- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Belli degil sali gunu ogrencem var mi oyle bir genel kani kiz anneleri ses verin :)
Kızlar gôbişler ne alemde belirginlestimi biraz
Dün Esim bana artik hamile kiyafeti giysene diyor karnin büyümüş kalcan büyümüş yanlardan taşıyor diyor
Cok şasirdimama okadar kilo almadim ki ben topu topu 1 kilo almisim
bizim iş yerinde var bi abla ama o 33 yaşında filan .. bizim haftalar da 5 kg almıştı
Çok güzel tarif etmişsin. Bayıldım.Meraba kızlar ben bebisimi ilk kez sun akşam hissetmeye başladım bugün de ara ara hissediyorum çok komik içimde mısır patlıyor gibi
Abla mibende 33 yasimdayim hatta bebis dogmadan 34 olcam
ya pardon ya utandım şimdi.. yani benden 7 yaş büyük olunca abla dememiz gerekiyor mecburen.. Neyse canım benim öz be öz ablamda 36 yaşında doğurdu..annem de beni 36 yaşında doğurmuş..Geç değil yani.
sahurda 7 bardak su içiyorum iftarda da bi 3-5 bardak içiyorum sudan yana idare ediyorum yani inşallah kabul olur tuttuklarım. çalışan için zor tabi ben evdeyim öyle tutabiliyorum. sizde haklısınız.Cnm bebek bizden besleniyor ya hem sıcak hem çok uzun saatler hele evde olan için hadi uyursun da işe giden hamişler sabah 7 den akşam 9 a çok zor olur diye düşünüyorum ve kıyamıyorum açıkçası bütün gün aç susuz kalcak gibi hissim oluyorhepimizin hakkında hayırlısı inşAllah sıkıntı yaşamadan geçirirsin sen de Allah kabul etsin
Yok canim saka yapiyorum zaten5 yas daha kucuk olsam 5 sene daha dogurmazdim , yas gecmeden yapim dedim artik
Bende tartida 3 kg almisim ama kiyafetlerimin hepsi oluyor halaKızlar gôbişler ne alemde belirginlestimi biraz
Dün Esim bana artik hamile kiyafeti giysene diyor karnin büyümüş kalcan büyümüş yanlardan taşıyor diyor
Cnm bende 2 kilo aldım sadece ama bi Karnım var 5 kilo almışım gibi yani bende anlamadimKızlar gôbişler ne alemde belirginlestimi biraz
Allah kabul etsin cnm bnm yeter ki kendini zorlama iyi hissettiğin sürece sorun olmaz inşsahurda 7 bardak su içiyorum iftarda da bi 3-5 bardak içiyorum sudan yana idare ediyorum yani inşallah kabul olur tuttuklarım. çalışan için zor tabi ben evdeyim öyle tutabiliyorum. sizde haklısınız.
Bendede oluyoo sağ ayagimda ozellikle:)))kızlar peki sizinde ayağınız karıncalanıyor mu ? benim son iki gündür oluyor..
Bir haftadır 1-1,5 kilo kadar aldım. Fakat yaklaşık 1 aydır hiçbir kıyafetim olmuyor. Önceleri pantolonumun düğmeleri açık giyiyordum. Sonra hamile pantolonu aldım. Bol olan elbiselerimi giyiyorum. Yani bir şişlik durumu mevcut. Ama sanırım bebekten çok gaz.Kızlar gôbişler ne alemde belirginlestimi biraz
Ya bnm de akşamları şiş bir karnım var artk sabah normal akşam öne doğru atağa kalkıyoCnm bende 2 kilo aldım sadece ama bi Karnım var 5 kilo almışım gibi yani bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?