çok acıkıyorum ama çok yiyemiyorum. Az az yiyorum. O yüzden sanırım sık acıkıyorum.Kg alimin nasil peki ben de cok acikma hissi yok ona ragmen 2 kg almisim
Normalde kilon var miydi peki canim hamileyken diyetisyene gitmek bsna hic sicsk gelmiyor hamikrlikte de kendimi kısıtlamak istemem sahsen cok abartiya kacmamaya çalışırım sadece gerci benim istahim acayip artti esim saskinlikla izliyor yediklerimi miden büyümüş galiba senin dedi dun banagünaydın tatlı annişler..şu ana kadar 5.5 kilo almışımhenüz prensesim 153 gr..boyu da 16 cm..sizin bebişleriniz boyu ve kilosu nasıl..doktor kilom için diyetisyene gitmemii tavsiye etti fakat gitmek istemiyıorum lüzumsuz para harcama olacak..burada bir ara haimleler için diyet menüsü paylaşılmıştı elinde olan varsa tekrar paylaşabilr mi..fazla tatlı da tüketmiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum çok çabuk da acıkıyorum canım sıkıldı biraz kılzar yardım edin
Gercekten mi Hadi inş ya Evin en küçüğüyüm şimarık büyüdüm onla bunla dalga gecen hiçbişeyi sallamayan Şimdi bebeği de pek sallamiyorum Anne moduna giremedim daha İnş girerim bi an once :)Çocuk sahibi olduktan sonra görürüm ben seni duygusal olmayan hormonların nasıl tavan yapacak evladına karşı :)
canım slm benim de akşamdan beri feci karnım ağrıyor, dahiliyeye mi gitsem diye düşünüyordum, bebekle ilgili olabilir mi?Karnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
Normalde kilon var miydi peki canim hamileyken diyetisyene gitmek bsna hic sicsk gelmiyor hamikrlikte de kendimi kısıtlamak istemem sahsen cok abartiya kacmamaya çalışırım sadece gerci benim istahim acayip artti esim saskinlikla izliyor yediklerimi miden büyümüş galiba senin dedi dun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?