2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim cok gecmis olsun bende bu ara pek giremiyorum simdi okudum bebisinin iyi olduguna cok sevindim kendine dikkat et

Yok cnm gaz demedi karın bel ağrıların devam edicek buda normal dedi bide rahim ağzın kapalı dedi ultrasonda gösterdi ne demek istedi niye die sormadım deli gibi ya
Gecmis olsun canim allah sifa versin ama cidden o rshim agzi kspsli ne demekmks ilk defa duydum

Karnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
Canim sanada gecmis olsun karnimda ufak ağrılar bende hissediyorum cok kısa girip cikan agrilar ama hatta ben acaba bebegim mi hareket ediyor diye dusunuyordum haftaya bende soylim dr.uma o zaman

benim eşimin de eli yanlışlıkla alnıma değdi bugün konuşurken, acıttın alnımı dedim, gözlerim doldu tutmasam ağlıcaktım çok hassas, asabi ve tahammülsüzüm etrafımda valla.
Hahaa ilahi folikcim guldurdun beni bende bi tek ben böyleyim sanıyordum esim bana carpsa bana vurdun diye tribe giriyorum:))

Evet şimdi uzandım koltuğa göbeğimin alt kısmı sertleşti ve hafif bir kımıldama oldu
Ayy ne kadar güzel darisi basimiza gerci ben onun nasil bi his oldugunu bilmedigimden anlamamaktan korkuyorum yani boyle karnima kisa agri gibi bisey giriyor ona bile bebegim mi acaba diyorum ama oyle agri gibi olmuyor heralde dimi

Kizlarr benim esimde kullsnmsys başladı vazelin kakaoyu dirseklerine cok iyi geliyojus yumusacik derinin icine isliyo sanki diyo ) kiskanc kremimede ortak oldu zaten benden nazli belim agriyo beki agriyo basim agriyo basi agriyo bi midesi bulanmadi ) kuma gibisin diyorum bu arada lieraci zaten oncedende catlagim olan kalcalarima uyguluyorum baska krem kullanmiyorum 15 gunu gecti heralde eski çatlakları duzeltmeye basladi sasirdim valla ise yariyo sanirim

Hadi yaa ayy maşallah ben baya kiloluyum cok var heralde daha benim hissetmeme

Cnm çok geçmiş olsunn iyi olmanıza çok sevindim :)) maşallah sana da bebişe de en son oruç tutcan biliyodum bende arada kaçırmışım çok dikkat et bebişle çok zor olur ztn hassas olmamız da çok normal hormonlar tavanamann o kdr da olsunnn nazımızzz ohh

Kızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)
Ohh csnim ne güzel ya ne ksdar sanslisin ben butun olumsuzluklari yasadim bulanti kusms depresyon Ohooo

Dün akşam karın ağrısı vardı çık duramıyodum gittik normal dedi magnezyum ilacı verdi
Canim rahim agzi olcumu cok onemli kisalma olsaydi ve agrin kasilmanda olsaydi erken dogum olasiligi cok yuksek ddmektir.benim gecen sene oyle oldu ama kimse benim rahim agzimi falan olcmemisti.iyi bi doktora denk gelmissin

ea1986 ne güzel dr n bakmış rahim ağzına. süper. cogu Dr bakmaz malesef bazi kafinlarin rahim agzi kas dokulari zayif.bu yuzden de bebek buyuyunce kaslar erkenden aciliyor rahim agzi erkenden acilip bebek 18 24 haftslarda pat diye doğuyor. ben bu yuzden 25 haftalik kayip yaşadım sonraki gebelikte rahim agzim dikildi. Lutfennnnnnnnn kizlarrrrrrrr hep olcturun rahim agzi uzunlugunuuuuuu.....

günaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?

Normalde kilon var miydi peki canim hamileyken diyetisyene gitmek bsna hic sicsk gelmiyor hamikrlikte de kendimi kısıtlamak istemem sahsen cok abartiya kacmamaya çalışırım sadece gerci benim istahim acayip artti esim saskinlikla izliyor yediklerimi miden büyümüş galiba senin dedi dun bana

Çocuk sahibi olduktan sonra görürüm ben seni duygusal olmayan hormonların nasıl tavan yapacak evladına karşı :)
Gercekten mi Hadi inş ya Evin en küçüğüyüm şimarık büyüdüm onla bunla dalga gecen hiçbişeyi sallamayan Şimdi bebeği de pek sallamiyorum Anne moduna giremedim daha İnş girerim bi an once :)

Benm de cok acıldı ya :) normalde o sağlıksiz bu bu satte yenmez diyen sporunu duzenli yapan ben, 195 boyunda 100 kilo eşimden cok yiyorum :)) biz napcaz ya :) henuz daha 3 kilo aldm ama gerisi hızlı gelir diye de korkmuyor deglm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…