- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Tesekkur ederim canim aminOruTE="hayatbenimm, post: 4Oruç 515, member: 412754"]Canim ben simdi okudum cok az girebiliyorum buraya ondada selam yazip cikiyorum genelde. Orucla ilgili sorun olmus anlamadim bulamadim diger sayfalarda cok konu yazilmis galiba ama bizide bilgilendirmen iyi olmus.bende bu sene vicdan azabi cekiyorum tutmuyorum diye. Ama tehlikeliymis demekki oyle anladim yazdiklarindan. Gecmis olsun canim. Namazlarimizda dualrimizda yer alalim birbirmizin Allah kabul etsin.
Evet muz direk bebege gecen meyvelerden biriymis cok faydaliymis. Bi sekilde cikolatayla flaan yemeye calissan canim nutellayla falan guzel oluyor oyle dene bence :)
şanslısın valla ne diyim, evet başından beri ses etmedin sen ne güzel. ben de ilk gebe olduğumu öğrenince öyle geçireceğim sandım. genel olarak ruhsuz donuk bi tipimdir çünkü. ama öyle olmadı. ota b*ka ağlıyorumKızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)
Bide kızlar ya ara ara kahverengi akıntıların oluyo Aklım hep bebekte 1 ay arayla doktor Kontrolü oluyo ama ben Dayanamayıp 2 hafta arayla hem özele hem devlete gidiyorum bakıyorum bebek iyi rahatlıyorum . Ama sürekli ya kalbi durursa die evhamların var bi Bebeğin tekmelerini hissetseydim de doktora gitmeye gerek kalmasaydı ya
Evet öyle bi çok kişiden duydum. Sen doğumu hangi hastanede dusunuyosun ben sura gidiyorum ama belli deil deistirebilirimsorma bana da dokotr düşük zamanında geldi geceliği 400 ödeyebileceksen yatıralım dedi bir doktor söyler mi bunu ya, sanki bakkal işletiyo
Evet kasari da duydum maden suyunu bilmiyodum bende iciyim bari. Normalde hic tatli sevmem ama hamilelikte seviyorum normalde tatli yiyince oglun olur derler cevremde hep oglu olcak olanlar tuzlu kizi olcak olanlar tatli yiyo.Tatlıyla hic aram yok cnm ya sadece karpuz yıyorum meyve olarak kaşar peyniri ve doğal maden suyu da bebegin gelişimi için çok ii mis hergün maden suyu içiyorum bende
="folik, post: 41457678, member: 470033"]ne tatlısın kız sen, yicem yaaayok cnm burada ben sevincimi paylaşırken sayfada çevrimiçi göründüğü halde bi "hayırlı olsun" demeyen ya da bi sıkıntımı paylaşırken "hayrola?" diye sormayan benden değildir. net!
4 ayda 4 kilo normal değil mi ki canım yaBende ayni dertten muzdaribim hep dikkat ettim yediklerime 4,5 kilo aldimnapcami sasirdim bende cok fazla meyve yedim ozellikle kiraz aklima bi o geliyor ondan oldu sanirim
Bendede karıncalanma oluyor.. Dün gece ayagıma diz kapıagımın aşagısından itibaren kramp girdi....Çok kötü oldum...kızlar peki sizinde ayağınız karıncalanıyor mu ? benim son iki gündür oluyor..
o zaman hemen lierac alıyorum!Kizlarr benim esimde kullsnmsys başladı vazelin kakaoyu dirseklerine cok iyi geliyojus yumusacik derinin icine isliyo sanki diyo) kiskanc kremimede ortak oldu zaten benden nazli belim agriyo beki agriyo basim agriyo basi agriyo bi midesi bulanmadi ) kuma gibisin diyorum bu arada lieraci zaten oncedende catlagim olan kalcalarima uyguluyorum baska krem kullanmiyorum 15 gunu gecti heralde eski çatlakları duzeltmeye basladi sasirdim valla ise yariyo sanirim
Evet bende tatlı yiyemiorum hiç. Maden suyunu aksamlari iç hem mide yanmasına birebir hem rahatlatiyo.Evet kasari da duydum maden suyunu bilmiyodum bende iciyim bari. Normalde hic tatli sevmem ama hamilelikte seviyorum normalde tatli yiyince oglun olur derler cevremde hep oglu olcak olanlar tuzlu kizi olcak olanlar tatli yiyo.
