- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
bende cok korkuyorum birden kilo alacagim diye 4,5 kilo verdim hamileligimden beri daha hic almadim cok ve sik yemiyorum ama ekmek falan yiyorum yani o biraz bastiriyor cünkü mideyi meyve bende cok yiyorum onun kilo yapacagini sanmiyorum canim suyu hiiicc icemiyorum ve bu beni korkutuyor ne yapmak lazim su icebilmek icinnben de 16+1 im canım..benim de aynı 9 kilo fazlalıkla hamile kaldım şimdi de aldı başını gidiyor senin 4 ayda üç kilo normal canım ben 5.5 kilo almışım
Evet cnm doktor gösterdi ultrason cihazi sayesinde nerede oldugunu.gosterdigi yerde sertlik var.kafasiymis o. Dun ogrenince şok oldum .madem kafasi burası okşayim madem kafasini dedim.çok çok Zayifim cnm ben.boy 171uzun kilo da 49.bebeğinin kafasına mı dokundunyok artık
Benimde oldu Dr um hemen progestan başladı kesildi 3 günde ikinci defa oldu 2 günde kesildi benimkiler adetimin son gunü kadar tırnak büyüklüğünde lekelenme idi . Kan rengi olursa daha riskli ama yine de olmaması gerekiyor ,sen Dr una sor canımBide kızlar ya ara ara kahverengi akıntıların oluyo Aklım hep bebekte 1 ay arayla doktor Kontrolü oluyo ama ben Dayanamayıp 2 hafta arayla hem özele hem devlete gidiyorum bakıyorum bebek iyi rahatlıyorum . Ama sürekli ya kalbi durursa die evhamların var bi Bebeğin tekmelerini hissetseydim de doktora gitmeye gerek kalmasaydı ya
Bn de su icemiorum da vişne suyu iciyorum kendi yagtigim.çok şekerli değil hem eksi.çok iyi oluyobende cok korkuyorum birden kilo alacagim diye 4,5 kilo verdim hamileligimden beri daha hic almadim cok ve sik yemiyorum ama ekmek falan yiyorum yani o biraz bastiriyor cünkü mideyi meyve bende cok yiyorum onun kilo yapacagini sanmiyorum canim suyu hiiicc icemiyorum ve bu beni korkutuyor ne yapmak lazim su icebilmek icinn
Benimki kiz ,175 boyum var 68 ile hamile kaldım 72,5 çıktım bu sabah 16. Hafta bitecek 2 gun sonra .
Senin nasil canim
cnm benim ben düşükten sonra çok hastahane araştırdım, şişlide oturuyordum Türkiye hastahanesinden her konuda memnundm ama uzak doğum riskli olur diye gidemiyorum, şimdi Özel göztepede bir doktor buldum Gülşen barçınlı ona gidiyorum memnunum da , sanırm doğumu da orda yapabiirm. Ama kozyatağında central hospital var eltim orda yaptı hizmetleri hastahane doktorları hemşireleri bal bal, ora da düşündürüyor beni, hem benim hastahaneden daha uygunEvet öyle bi çok kişiden duydum. Sen doğumu hangi hastanede dusunuyosun ben sura gidiyorum ama belli deil deistirebilirim
Aynen canım hiçbir zararı yok onu içmen lazım. Bu tarz lekelenmeler bebek aşağıda olunca oluyormuş daha cok. Ben en başından beri hep içiyorum.Canm doktor bana kahve yada kanama gibi durumlarda progestan icmeye devam et bu aylardada icebilirsin bir zarari yok dedi.
Bendede karıncalanma oluyor.. Dün gece ayagıma diz kapıagımın aşagısından itibaren kramp girdi....Çok kötü oldum...
cnm benim ben düşükten sonra çok hastahane araştırdım, şişlide oturuyordum Türkiye hastahanesinden her konuda memnundm ama uzak doğum riskli olur diye gidemiyorum, şimdi Özel göztepede bir doktor buldum Gülşen barçınlı ona gidiyorum memnunum da , sanırm doğumu da orda yapabiirm. Ama kozyatağında central hospital var eltim orda yaptı hizmetleri hastahane doktorları hemşireleri bal bal, ora da düşündürüyor beni, hem benim hastahaneden daha uygundoğum hastahanesi olacakmış yakında
Benim orada agri oluyo cnm.ovacakmisim.:)Ben de hareketleri hissetmiyorum da böyle Karnımda karinca yururmus gibi oluyor bir kaç saniyelik.bebekmis o :)Bende cok zayifim ayni sertligi bende hissediyorum karnimda top gibi ovalayinca hemen geciyo :) ama daha hareketlerini hissetmiyorum
Sağol kuzum, ben içemiyordum su günde en fazla 2-3 bardak içebiliyordum, midem bulanıyordu geri çıkarıyordum zaten çok içince. Doktor da meyve, soda vs. gibi başka şeylerle su ihtiyacımı karşıladığıma kanaat getirince zorlamamıştı fazla. Wc'ye çıkma sıklığımda sorun yoktu, geceleri de 2 kere uyanıp gidiyordum. Nitekim vücuda giren suyu hep bebek alıyosa böbrek dayanamadı demek ki dün doktorun mesajından sonra 2 litre içtim akşama kadar ve geçti şükürler olsun. İdeal olan miktar 2 litreymiş bu aylarda cnm, daha az ya da daha fazla değil. Ama o çok sıcak yaz günlerinde ve gebeliğin son 3 ayında 3 litreye çıkılmalıymış. İdrarın rengi su gibi duru olmalıymış. Yeterli miktar tüketip tüketmediğini idrar renginden anlayabilirmişsin.Gecmis olsun canim. Susuzluktan mi agri olmuss oyle?? Ne kadar su icmemiz gerekiyo gunde ben 2 lt icmeye calisiyorum ama hep tedirginim az mi diyee.
Cnm central hospitalde doğum ücretleri ne kadar peki bilgin varmi?
Çok uygun mus bende bi doktor araştırıp gideyim
Ben boşalttım İNOA marka boya ile en azından kimyasalı azaltılmışkızlar ben saçımı boyatıcam artık dayanamıyorum..Saçlarını boyatan varmı acaba aranızda
Cok tesekkur ederim canim benim verdigin bilgiler icinn.evet bende midem bulandigi zamanlarda hic su icemiyordum idrar rengi okadar koyu oluyordu ki dogru. Simdi iciyorum Allahtan. Tekrar cok gecmis olsunn bol bol su iccc bundan sonra canim benim bebisin sularini bitirmis :)Sağol kuzum, ben içemiyordum su günde en fazla 2-3 bardak içebiliyordum, midem bulanıyordu geri çıkarıyordum zaten çok içince. Doktor da meyve, soda vs. gibi başka şeylerle su ihtiyacımı karşıladığıma kanaat getirince zorlamamıştı fazla. Wc'ye çıkma sıklığımda sorun yoktu, geceleri de 2 kere uyanıp gidiyordum. Nitekim vücuda giren suyu hep bebek alıyosa böbrek dayanamadı demek ki dün doktorun mesajından sonra 2 litre içtim akşama kadar ve geçti şükürler olsun. İdeal olan miktar 2 litreymiş bu aylarda cnm, daha az ya da daha fazla değil. Ama o çok sıcak yaz günlerinde ve gebeliğin son 3 ayında 3 litreye çıkılmalıymış. İdrarın rengi su gibi duru olmalıymış. Yeterli miktar tüketip tüketmediğini idrar renginden anlayabilirmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?