2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canim ben simdi okudum cok az girebiliyorum buraya ondada selam yazip cikiyorum genelde. Orucla ilgili sorun olmus anlamadim bulamadim diger sayfalarda cok konu yazilmis galiba ama bizide bilgilendirmen iyi olmus.bende bu sene vicdan azabi cekiyorum tutmuyorum diye. Ama tehlikeliymis demekki oyle anladim yazdiklarindan. Gecmis olsun canim. Namazlarimizda dualrimizda yer alalim birbirmizin Allah kabul etsin.

Geçmiş olsun canım.
Sağol fani, önceki gün üşüttüm heralde diye ciddiye almamıştım ama akşamdan arttı ve dün sabah kalktıktan sonra sürekli bir ağrı oldu sağ böbreğimde, iş yerinde konsantre olamıyordum. Neyse ki susuzlukmuş, ciddi bişey olmasından çok korktum. Dikkat ederim artık, siz de dikkat edin suyla sorununuz varsa bnm gibi.

Tesekkur ederim canim amin
Dayanabilen tutuyor canim ama ben kötü oldum baya.sonra zaten Dr kontrolum vardi iyi de değildim doktora oruç tuttugumu söyledim ilk gün ve kendimi iyi hissetmiyorum dedim ve bebeğimi görmek istiyorum dedim ayrintili ultrason a gonderdi çok şükür iyimis bebeğim Rabbim onlari bize bagislasin

ne tatlısın kız sen, yicem yaaa yok cnm burada ben sevincimi paylaşırken sayfada çevrimiçi göründüğü halde bi "hayırlı olsun" demeyen ya da bi sıkıntımı paylaşırken "hayrola?" diye sormayan benden değildir. net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…