2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
günaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?

canım ben kendime güvenemiyorum o yüzden tutamıyporum, sabah kustum mesela sora yemek yiyemedim ve feci karnım ağrıyo

Aynisini ben de düşünüyorum Hareketler baslasa da orda olduğunu bilsem.

Ay cok komıkmıs esin baya güldüm :) lieraci da alip o da kalçalarina sürerse hiç sasirma o zman :) hay allahm ya ne kadar komık bu erkekler )

Aynen canim bende sonunu dusunmrk istemiyorum birde bi ac gözlülük var bende onu da yiyim bunu da yiyim derken mideyide karistiriyorum sonra bi de ondan rahatsiz oluyorum

canım ben kendime güvenemiyorum o yüzden tutamıyporum, sabah kustum mesela sora yemek yiyemedim ve feci karnım ağrıyo
geçmiş olsun benimde mide bulantılarım var ama sanırım Allah veriyor sabrını oruçken bişey olmuyor bende kusarım ve orucum bozulur diye korkuyodum ama çok şükür iyiyim.

günaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?

canım ben tasvip etmiyorum hamilelikte oruç tutmayı.. Bebek için riskli olduğunu düşünüyorum. Ramazandan sonraki zamanda doğumdan sonra tutacağım inşallah..

Ohh csnim ne güzel ya ne ksdar sanslisin ben butun olumsuzluklari yasadim bulanti kusms depresyon Ohooo
Ne diyim allah şifasini versn canm. Depresyon brz da sizin elinzde sık dısarı cıkın, temiz havada yürüyüş yapın, güzel şeylere odaklanm inş bişeyciğinz kalmaz :)

canım ben tasvip etmiyorum hamilelikte oruç tutmayı.. Bebek için riskli olduğunu düşünüyorum. Ramazandan sonraki zamanda doğumdan sonra tutacağım inşallah..
bende tutmayım diyordum ama içim rahat etmedi. rahatta geçiyor problem yaşasam bende tutmam.
Allah o hakkı vermiş bize

Her ne kadar olumsuzluklar yaşasak da bence yaşadığımız en güzel dönem hamilelik dönemi. İçimizde bizden bir parçası olan bir bebek gelişiyor günden güne. Canınız sıkkın olduğunda bebeğinizi kucağınıza alacağınız güzel günleri düşünün bence.
Şu an bende hissedemiyorum ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.

bende tutmayım diyordum ama içim rahat etmedi. rahatta geçiyor problem yaşasam bende tutmam.
Allah o hakkı vermiş bize
Cnm bebek bizden besleniyor ya hem sıcak hem çok uzun saatler hele evde olan için hadi uyursun da işe giden hamişler sabah 7 den akşam 9 a çok zor olur diye düşünüyorum ve kıyamıyorum açıkçası bütün gün aç susuz kalcak gibi hissim oluyor hepimizin hakkında hayırlısı inşAllah sıkıntı yaşamadan geçirirsin sen de Allah kabul etsin

Kızlar serbest bhcg 41 çıkmış nasıl oluyo kız mı erkek mi . Bide28 yaşındayım YAŞ riski çıkmış ahahahahha gülesin geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…