2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benimde daha bir sürü hayalim vardı ülke ülke gezmek istiyordum ama artık bebişimle inşallah
Benim hamile kalmadan önce planlanmış 20 günlük bir Amerika gezisi planımız vardı. Uçak bileti, otel paraları hepsini ödemiştik. 15 gün öncesine kadar odadan odaya geçecek halim yoktu. Bulantılar, kusmalar, halsizlik, grip, sürekli hasta hissetme nedeniyle gitmekten vazgeçmiştim. 18 saat uçak yolculuğu, üstüne 20 gün boyunca sürekli gezmek kesinlikle kaldıramam diyordum. Çok şükür şimdi çok iyiyim. Cumartesi uçuyoruz.

oh ne güzel bende barcelona ya gitmek istiyordum kurbanda ama kısmet değil o zmaan daha çok ağırlaşmış olucam..fethiye ile yetindik bu yıl

Dahiliye ye gitme bebek den dolayı agriyo buda çok normalmis doktor bana magnezyum ilacı yazdi istersen kadın doğuma git sende

hmm tmm cnm geçer mi acaba diye düşünüyorum da , doktorum kadıköyde biraz mesafe var. bir de saat 14:00 e kadar çalşıyor

Gercekten mi Hadi inş ya Evin en küçüğüyüm şimarık büyüdüm onla bunla dalga gecen hiçbişeyi sallamayan Şimdi bebeği de pek sallamiyorum Anne moduna giremedim daha İnş girerim bi an once :)

Eğer hareketleri hissettiğinde anne moduna giremezsen, doğduktan sonra ilk emzirmeden o moda giriyorsun ve inanılmaz duygusal ve korumacı oluyorsun emin ol. Bende tek çocuk büyüdüm ve aynı anlattığın gibi

kızlar ben saçımı boyatıcam artık dayanamıyorum..Saçlarını boyatan varmı acaba aranızda

Ayy ne kadar güzel darisi basimiza gerci ben onun nasil bi his oldugunu bilmedigimden anlamamaktan korkuyorum yani boyle karnima kisa agri gibi bisey giriyor ona bile bebegim mi acaba diyorum ama oyle agri gibi olmuyor heralde dimi
Yom canım ağrı gibi değil çok farklı karnına dokunan farklı birşey nasıl anlatsam içerden dayanıyor göbeğine zaten Anlıyorsun işte bu bebeğim şimdiye kadar acaba Dediklerim değilmiş diyosun inşallah en kısa sürede hissedersin canım

Canm doktor bana kahve yada kanama gibi durumlarda progestan icmeye devam et bu aylardada icebilirsin bir zarari yok dedi.

Canm doktor bana kahve yada kanama gibi durumlarda progestan icmeye devam et bu aylardada icebilirsin bir zarari yok dedi.
Dimi canım ya zaten vücudumdaki progestan değerim çok düşük çıkmıştı ilk ölçüldüğünde. Ondan dolayı ara ara yaşıyorum . Kaçıncı aya kadar kullanabiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…