- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Keske benimki de etse harekett cok istiyorummmmüzik dinleyince daha bir hareket ediyorlar sanki :))))))))) bizim bebiş bir sağ bir sola
Ben boşalttım İNOA marka boya ile en azından kimyasalı azaltılmış
Dr a sordum boyatabilirsin dedi benim hanım da boyanmıştı dedi :) ama 3 ayı tamamlayınız boyattim yine de
Hatta bugün de boyatsam mı diye dusunuyorum sarı sac kullanıyorum
bir ürün var birde diplerim çıkınca uyguladığımda yeni boyaymış gibi oluyor yıkanında çıkıyor fon çektiriyorum on çerçeveye ve sacımı ayırdığım yere o kadar adı:Keratin içerikli beyaz kapatici sprey
Keratherapy marka renkleri var geçici çözüm :)
Keske benimki de etse harekett cok istiyorummmama daha hissetmiyorumm
Teşekkürler. Bir arkadaşım 3 doğum yaptı. Hiç çatlağı yokmuş. "Liearac" kullanmış. Bana onu tavsiye etti. Fakat baya pahalı bir krem. Jonhsons bebe yağı aldım. Şimdilik onu kullanıyorum. (2 günde bir) Yağlar dediğin bebe yağı mı yoksa aktarda karıştırılan yağlar mı?
Anamm nasıl anlıyorsunuz yaa.. Ben niye hiç hissedemiyorum...müzik dinleyince daha bir hareket ediyorlar sanki :))))))))) bizim bebiş bir sağ bir sola
deli gibi şeker var onda haaayıııııııııırrrBen de bu aralar ramazan hurmasina sardm 2 günde bi paket bitiyo :)
Sende mi tatlıdan uzaksinndeli gibi şeker var onda haaayıııııııııırrr
mümkün olduğu kadar evet uzağım, bi faydası yok ki, taze meyveden karşılamak yeterli bence. diyet yaparcasına dikkat etmiyorum ama bilinçli tüketmeye gayret ediyorum diyelim.Sende mi tatlıdan uzaksinn
senin ikinci gebeliğin olduğu için mi acaba erken belirginleşti hatların belki de..Kızlar gôbişler ne alemde belirginlestimi biraz
Dün Esim bana artik hamile kiyafeti giysene diyor karnin büyümüş kalcan büyümüş yanlardan taşıyor diyor
Cok şasirdimama okadar kilo almadim ki ben topu topu 1 kilo almisim
hahha ben de 34ü doldurmaktayım. bebek geldiğinde 34ün içinde olcam inşallahAbla mibende 33 yasimdayim hatta bebis dogmadan 34 olcam
bende 28 im bebeğim geldiğinde 29 olcamhahha ben de 34ü doldurmaktayım. bebek geldiğinde 34ün içinde olcam inşallahekim doğumluyum.
kızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzel dedi.Erkek olucakmış kesinleşti.3 hafta sonra 4 lü tarama için gel dedi 3 lüyü yapıcaz demedi.4 lü taramada bide kanı Amerikaya yollayıp orda yüzde 99 biliniyormuş sakatlık varmı sorun varmı diye duydunuzmu böyle bir şey.İklim temiz çıktı şükür.Acaba ben piypirikliyim diyemi dedi bana :)
Ya ben hep 3.5 aylık diyorum nasıl 5 aya 2 hafta var :))) aramızda 1 hafta var ben eksik mi hesaplıyorum kiben soranlara beş aylık diyorum dalga geçmesinler diye göbeğimle..5 aya 2 hafta kaldı ztn
Maşallah cnm çok şükür iyi haberler almışsın cinsiyeti de öğrenmişsin darısı başımızakızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzel dedi.Erkek olucakmış kesinleşti.3 hafta sonra 4 lü tarama için gel dedi 3 lüyü yapıcaz demedi.4 lü taramada bide kanı Amerikaya yollayıp orda yüzde 99 biliniyormuş sakatlık varmı sorun varmı diye duydunuzmu böyle bir şey.İklim temiz çıktı şükür.Acaba ben piypirikliyim diyemi dedi bana :)
Ayyy bugün taksicinin biri elimde kalıyordutaksiye bindik esimle yoldaki tümsekten öyle hızlı geçti ki başım taksinin tavanına çarptı nasil korktum bebeğime bisey olucak diye adama bir bagirdim yavas olsana kardesim hamileyim ben diye esimde adamda bana baka kaldi canavar çıktı içimden
Öyle bir söylenti var evet 2li test sonucu betahg 50 altı erkek 50 üstü kız diyorlar hatta bnm 50 çıktıKızlar ben sizlere yetişemiyorum ya( çook hareketli bir blog geçmişi okuyum belki yararlı birseyler paylaşılmıştır kaçırmayım diyorum bakıyorum kii blog ucmuş gidiyo :)))) çok hızlısınız walla..bu cinsiyetle ilgili bir değerden bahsedilmişti geçmiş yazilarda şimdi bulamiyorum 50 nin altındaysa erkek yüksekse kız ihtimali yüksek diye bu degeri ikili testte mi öğreniyoruz??
ne üzülüyosun kığıız ideal yaş bence anne olmak içinbende 28 im bebeğim geldiğinde 29 olcam
mümkün olduğu kadar evet uzağım, bi faydası yok ki, taze meyveden karşılamak yeterli bence. diyet yaparcasına dikkat etmiyorum ama bilinçli tüketmeye gayret ediyorum diyelim.
Benımkı tuttu cnm 41 cikmisti :)Öyle bir söylenti var evet 2li test sonucu betahg 50 altı erkek 50 üstü kız diyorlar hatta bnm 50 çıktı
pişti olurmuşuzoh ne güzel bende barcelona ya gitmek istiyordum kurbanda ama kısmet değil o zmaan daha çok ağırlaşmış olucam..fethiye ile yetindik bu yıl
pişti olurmuşuz5-6 aylık gebe görürsem "istanbulun sultanı" diye seslenirim sahilde haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?