- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
günaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?
Aynisini ben de düşünüyorum Hareketler baslasa da orda olduğunu bilsem.Bende çok istiyorum hissetmeyi ikinci gebeligim erken falan hissedilir deniliyor ama ufak krâmp tarzı hareketlilikler dışında tik yok...doktor 13.hafta da erkek dedi erkek çocuklari daha mi hareketsiz oluyor bilemedim..ayda bir kontrol olduğu için doktoro gitmeye son iki hafta kala artık tedirgin olmaya başlıyorum acaba iyi mi diye(( hareketler başlasaydı en azınan hissederek varlığından haberdar ederdi kuzum
Kizlarr benim esimde kullsnmsys başladı vazelin kakaoyu dirseklerine cok iyi geliyojus yumusacik derinin icine isliyo sanki diyo) kiskanc kremimede ortak oldu zaten benden nazli belim agriyo beki agriyo basim agriyo basi agriyo bi midesi bulanmadi ) kuma gibisin diyorum bu arada lieraci zaten oncedende catlagim olan kalcalarima uyguluyorum baska krem kullanmiyorum 15 gunu gecti heralde eski çatlakları duzeltmeye basladi sasirdim valla ise yariyo sanirim
Aynen canim bende sonunu dusunmrk istemiyorum birde bi ac gözlülük var bende onu da yiyim bunu da yiyim derken mideyide karistiriyorum sonra bi de ondan rahatsiz oluyorumBenm de cok acıldı ya :) normalde o sağlıksiz bu bu satte yenmez diyen sporunu duzenli yapan ben, 195 boyunda 100 kilo eşimden cok yiyorum :)) biz napcaz ya :) henuz daha 3 kilo aldm ama gerisi hızlı gelir diye de korkmuyor deglm :)
ben eskidende odundum hala odunum hicbir degisiklik olmadi bendede
geçmiş olsun benimde mide bulantılarım var ama sanırım Allah veriyor sabrını oruçken bişey olmuyor bende kusarım ve orucum bozulur diye korkuyodum ama çok şükür iyiyim.canım ben kendime güvenemiyorum o yüzden tutamıyporum, sabah kustum mesela sora yemek yiyemedim ve feci karnım ağrıyo
O zaman isler degisir o kadar para saydim koklatmamm kremimiAy cok komıkmıs esin baya güldüm :) lieraci da alip o da kalçalarina sürerse hiç sasirma o zman :) hay allahm ya ne kadar komık bu erkekler)
Ben de bu aralar ramazan hurmasina sardm 2 günde bi paket bitiyo :)Aynen canim bende sonunu dusunmrk istemiyorum birde bi ac gözlülük var bende onu da yiyim bunu da yiyim derken mideyide karistiriyorum sonra bi de ondan rahatsiz oluyorum
Sakla sen en iyisi :)O zaman isler degisir o kadar para saydim koklatmamm kremimicok fena cook
günaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?
Ne diyim allah şifasini versn canm. Depresyon brz da sizin elinzde sık dısarı cıkın, temiz havada yürüyüş yapın, güzel şeylere odaklanm inş bişeyciğinz kalmaz :)Ohh csnim ne güzel ya ne ksdar sanslisin ben butun olumsuzluklari yasadim bulanti kusms depresyon Ohooo
Ne guzel cnm :)Meraba kızlar ben bebisimi ilk kez sun akşam hissetmeye başladım bugün de ara ara hissediyorum çok komik içimde mısır patlıyor gibi
bende tutmayım diyordum ama içim rahat etmedi. rahatta geçiyor problem yaşasam bende tutmam.canım ben tasvip etmiyorum hamilelikte oruç tutmayı.. Bebek için riskli olduğunu düşünüyorum. Ramazandan sonraki zamanda doğumdan sonra tutacağım inşallah..
bende tutmayım diyordum ama içim rahat etmedi. rahatta geçiyor problem yaşasam bende tutmam.
Allah o hakkı vermiş bize
canım çok yeme içinde dogumu kolaylastirici hormon var. meryem suresinde de geçiyor hurmalardan sirkele ye diyor allah hz meryeme. cok yemek erken doguma yol acabilir. arastor istersenBen de bu aralar ramazan hurmasina sardm 2 günde bi paket bitiyo :)
Cnm bebek bizden besleniyor ya hem sıcak hem çok uzun saatler hele evde olan için hadi uyursun da işe giden hamişler sabah 7 den akşam 9 a çok zor olur diye düşünüyorum ve kıyamıyorum açıkçası bütün gün aç susuz kalcak gibi hissim oluyorbende tutmayım diyordum ama içim rahat etmedi. rahatta geçiyor problem yaşasam bende tutmam.
Allah o hakkı vermiş bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?