2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tesekkur ederim canim amin
Dayanabilen tutuyor canim ama ben kötü oldum baya.sonra zaten Dr kontrolum vardi iyi de değildim doktora oruç tuttugumu söyledim ilk gün ve kendimi iyi hissetmiyorum dedim ve bebeğimi görmek istiyorum dedim ayrintili ultrason a gonderdi[/QUOTE]

Gecmis olsun canim ya bisey yokmus cok sukur..dogrudur ben sabah uyandigimda ac oldugum icin kendimi vok kotu hissediyorum cikariyorum zaten ac olunca ondan denemedim hic. Kazalarini tutmayi nasip eder insallah Allah.

Evet muz direk bebege gecen meyvelerden biriymis cok faydaliymis. Bi sekilde cikolatayla flaan yemeye calissan canim nutellayla falan guzel oluyor oyle dene bence :)

Tatlıyla hic aram yok cnm ya sadece karpuz yıyorum meyve olarak kaşar peyniri ve doğal maden suyu da bebegin gelişimi için çok ii mis hergün maden suyu içiyorum bende

Kızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)
şanslısın valla ne diyim, evet başından beri ses etmedin sen ne güzel. ben de ilk gebe olduğumu öğrenince öyle geçireceğim sandım. genel olarak ruhsuz donuk bi tipimdir çünkü. ama öyle olmadı. ota b*ka ağlıyorum

Elinden geldiğince içini ferah tutmaya çalış elifcim. Bir de fırsat buldukça dinlen çok yorma kendini.

sorma bana da dokotr düşük zamanında geldi geceliği 400 ödeyebileceksen yatıralım dedi bir doktor söyler mi bunu ya, sanki bakkal işletiyo
Evet öyle bi çok kişiden duydum. Sen doğumu hangi hastanede dusunuyosun ben sura gidiyorum ama belli deil deistirebilirim

Tatlıyla hic aram yok cnm ya sadece karpuz yıyorum meyve olarak kaşar peyniri ve doğal maden suyu da bebegin gelişimi için çok ii mis hergün maden suyu içiyorum bende
Evet kasari da duydum maden suyunu bilmiyodum bende iciyim bari. Normalde hic tatli sevmem ama hamilelikte seviyorum normalde tatli yiyince oglun olur derler cevremde hep oglu olcak olanlar tuzlu kizi olcak olanlar tatli yiyo.

o zaman hemen lierac alıyorum!

Evet kasari da duydum maden suyunu bilmiyodum bende iciyim bari. Normalde hic tatli sevmem ama hamilelikte seviyorum normalde tatli yiyince oglun olur derler cevremde hep oglu olcak olanlar tuzlu kizi olcak olanlar tatli yiyo.
Evet bende tatlı yiyemiorum hiç. Maden suyunu aksamlari iç hem mide yanmasına birebir hem rahatlatiyo.

2 gündür sağ kasığımda ağrı oluyor..salı gününe randevu alabildim ancak..acile gitsem mi diye düşünüyorum..gaz problemi de var bende, acaba o da yapar mı böyle ağrı?
gaz sancısı da olabilir ama görünmekte fayda var. Gaz için hap verirler en azından

bebeğinin kafasına mı dokundun yok artık

ben 16+5 imm (( gecer sandim tekrar hortladi. devam ederse doktora gidecegim daha 2 hafta vardi randevuma

Gecmis olsun canim. Susuzluktan mi agri olmuss oyle?? Ne kadar su icmemiz gerekiyo gunde ben 2 lt icmeye calisiyorum ama hep tedirginim az mi diyee.

Gercekten mi Hadi inş ya Evin en küçüğüyüm şimarık büyüdüm onla bunla dalga gecen hiçbişeyi sallamayan Şimdi bebeği de pek sallamiyorum Anne moduna giremedim daha İnş girerim bi an once :)
aaa ben de kazan dibiyim, en rahat bnm kardeşlerim arasında ama bünyem hormonlarla baş edemedi.

canım hareket etmiyorsundur belki. diyet değil de egzersiz denemelisin. madden ve manen müsaitsen gebe pilatesi/yogası yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…