- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Bendede oluyoo sağ ayagimda ozellikle:)))
Maşallah minik paşaya, gözün aydın canımEvet folikcim cidden oylee:)) çok sağol cnmm sağlıklı şekilde kucagmiza alalım pasalarimizi :) artık ismiyle hitab edebiliriz bebislere:)
Amin ins canim.yemek yedikten sonra soluma uzaninca farkettim elimi koyunca hissedebiliyorum şimdilik denersen:))Çok güzel tarif etmişsin. Bayıldım.Darısı benim gibi henüz hissetmeyenlerin başına.
Ben de şu ana kadar 3 kilo aldım ama karnım maşallah 5 aylık gibi
Benim hamile kalmadan önce planlanmış 20 günlük bir Amerika gezisi planımız vardı. Uçak bileti, otel paraları hepsini ödemiştik. 15 gün öncesine kadar odadan odaya geçecek halim yoktu. Bulantılar, kusmalar, halsizlik, grip, sürekli hasta hissetme nedeniyle gitmekten vazgeçmiştim. 18 saat uçak yolculuğu, üstüne 20 gün boyunca sürekli gezmek kesinlikle kaldıramam diyordum. Çok şükür şimdi çok iyiyim. Cumartesi uçuyoruz.benimde daha bir sürü hayalim vardı ülke ülke gezmek istiyordum ama artık bebişimle inşallah
Tsk ederim canım benim ikinci Gebeliğim inşallah sende en kısa surede hissedersin süper bi duyguTebrikler, çok güzel.
Seninle doğum günümüz aynı. Ben hala bebeğimi hissedemedim.
İlk hamileliğin mi?
Benim hamile kalmadan önce planlanmış 20 günlük bir Amerika gezisi planımız vardı. Uçak bileti, otel paraları hepsini ödemiştik. 15 gün öncesine kadar odadan odaya geçecek halim yoktu. Bulantılar, kusmalar, halsizlik, grip, sürekli hasta hissetme nedeniyle gitmekten vazgeçmiştim. 18 saat uçak yolculuğu, üstüne 20 gün boyunca sürekli gezmek kesinlikle kaldıramam diyordum. Çok şükür şimdi çok iyiyim. Cumartesi uçuyoruz.
Dahiliye ye gitme bebek den dolayı agriyo buda çok normalmis doktor bana magnezyum ilacı yazdi istersen kadın doğuma git sende
Gercekten mi Hadi inş ya Evin en küçüğüyüm şimarık büyüdüm onla bunla dalga gecen hiçbişeyi sallamayan Şimdi bebeği de pek sallamiyorum Anne moduna giremedim daha İnş girerim bi an once :)
Canım kişiden kişiye değişiyor ama 22. Haftaya kalmaz daha erken hissedersin benceMasallahh ne guzell yaa ben de istiyorum hayirlisiyla nr gobegim cikti ne hareketleri hissediyirum dun doktor 22. Haftada hissedersin dedi cok gec degil mi)
Yom canım ağrı gibi değil çok farklı karnına dokunan farklı birşey nasıl anlatsam içerden dayanıyor göbeğine zaten Anlıyorsun işte bu bebeğim şimdiye kadar acaba Dediklerim değilmiş diyosun inşallah en kısa sürede hissedersin canımAyy ne kadar güzel darisi basimiza gerci ben onun nasil bi his oldugunu bilmedigimden anlamamaktan korkuyorum yani boyle karnima kisa agri gibi bisey giriyor ona bile bebegim mi acaba diyorum ama oyle agri gibi olmuyor heralde dimi
Çok saol canım bakalım seninki nin cinsiyeti ne inşallah prensesdir seninkide:)Maşallah minik paşaya, gözün aydın canım
Nerde oturuyorsun cnm sen?hmm tmm cnm geçer mi acaba diye düşünüyorum da , doktorum kadıköyde biraz mesafe var. bir de saat 14:00 e kadar çalşıyor
Canm doktor bana kahve yada kanama gibi durumlarda progestan icmeye devam et bu aylardada icebilirsin bir zarari yok dedi.Bide kızlar ya ara ara kahverengi akıntıların oluyo Aklım hep bebekte 1 ay arayla doktor Kontrolü oluyo ama ben Dayanamayıp 2 hafta arayla hem özele hem devlete gidiyorum bakıyorum bebek iyi rahatlıyorum . Ama sürekli ya kalbi durursa die evhamların var bi Bebeğin tekmelerini hissetseydim de doktora gitmeye gerek kalmasaydı ya
ümraniyedeyim, ama şu an işyerindeyimNerde oturuyorsun cnm sen?
doktorumu aradım idrar yada kaka problemi var mı yanma vs dedi hayır dedim, öyle olunca muayaneye gel dediNerde oturuyorsun cnm sen?
Dimi canım ya zaten vücudumdaki progestan değerim çok düşük çıkmıştı ilk ölçüldüğünde. Ondan dolayı ara ara yaşıyorum . Kaçıncı aya kadar kullanabiliriz acabaCanm doktor bana kahve yada kanama gibi durumlarda progestan icmeye devam et bu aylardada icebilirsin bir zarari yok dedi.
Bende umraniyede oturuyodum evlenince cekmekoye geldim. Erdeme git canım istersen çok ağrın varsa durma gitümraniyedeyim, ama şu an işyerindeyimen yakın hastahane hisar yada erdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?