Bnmki illa belli etmeyecek ya 50 çıktıBenımkı tuttu cnm 41 cikmisti :)
ağustos ortası antalyadayım19 temmuzda bende antalyadayimm:))
düşünmedim cnm gerekliliği konusunda bi araştırma da yapmadım açıkçası. sen ne düşünüyorsun?Evet aynen ve direk kana karışıp bebege gidiyo doğmadan şeker hastası olmasını istemiyorum bende. Şeker yüklemesi yaptircakmis in?
bencede öyle ama herkesin yaslarını duydukça geç kalmış hissettim kendimine üzülüyosun kığıız ideal yaş bence anne olmak içindaha ne?
Bnmki illa belli etmeyecek ya 50 çıktıbakalım az kaldı temmuzda kalanlarımızın da belli olur Biri vardı ama hatırladığım 3 ü de 50 üstü ve erkekti
ağustos ortası antalyadayımyurt içi kovalamaca oynıycaz desene bu yaz aralık anneleri olarak.
bizimkini iyi duymadın demek 33 yaşındayım diyoruuuuumbencede öyle ama herkesin yaslarını duydukça geç kalmış hissettim kendimi
Suanda düşüncem yaptirmamak zaten şekerim yüksek çikarsa diyet vericek ben zaten olabildigince dikkat ediyorum gerekli görmüyorum şuanda bakalimdüşünmedim cnm gerekliliği konusunda bi araştırma da yapmadım açıkçası. sen ne düşünüyorsun?
Tabi cnmm aynen öyle ztn %50 ihtmal ya tutarsaYa zaten mantıklı bi test deilki canım :)))
Evet iki seçenek var ya kz ya erkek:)) cin takvimi rus takvimi yuzuk testleri hepsi eğlence yani hıcbırı de tutmadi bende :) bi sonraki kontrolün ne zaman seninn?Tabi cnmm aynen öyle ztn %50 ihtmal ya tutarsa
ay evet hiç istemiyorum lömbür lömbür sallanmakEvet cnm inşallah bir ay içinde fazla kilo almayız
Gercekten mi? Peki bi sorayım doktoruma. Sağol canm.canım çok yeme içinde dogumu kolaylastirici hormon var. meryem suresinde de geçiyor hurmalardan sirkele ye diyor allah hz meryeme. cok yemek erken doguma yol acabilir. arastor istersen
ay evet hiç istemiyorum lömbür lömbür sallanmakfit gebe - fit anne olmak istiyorum ben fiziğim de minyon zaten ona güveniyorum biraz. arkadan bakınca anlaşılmayan ve yandan bakınca da önde şirin bir göbek taşıyan gebelerden olmayı hayal ediyorum
8 .ci ayda yicem ben cnm hurması cidden doğumu kolaylastiriyoGercekten mi? Peki bi sorayım doktoruma. Sağol canm.
ben de maden suyu ve meyve tüketmeye çalışıyorum her gün. yaz gebesi olduğumuz için bu anlamda şanslıyız diye düşünüyorum.Tatlıyla hic aram yok cnm ya sadece karpuz yıyorum meyve olarak kaşar peyniri ve doğal maden suyu da bebegin gelişimi için çok ii mis hergün maden suyu içiyorum bende
Test sonucumu bulamıyorum iyimi doktor herşey yolunda deyince kaldırmıştım ama nereye...neyse bi sonraki kontrolde kesinleşir herhalde 2 hafta dahaBenımkı tuttu cnm 41 cikmisti :)
sen de imkanın varsa egzersize başla cnm, 3 ayı sağ salim tamamlayınca doktorum da hemen hatırlattı.Evet cnm bende hayal ediodum öyle ama malesef benim bacaklarim bu ay niyeyse kalinlasti
4 temmuzda cnm merakla beklyorum ben deEvet iki seçenek var ya kz ya erkek:)) cin takvimi rus takvimi yuzuk testleri hepsi eğlence yani hıcbırı de tutmadi bende :) bi sonraki kontrolün ne zaman seninn?
Korumacilik hissim var aslnda Esimi sürekli yeterli protein vitamine gore yediririm üsümesin diye giydiririm falan Ama emnm bebek cok farkli olur :)Eğer hareketleri hissettiğinde anne moduna giremezsen, doğduktan sonra ilk emzirmeden o moda giriyorsun ve inanılmaz duygusal ve korumacı oluyorsun emin ol. Bende tek çocuk büyüdüm ve aynı anlattığın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?