2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bazen o kadar çok sayfa birikiyor ki parça parça okuyorum. Foruma telefondan bağlanıyorum. Bir 10 sayfa okuyorum, sonra ara veriyorum. O sırada hala çevrimiçi gözüküyor olabilirim. Daha sonra tekrar devam ediyorum. O kadar hızlı yazılıyor ki yetişmek zor oluyor. Bence kimse kimseye alınmasın. Hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız. Hepimiz hassas bir dönemdeyiz. Birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız. Hepiniz sevgiyle kalın Aralık ayının en güzel anne adayları...

Aynen 30 kilo alanlar fln oluyomuş da abartmaya gerek yok 9-12 kilo sağlıklı dedi doktor Bi de ilk yıl ztn bebişle beraber eriyp biterizhele bi de yürüsünler
tabi cnm en fazla 12 diyor dr ama ben kendime limit koydum. max. 7
her sabah tartılıyorum ve kilo kontrolümü bu limite göre yapıcam inşallah.
bence sen de denemelisin. daha motive edici oluyor

Yani cok az biraz hatlar belirginleşti de o kadar da değil ama
Bir beden büyük giyilir artik oda rahat etmek için yoksa hamilelik giyme zamanim gelmemiş
Erkekler abartmayi seviyor özellikle eşim duymuyorum bende
aman kıskanıyodur kendi doğuramıyo diye onda göbek yok mu sanki kesin vardır. sen de onunla vur onu!

Eşim cok eğlenceli bi tiptir, hayatta herşeyle olumsuzluklarla bile dalga gecip gülebilr Brz da onun sayesinde değiştim :)

canımmm bütün ihtimalleri biliyor ve düşünüyorum. sen içini ferah tut. cevap yazman bile büyük incelik. emin ol kendini biliyor herkes. Allah hasetli ve komplexli insanlardan uzak tutsun. ya da fark edince böyle ben de kendimi uzak tutuyorum işte.

kızlar normalde gaz problemı olan br ınsanım lakın sımdı ıkıye katlandı 3 gunduraynı saate bas agrım ve gaz sancım tutuyor.calısıyorum kendımı eve zor atıyorum.ılacta ıcmek ıstemıyorum bas agrısı aglatıyor artık buna baglı olarakta bulantılarım oluyor suanda 14+6 yız

Slm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım

Bn rüyamda erkek gördüm 3 kez ama kız çok istiyorum herkes de senin oğlun olcak diyo his olarak ama hissedemiyorum o kdr kuvvetliydi hislerim kendimde kitlendi

ya sorma bende kıs olsun diye hep öyle diyordum ama erkek olcak sağlıklı olsun da eşim en başından beri erkek diyordu ismini bile hazırladı Ömer koyacakmış :)

bende hiç kilo almadım 57 ile başladım 56 yım şuan.Ama göbeğim çok çıktı gören 5 aylıksın diyor :)
Cnm bn de almamışım vermemişim ama akşamları göbek ön plana çkarıyo kendini sabah yine aynı sen zayıfsın ztn ondan dikkat çekmiştir :)))

evet cnm ikili testteki free beta hcg değerine göre yorum yapılıyor ama maksat eğlence yani

Kızlar bi sorum olcak hani bu yazılarımizin altında bebegin kilosu 45 gr boyu 15 cm örn yazıyo ya bu tahmin yanlış deilmi çünkü benim bebek dün 124 gr olduğunu söyledi boyunda 10 cm
kız yanlış tabii ki herkes aynı günlerde aynı olur mu hiç! yani yanlış da demek doğru değil, sadece yaklaşık bir değer orada yazanlar, zaten yanında da öyle yazıyor.

Eşim cok eğlenceli bi tiptir, hayatta herşeyle olumsuzluklarla bile dalga gecip gülebilr Brz da onun sayesinde değiştim :)
ah işte eşin tutumu bu dönemde o kdar önemli ki, çok sevindim senin adına, gerçekten büyük nimet! Allah hep mutlu etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…