2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

bende koyu kahve boyuycam 10 dk tutsam yeter..gittim altın kahve yaptım aktı gitti..

Selam. Arkadaşın uyarısı üzerine bir de lireac kremin İçeriğini okuyayim dedim... http://www.dermokozmetik.com/Lierac-Phytolastil-Gel-100-ml.html#0 bunda da paraben var hem de çeşit çeşit ((( ben bebak'a devam... ama uyarı için çok teşekkürler. Rahatsızlığı olan arkadaslara gecmisler olsun. Ben de ara ara yazabiliyorum ama aklim sizde )))

senin ikinci gebeliğin olduğu için mi acaba erken belirginleşti hatların belki de..

Bir secenek olarak sunmustur cnm. Bana da soyledi doktor. Karar veremedim daha.

ben soranlara beş aylık diyorum dalga geçmesinler diye göbeğimle..5 aya 2 hafta kaldı ztn
Ya ben hep 3.5 aylık diyorum nasıl 5 aya 2 hafta var :))) aramızda 1 hafta var ben eksik mi hesaplıyorum ki

Maşallah cnm çok şükür iyi haberler almışsın cinsiyeti de öğrenmişsin darısı başımıza paşan geliyooo

gözümde canlandı birden kusura bakma ben de yaşadım da benzer bişey

Öyle bir söylenti var evet 2li test sonucu betahg 50 altı erkek 50 üstü kız diyorlar hatta bnm 50 çıktı

mümkün olduğu kadar evet uzağım, bi faydası yok ki, taze meyveden karşılamak yeterli bence. diyet yaparcasına dikkat etmiyorum ama bilinçli tüketmeye gayret ediyorum diyelim.

Evet aynen ve direk kana karışıp bebege gidiyo doğmadan şeker hastası olmasını istemiyorum bende. Şeker yüklemesi yaptircakmis in?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…