- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Her ne kadar olumsuzluklar yaşasak da bence yaşadığımız en güzel dönem hamilelik dönemi. İçimizde bizden bir parçası olan bir bebek gelişiyor günden güne. Canınız sıkkın olduğunda bebeğinizi kucağınıza alacağınız güzel günleri düşünün bence.
Şu an bende hissedemiyorum ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Aynen ben de öyle düşünüyorum onun bi gülüşü bi hareketi dünyaya bedel sürekli hayal ediyorum kucağıma alacağım kokusunu duyacağım anlarıHer ne kadar olumsuzluklar yaşasak da bence yaşadığımız en güzel dönem hamilelik dönemi. İçimizde bizden bir parçası olan bir bebek gelişiyor günden güne. Canınız sıkkın olduğunda bebeğinizi kucağınıza alacağınız güzel günleri düşünün bence.
Şu an bende hissedemiyorum ama hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Kızlar serbest bhcg 41 çıkmış nasıl oluyo kız mı erkek mi . Bide28 yaşındayım YAŞ riski çıkmış ahahahahha gülesin geldi
Sagol canim tesekkur ederim="cakil45, post: 41455372, member: 663348"]Canim cok gecmis olsun bende bu ara pek giremiyorum simdi okudum bebisinin iyi olduguna cok sevindim kendine dikkat et
Cnm çok geçmiş olsunn iyi olmanıza çok sevindim :)) maşallah sana da bebişe deen son oruç tutcan biliyodum bende arada kaçırmışım çok dikkat et bebişle çok zor olur ztn hassas olmamız da çok normal hormonlar tavan amann o kdr da olsunnn nazımızzz ohh
Bende anlamadım ki doktor dedi yoksa yaşı yanlış mı girmişler 38 olarak mı girmişler gidip bi sorun gittik sorduk yok 28 dediler . Doktor dedi bu benim için riskli bi kriter değil sorun olmaz dedi . Güldüm falan ama tabi Rabbim sağlık versin inşallahkız erkek yanılması çok oluyor fbhcg de .. ama bu durumda erkek tabi.. 50 altı erkek.. ..
doğum için ideal yaş 20-30 sanırım sınırda olduğundan öyle çıkmış olabilir.. yada makine mı bozuk :))))))
İnşallah canimNe diyim allah şifasini versn canm. Depresyon brz da sizin elinzde sık dısarı cıkın, temiz havada yürüyüş yapın, güzel şeylere odaklanm inş bişeyciğinz kalmaz :)
canım slm benim de akşamdan beri feci karnım ağrıyor, dahiliyeye mi gitsem diye düşünüyordum, bebekle ilgili olabilir mi?
Çok saol canimm :))G
geçmiş olsun cnmcinsiyet de belli olmuş maşallah diyelim prensine
Bende ilk gun tuttum ama çok kötü oldum,soluğu doktorda aldim.Dayanabiliyorsan ne güzel ama yinede dikkat et canimgünaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?
Bende anlamadım ki doktor dedi yoksa yaşı yanlış mı girmişler 38 olarak mı girmişler gidip bi sorun gittik sorduk yok 28 dediler . Doktor dedi bu benim için riskli bi kriter değil sorun olmaz dedi . Güldüm falan ama tabi Rabbim sağlık versin inşallah
ea1986 ne güzel dr n bakmış rahim ağzına. süper. cogu Dr bakmaz malesef bazi kafinlarin rahim agzi kas dokulari zayif.bu yuzden de bebek buyuyunce kaslar erkenden aciliyor rahim agzi erkenden acilip bebek 18 24 haftslarda pat diye doğuyor. ben bu yuzden 25 haftalik kayip yaşadım sonraki gebelikte rahim agzim dikildi. Lutfennnnnnnnn kizlarrrrrrrr hep olcturun rahim agzi uzunlugunuuuuuu.....
canım hatam çok meyve tüketmek sanırım örneğin bir tabak kiraz veya karpuz yiyorumiştahım çok açık ekmek kahvaltıda yerim çok az da öğlen ve akşam..çayıma şekeri 15 yıldır koymuyorum tatlı fazla tüketmiyorum ..siz neler yiyorsunuz..benim bünye kilo almaya da çok müsait offff
Canim rahim agzi olcumu cok onemli kisalma olsaydi ve agrin kasilmanda olsaydi erken dogum olasiligi cok yuksek ddmektir.benim gecen sene oyle oldu ama kimse benim rahim agzimi falan olcmemisti.iyi bi doktora denk gelmissin
Canim sanada gecmis olsun karnimda ufak ağrılar bende hissediyorum cok kısa girip cikan agrilar ama hatta ben acaba bebegim mi hareket ediyor diye dusunuyordum haftaya bende soylim dr.uma o zaman
Gecmis olsun canim allah sifa versin ama cidden o rshim agzi kspsli ne demekmks ilk defa duydum
Acile gidince ozel hast olsa da para odenmiyor die biliyrm ben???
Bende ayni dertten muzdaribim hep dikkat ettim yediklerime 4,5 kilo aldimnapcami sasirdim bende cok fazla meyve yedim ozellikle kiraz aklima bi o geliyor ondan oldu sanirim
Belli degil sali gunu ogrencem var mi oyle bir genel kani kiz anneleri ses verin :)bebeğinizin cinsiyeti belli mi kız anneleri daha çok kilo alıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?