Folikcim senin kesin öyle olur fiziğin minyonsa ee ztn erkek bebişlerde göbek sivri olurmuş arkadan belli olmazmışay evet hiç istemiyorum lömbür lömbür sallanmakfit gebe - fit anne olmak istiyorum ben fiziğim de minyon zaten ona güveniyorum biraz. arkadan bakınca anlaşılmayan ve yandan bakınca da önde şirin bir göbek taşıyan gebelerden olmayı hayal ediyorum
inşallah dekalpycim inşallahFolikcim senin kesin öyle olur fiziğin minyonsa ee ztn erkek bebişlerde göbek sivri olurmuş arkadan belli olmazmış
bencede öyle ama herkesin yaslarını duydukça geç kalmış hissettim kendimi
ne tatlısın kız sen, yicem yaaayok cnm burada ben sevincimi paylaşırken sayfada çevrimiçi göründüğü halde bi "hayırlı olsun" demeyen ya da bi sıkıntımı paylaşırken "hayrola?" diye sormayan benden değildir. net!
Aman da bebişi de büyümüş de yorulur da yaaa ben de hissetmek istiyorummselam kızlar dun gece 3 te esımle yuruyus yaptık eve geldıgımde veletım yorulmus karnımda sipsivriydi babasının elını ustune koyduk yavas yavas indi artık daha rahat hıssedıyorum cok hosuma gıttı
Rabbim gonlundekini nasip etsin insTest sonucumu bulamıyorum iyimi doktor herşey yolunda deyince kaldırmıştım ama nereye...neyse bi sonraki kontrolde kesinleşir herhalde 2 hafta dahabekleyecez
ay 2 hafta kalmış çok tatlı bi heyecan4 temmuzda cnm merakla beklyorum ben de
4 temmuzda cnm merakla beklyorum ben de
sen de imkanın varsa egzersize başla cnm, 3 ayı sağ salim tamamlayınca doktorum da hemen hatırlattı.
aynen canım aksam daha ıyı serın serın gunduz yanıyo heryer eve geldıgımde sırt ustu yattıgımda baktım top gıbı toplanmıs semserttı yerım onun agzını benAman da bebişi de büyümüş de yorulur da yaaa ben de hissetmek istiyorummbiz de yürüyüşlere başlayacağız artk akşamları en güzeli
selam kızlar dun gece 3 te esımle yuruyus yaptık eve geldıgımde veletım yorulmus karnımda sipsivriydi babasının elını ustune koyduk yavas yavas indi artık daha rahat hıssedıyorum cok hosuma gıttı
Ben de zayıf değilim hatta hayatımda hiç zayıf olmadım.40 beden bır ınsanım.canım hatam çok meyve tüketmek sanırım örneğin bir tabak kiraz veya karpuz yiyorumiştahım çok açık ekmek kahvaltıda yerim çok az da öğlen ve akşam..çayıma şekeri 15 yıldır koymuyorum tatlı fazla tüketmiyorum ..siz neler yiyorsunuz..benim bünye kilo almaya da çok müsait offff
aslında hıssedersın canım yorulunca sırt ustu yat bebegının ustıne elını koy serttır benımkı dun aşırı sivriydı babası dokununca sakınlestıAy ne guzel yaa bende hissetmek istiyorum:)
noldu kızBir de bana cvp verilmedi dışlandık diye atar yapanlar var ama cvp verince hiç sallamayanlar gdip bşka şeylere yazanlar var yaniben de artık ayrım yapcam folik haklı ayırmak gerekiyomuş bunu anladım
19 temmuzda bende antalyadayimm:))
Aynen 30 kilo alanlar fln oluyomuş da abartmaya gerek yok 9-12 kilo sağlıklı dedi doktorinşallah dekalpycim inşallahdoğumun rahat geçmesi açısından da mühim kilo alımı.
Yani cok az biraz hatlar belirginleşti de o kadar da değil amafolik, post: 41458425, member: 470033"]senin ikinci gebeliğin olduğu için mi acaba erken belirginleşti hatların belki de..
Aynen 30 kilo alanlar fln oluyomuş da abartmaya gerek yok 9-12 kilo sağlıklı dedi doktorBi de ilk yıl ztn bebişle beraber eriyp biteriz hele bi de yürüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?