gaz sancısı da olabilir ama görünmekte fayda var. Gaz için hap verirler en azından2 gündür sağ kasığımda ağrı oluyor..salı gününe randevu alabildim ancak..acile gitsem mi diye düşünüyorum..gaz problemi de var bende, acaba o da yapar mı böyle ağrı?
bebeğinin kafasına mı dokundunEvet yaa hala kesin değil :-( yanılma payı varmış.baya olduk yanı degilmi artık belli olmalı :) evet cnm ben daha 12cm.falandir diyordum ay baya buyukmus megerse.agrim var sağ kasigim.doktor tam orada kafası var bak sertliği görüyor musun dokununca dedi.zayıf olmak böyle bisey demekki bebegimin kafasına dokundumovalayacakmisim orayı hafif hafif
ben 16+5 imm14.haftaya kadar ben de öyleydim. Açken de çıkarıyordum tokken de. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyordu. Dediğin gibi kokular tetikliyordu. Kokulara karşı aşırı hassas olmuştum. Süper kahramanlar gibi her kokuyu alıyorum.Bu da midemi bulandırıyor.
Çok şükür artık eskisine oranla çok çok az bulantım ve kusmam oluyor. Konu hassasiyetim azaldı, ama bitmedi.
Gecmis olsun canim. Susuzluktan mi agri olmuss oyle?? Ne kadar su icmemiz gerekiyo gunde ben 2 lt icmeye calisiyorum ama hep tedirginim az mi diyee.Sağol fani, önceki gün üşüttüm heralde diye ciddiye almamıştım ama akşamdan arttı ve dün sabah kalktıktan sonra sürekli bir ağrı oldu sağ böbreğimde, iş yerinde konsantre olamıyordum. Neyse ki susuzlukmuş, ciddi bişey olmasından çok korktum. Dikkat ederim artık, siz de dikkat edin suyla sorununuz varsa bnm gibi.
Benimki kiz ,175 boyum var 68 ile hamile kaldım 72,5 çıktım bu sabah 16. Hafta bitecek 2 gun sonra .bebeğinizin cinsiyeti belli mi kız anneleri daha çok kilo alıyor sanki
Zayıflar erken hissedermis cnm sen de en geç 2haftaya hissedersin bence.ilk gebeliğin miHadi yaa ayy maşallah ben baya kiloluyum cok var heralde daha benim hissetmeme
aaa ben de kazan dibiyim, en rahat bnm kardeşlerim arasında ama bünyem hormonlarla baş edemedi.Gercekten mi Hadi inş ya Evin en küçüğüyüm şimarık büyüdüm onla bunla dalga gecen hiçbişeyi sallamayan Şimdi bebeği de pek sallamiyorum Anne moduna giremedim daha İnş girerim bi an once :)
Bende cok zayifim ayni sertligi bende hissediyorum karnimda top gibi ovalayinca hemen geciyo :) ama daha hareketlerini hissetmiyorumZayıflar erken hissedermis cnm sen de en geç 2haftaya hissedersin bence.ilk gebeliğin mi
canım hareket etmiyorsundur belki. diyet değil de egzersiz denemelisin. madden ve manen müsaitsen gebe pilatesi/yogası yapabilirsin.günaydın tatlı annişler..şu ana kadar 5.5 kilo almışımhenüz prensesim 153 gr..boyu da 16 cm..sizin bebişleriniz boyu ve kilosu nasıl..doktor kilom için diyetisyene gitmemii tavsiye etti fakat gitmek istemiyıorum lüzumsuz para harcama olacak..burada bir ara haimleler için diyet menüsü paylaşılmıştı elinde olan varsa tekrar paylaşabilr mi..fazla tatlı da tüketmiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum çok çabuk da acıkıyorum canım sıkıldı biraz kılzar yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?