2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar gôbişler ne alemde belirginlestimi biraz
Dün Esim bana artik hamile kiyafeti giysene diyor karnin büyümüş kalcan büyümüş yanlardan taşıyor diyor
Cok şasirdim ama okadar kilo almadim ki ben topu topu 1 kilo almisim

benim gayet belirgin göbeğim.. ama kotlarım filan hepsi oluyor hala ki arada boşluk bile var belden..yani 2-3 ay daha idare eder beni..

Abla mi bende 33 yasimdayim hatta bebis dogmadan 34 olcam

ya pardon ya utandım şimdi.. yani benden 7 yaş büyük olunca abla dememiz gerekiyor mecburen.. Neyse canım benim öz be öz ablamda 36 yaşında doğurdu..annem de beni 36 yaşında doğurmuş..Geç değil yani.

ya pardon ya utandım şimdi.. yani benden 7 yaş büyük olunca abla dememiz gerekiyor mecburen.. Neyse canım benim öz be öz ablamda 36 yaşında doğurdu..annem de beni 36 yaşında doğurmuş..Geç değil yani.

Yok canim saka yapiyorum zaten 5 yas daha kucuk olsam 5 sene daha dogurmazdim , yas gecmeden yapim dedim artik

sahurda 7 bardak su içiyorum iftarda da bi 3-5 bardak içiyorum sudan yana idare ediyorum yani inşallah kabul olur tuttuklarım. çalışan için zor tabi ben evdeyim öyle tutabiliyorum. sizde haklısınız.

Kızlar bulantım hiç olmadı şimdiye kadar ama dışarda yedim dün 30 dakka içinde 6 defa kustum dolu dolu şimdi iyiyiim

Güncel konulara gelirsek ben 2 kilo almıştım. 2 hafta önce tartıldığımda bugün yine tartıldım aldığım kiloyu vermişim
olsun ama göbeğim gayet belirgin boyum uzun kilomda zayıf olduğu için. Giydiğim kıyafetler hep dar olduğu için hiç biri bize olmuyor maalesef hamiş kıyafetlerimi aldık allahtan..

Rahim ağzına gelince benim doktorum Haziran 5 te ölçmüştü açılma yok güzel demişti.

Bu arada bende bebeğimi erken hissedenlerdenim tabi öyle tekme gibi değil sanki biri kalem ucunu hafif hafif göbeğimde gezdiriyor gibi

Bende tartida 3 kg almisim ama kiyafetlerimin hepsi oluyor hala

kızlar peki sizinde ayağınız karıncalanıyor mu ? benim son iki gündür oluyor..

Ayyy bugün taksicinin biri elimde kalıyordu taksiye bindik esimle yoldaki tümsekten öyle hızlı geçti ki başım taksinin tavanına çarptı nasil korktum bebeğime bisey olucak diye adama bir bagirdim yavas olsana kardesim hamileyim ben diye esimde adamda bana baka kaldi canavar çıktı içimden

Bide kızlar ya ara ara kahverengi akıntıların oluyo Aklım hep bebekte 1 ay arayla doktor Kontrolü oluyo ama ben Dayanamayıp 2 hafta arayla hem özele hem devlete gidiyorum bakıyorum bebek iyi rahatlıyorum . Ama sürekli ya kalbi durursa die evhamların var bi Bebeğin tekmelerini hissetseydim de doktora gitmeye gerek kalmasaydı ya

Cnm bende 2 kilo aldım sadece ama bi Karnım var 5 kilo almışım gibi yani bende anlamadim

sahurda 7 bardak su içiyorum iftarda da bi 3-5 bardak içiyorum sudan yana idare ediyorum yani inşallah kabul olur tuttuklarım. çalışan için zor tabi ben evdeyim öyle tutabiliyorum. sizde haklısınız.
Allah kabul etsin cnm bnm yeter ki kendini zorlama iyi hissettiğin sürece sorun olmaz inş

Bir haftadır 1-1,5 kilo kadar aldım. Fakat yaklaşık 1 aydır hiçbir kıyafetim olmuyor. Önceleri pantolonumun düğmeleri açık giyiyordum. Sonra hamile pantolonu aldım. Bol olan elbiselerimi giyiyorum. Yani bir şişlik durumu mevcut. Ama sanırım bebekten çok gaz.
Kayinvalidem 5 aylık diye tutturmuştu. Oysaki 3 aylıktım. Şimdi 3,5 aylık oldum. Karnım daha küçük. Gaz azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…