canim sorun olsa cagirirdi herhalde.doktorumu aradım idrar yada kaka problemi var mı yanma vs dedi hayır dedim, öyle olunca muayaneye gel dedi
Himm anladm cnm banada doktor dedi normal bu agrilar magnezyum verdi istedoktorumu aradım idrar yada kaka problemi var mı yanma vs dedi hayır dedim, öyle olunca muayaneye gel dedi
Çok tesekkur ederim canim desteğin icin simdi daha iyiyim cok şükür bebegimde iyimis
Daha iyi oldum
Ama anlamadigim gereksiz mesajlara uzun uzun ardi arkasi kesilmeyen yazismalar yapan kişiler bir kez olsun sormadilar sonuç ne oldu diye çünkü en son burada renkli ultrasona giricem bebegin kan akisina bakilacak
dedigim halde.Neyse bizde kişiye gore
davraniriz bundan sonra beni ssorani sorarim sormayani bende sormam...
hahhahhahHahaa ilahi folikcim guldurdun beni bende bi tek ben böyleyim sanıyordum esim bana carpsa bana vurdun diye tribe giriyorum:))
Gecmis olsun canimm arada bende de agri oluyor.magnezyum eksikliginden demislerdi daha once burda arkadaslar bende hep muz yemeye calisiyorum.iyi geliyormus.Karnım agriyodu akşamdan beri magnezyum verdi normalmis karın ağrısı doğuma kadar surebilir mis
erdemden nefret ediyorum cnmBende umraniyede oturuyodum evlenince cekmekoye geldim. Erdeme git canım istersen çok ağrın varsa durma git
Sağol fani, önceki gün üşüttüm heralde diye ciddiye almamıştım ama akşamdan arttı ve dün sabah kalktıktan sonra sürekli bir ağrı oldu sağ böbreğimde, iş yerinde konsantre olamıyordum. Neyse ki susuzlukmuş, ciddi bişey olmasından çok korktum. Dikkat ederim artık, siz de dikkat edin suyla sorununuz varsa bnm gibi.Geçmiş olsun canım.
aaGecmis olsun canimm arada bende de agri oluyor.magnezyum eksikliginden demislerdi daha once burda arkadaslar bende hep muz yemeye calisiyorum.iyi geliyormus.
vaseline cocoa glow krem.Bu dediğin hangi krem?
Evet magnezyum oldugu icin iyi geliyormus canim. Benimde birgun sabaha kadar cok agrim olmustu doktora gittim normal dedi. Sende bol bol.magnezyum al.aa
muz iyi mi geliyormuş ben de eve gidince deneyim
çok saol cnm
gebelik takibine nereye gidiyosn cnmBende umraniyede oturuyodum evlenince cekmekoye geldim. Erdeme git canım istersen çok ağrın varsa durma git
Keşke bende yiyebilsem muz u ama yiyemiyorum. Muz bebege kiloda yapiomus hemGecmis olsun canimm arada bende de agri oluyor.magnezyum eksikliginden demislerdi daha once burda arkadaslar bende hep muz yemeye calisiyorum.iyi geliyormus.
tmm cnm çok saol araştırım başka nelerde var magnezyum :)Evet magnezyum oldugu icin iyi geliyormus canim. Benimde birgun sabaha kadar cok agrim olmustu doktora gittim normal dedi. Sende bol bol.magnezyum al.
Doğru cnm bi fatoş hanim var o çok ii orda ama ben hastaneyi sevmiorum ticarethane olmuserdemden nefret ediyorum cnmdüşük yaptığımda en yakın ora diye oraya gittim ne salak doktorları var aman Allah muhtaç etmesin onlara
Sur hastanesine gidiyorum cnmgebelik takibine nereye gidiyosn cnm
Tesekkur ederim canim amin="hayatbenimm, post: 4515, member: 412754"]Canim ben simdi okudum cok az girebiliyorum buraya ondada selam yazip cikiyorum genelde. Orucla ilgili sorun olmus anlamadim bulamadim diger sayfalarda cok konu yazilmis galibgonderdi cokzide bilgilendirmen iyi olmus.bende bu sene vicdan azabi cekiyorum tutmuyorum diye. Ama tehlikeliymis demekki oyle anladim yazdiklarindan. Gecmis olsun canim. Namazlarimizda dualrimizda yer alalim birbirmizin Allah kabul etsin.
Evet muz direk bebege gecen meyvelerden biriymis cok faydaliymis. Bi sekilde cikolatayla flaan yemeye calissan canim nutellayla falan guzel oluyor oyle dene bence :)Keşke bende yiyebilsem muz u ama yiyemiyorum. Muz bebege kiloda yapiomus hem
ne tatlısın kız sen, yicem yaaaKızlar boswerin ya gözden kaçmiştir ondan cevap yazılmamiştr deyin kırgınlıklar bas gostermesin forumumuzda :) maşallah sewgi kelebegi gibiyiz Herkes iletisine cevap aliyo :) ben sıze daha uzun yazayım yazmayanlarin eksikliğini hissetmeyin =)
Bu arada ben de sana katılıyorum Kesinlkle hamilelikle oruç tutulmasina karşiyim, 1 gün dahi olsa, o yüzden cok yorum yapmiyorum.
sorma bana da dokotr düşük zamanında geldi geceliği 400 ödeyebileceksen yatıralım dedi bir doktor söyler mi bunu ya, sanki bakkal işletiyoDoğru cnm bi fatoş hanim var o çok ii orda ama ben hastaneyi sevmiorum ticarethane olmus
ay yok bacım ben giyemem ondanKızfolik bi alemsin Nene çamaşiriymiş :) nene mene rahatsa giyicez hepimiz Kaçiş yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?