2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Folikcim senin kesin öyle olur fiziğin minyonsa ee ztn erkek bebişlerde göbek sivri olurmuş arkadan belli olmazmış

:) atarlı folik :) sen kendini oyle hissediceksen oyle yap tabi Herkes mutlu olsun :)

selam kızlar dun gece 3 te esımle yuruyus yaptık eve geldıgımde veletım yorulmus karnımda sipsivriydi babasının elını ustune koyduk yavas yavas indi artık daha rahat hıssedıyorum cok hosuma gıttı
Aman da bebişi de büyümüş de yorulur da yaaa ben de hissetmek istiyorumm biz de yürüyüşlere başlayacağız artk akşamları en güzeli

Aman da bebişi de büyümüş de yorulur da yaaa ben de hissetmek istiyorumm biz de yürüyüşlere başlayacağız artk akşamları en güzeli
aynen canım aksam daha ıyı serın serın gunduz yanıyo heryer eve geldıgımde sırt ustu yattıgımda baktım top gıbı toplanmıs semserttı yerım onun agzını ben

Ben de zayıf değilim hatta hayatımda hiç zayıf olmadım.40 beden bır ınsanım.
Ben henuz 1 kılo aldım.
64tum 65oldum boyum 170
Calıstıgım ıcın sabah sandvıc hazırlayıp ıste yoyorum
Öğlen yemekte ne varsa o.ne yazık ki hiç faydalı seyler olmuyor yemekte,makarna kızartma o yuzden az yıyorum.yanında meyve varsa 2-3saat sonra yıyorum arada cevız.
Aksam 7de cıkıyorum.yemeğin yanında ekmek ve yogurt salata yıyorum.tatlı haftada 1 ancak .
Su ıle problemım var gunde 1.5 lt ancak

Bir de bana cvp verilmedi dışlandık diye atar yapanlar var ama cvp verince hiç sallamayanlar gdip bşka şeylere yazanlar var yani ben de artık ayrım yapcam folik haklı ayırmak gerekiyomuş bunu anladım

Bir de bana cvp verilmedi dışlandık diye atar yapanlar var ama cvp verince hiç sallamayanlar gdip bşka şeylere yazanlar var yani ben de artık ayrım yapcam folik haklı ayırmak gerekiyomuş bunu anladım
noldu kız burada olduğum halde bişey kaçırdım ben yine nolursa olsun stresten uzak kal! keep calm!

inşallah dekalpycim inşallah doğumun rahat geçmesi açısından da mühim kilo alımı.
Aynen 30 kilo alanlar fln oluyomuş da abartmaya gerek yok 9-12 kilo sağlıklı dedi doktor Bi de ilk yıl ztn bebişle beraber eriyp biterizhele bi de yürüsünler

folik, post: 41458425, member: 470033"]senin ikinci gebeliğin olduğu için mi acaba erken belirginleşti hatların belki de..
Yani cok az biraz hatlar belirginleşti de o kadar da değil ama
Bir beden büyük giyilir artik oda rahat etmek için yoksa hamilelik giyme zamanim gelmemiş
Erkekler abartmayi seviyor özellikle eşim duymuyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…