2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet aynen ve direk kana karışıp bebege gidiyo doğmadan şeker hastası olmasını istemiyorum bende. Şeker yüklemesi yaptircakmis in?
düşünmedim cnm gerekliliği konusunda bi araştırma da yapmadım açıkçası. sen ne düşünüyorsun?

düşünmedim cnm gerekliliği konusunda bi araştırma da yapmadım açıkçası. sen ne düşünüyorsun?
Suanda düşüncem yaptirmamak zaten şekerim yüksek çikarsa diyet vericek ben zaten olabildigince dikkat ediyorum gerekli görmüyorum şuanda bakalim

Evet cnm inşallah bir ay içinde fazla kilo almayız
ay evet hiç istemiyorum lömbür lömbür sallanmak fit gebe - fit anne olmak istiyorum ben fiziğim de minyon zaten ona güveniyorum biraz. arkadan bakınca anlaşılmayan ve yandan bakınca da önde şirin bir göbek taşıyan gebelerden olmayı hayal ediyorum

Evet cnm bende hayal ediodum öyle ama malesef benim bacaklarim bu ay niyeyse kalinlasti

selam kızlar dun gece 3 te esımle yuruyus yaptık eve geldıgımde veletım yorulmus karnımda sipsivriydi babasının elını ustune koyduk yavas yavas indi artık daha rahat hıssedıyorum cok hosuma gıttı

Tatlıyla hic aram yok cnm ya sadece karpuz yıyorum meyve olarak kaşar peyniri ve doğal maden suyu da bebegin gelişimi için çok ii mis hergün maden suyu içiyorum bende
ben de maden suyu ve meyve tüketmeye çalışıyorum her gün. yaz gebesi olduğumuz için bu anlamda şanslıyız diye düşünüyorum.

Eğer hareketleri hissettiğinde anne moduna giremezsen, doğduktan sonra ilk emzirmeden o moda giriyorsun ve inanılmaz duygusal ve korumacı oluyorsun emin ol. Bende tek çocuk büyüdüm ve aynı anlattığın gibi
Korumacilik hissim var aslnda Esimi sürekli yeterli protein vitamine gore yediririm üsümesin diye giydiririm falan Ama emnm bebek cok farkli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…