2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ya benim hep gözlerim doluyor. Sulu gözümdür zaten..İnanamıyorum hala . Zaten planlı değildi ..Bize de sürpriz oldu bebişim. Muhteşem bir duygu..

Şu cumartesi gününde bile çalışıyorumm.Sırf evladım için..İnşallah o da vatana millete hayırlı bir evlat olur.

Çok şükür bugünümüze. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız..

Aynen ben de öyle düşünüyorum onun bi gülüşü bi hareketi dünyaya bedel sürekli hayal ediyorum kucağıma alacağım kokusunu duyacağım anlarısağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Kızlar serbest bhcg 41 çıkmış nasıl oluyo kız mı erkek mi . Bide28 yaşındayım YAŞ riski çıkmış ahahahahha gülesin geldi

kız erkek yanılması çok oluyor fbhcg de .. ama bu durumda erkek tabi.. 50 altı erkek.. ..

doğum için ideal yaş 20-30 sanırım sınırda olduğundan öyle çıkmış olabilir.. yada makine mı bozuk :))))))

Bende anlamadım ki doktor dedi yoksa yaşı yanlış mı girmişler 38 olarak mı girmişler gidip bi sorun gittik sorduk yok 28 dediler . Doktor dedi bu benim için riskli bi kriter değil sorun olmaz dedi . Güldüm falan ama tabi Rabbim sağlık versin inşallah

canım slm benim de akşamdan beri feci karnım ağrıyor, dahiliyeye mi gitsem diye düşünüyordum, bebekle ilgili olabilir mi?

Dahiliye ye gitme bebek den dolayı agriyo buda çok normalmis doktor bana magnezyum ilacı yazdi istersen kadın doğuma git sende

günaydın hanımlar.. 2 gündür oruç tutuyorum ilk gün iyi hissetmediğim için tutmadım ama dün iyi geçti. bugün biraz açlık hissediyorum erken kalktığım için sanırım kimler tutuyor başka?
Bende ilk gun tuttum ama çok kötü oldum,soluğu doktorda aldim.Dayanabiliyorsan ne güzel ama yinede dikkat et canim

Birşey olmaz canım inşallah Allahın izni ile

Cnm ozaman rahim ağzı kapalı olmasi iy bi durum yani çok fazla bilgim yok akşam heyecandan sormayı unuttum bende çok teşekkür ederim cnm açıklama icin

Bende ayni dertten muzdaribim hep dikkat ettim yediklerime 4,5 kilo aldim napcami sasirdim bende cok fazla meyve yedim ozellikle kiraz aklima bi o geliyor ondan oldu sanirim

Canim rahim agzi olcumu cok onemli kisalma olsaydi ve agrin kasilmanda olsaydi erken dogum olasiligi cok yuksek ddmektir.benim gecen sene oyle oldu ama kimse benim rahim agzimi falan olcmemisti.iyi bi doktora denk gelmissin

Anladım cnm bende akşamdan beri merak ediyorum netten arastirdim ama tam anlayamamistim heyecandan soramadim doktora:) çok çok teşekkürler içim rahat artik

Canim sanada gecmis olsun karnimda ufak ağrılar bende hissediyorum cok kısa girip cikan agrilar ama hatta ben acaba bebegim mi hareket ediyor diye dusunuyordum haftaya bende soylim dr.uma o zaman

Şöyle cnm magnezyum eksikliginden olabiliyomuş doğuma kadar olabilir çok normal dedi bana

2 gündür sağ kasığımda ağrı oluyor..salı gününe randevu alabildim ancak..acile gitsem mi diye düşünüyorum..gaz problemi de var bende, acaba o da yapar mı böyle ağrı?

Bende ayni dertten muzdaribim hep dikkat ettim yediklerime 4,5 kilo aldim napcami sasirdim bende cok fazla meyve yedim ozellikle kiraz aklima bi o geliyor ondan oldu sanirim

bebeğinizin cinsiyeti belli mi kız anneleri daha çok kilo alıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…