- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Bazen o kadar çok sayfa birikiyor ki parça parça okuyorum. Foruma telefondan bağlanıyorum. Bir 10 sayfa okuyorum, sonra ara veriyorum. O sırada hala çevrimiçi gözüküyor olabilirim. Daha sonra tekrar devam ediyorum. O kadar hızlı yazılıyor ki yetişmek zor oluyor. Bence kimse kimseye alınmasın. Hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız. Hepimiz hassas bir dönemdeyiz. Birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız. Hepiniz sevgiyle kalın Aralık ayının en güzel anne adayları...ne tatlısın kız sen, yicem yaaayok cnm burada ben sevincimi paylaşırken sayfada çevrimiçi göründüğü halde bi "hayırlı olsun" demeyen ya da bi sıkıntımı paylaşırken "hayrola?" diye sormayan benden değildir. net!
tabi cnm en fazla 12 diyor dr ama ben kendime limit koydum. max. 7Aynen 30 kilo alanlar fln oluyomuş da abartmaya gerek yok 9-12 kilo sağlıklı dedi doktorBi de ilk yıl ztn bebişle beraber eriyp biteriz hele bi de yürüsünler
Heheh yok cnm iyiyimnoldu kızburada olduğum halde bişey kaçırdım ben yine nolursa olsun stresten uzak kal! keep calm!
aman kıskanıyodur kendi doğuramıyo diyeYani cok az biraz hatlar belirginleşti de o kadar da değil ama
Bir beden büyük giyilir artik oda rahat etmek için yoksa hamilelik giyme zamanim gelmemiş
Erkekler abartmayi seviyor özellikle eşim duymuyorum bende
Yok kız o kadar da belli olmaz :)ay yok bacım ben giyemem ondanrezil olurum kığıız işyerinde gülerler valla lastikler belli olur
Bn rüyamda erkek gördüm 3 kez ama kız çok istiyorum herkes de senin oğlun olcak diyo his olarak ama hissedemiyorum o kdr kuvvetliydi hislerim kendimde kitlendiHadi bakalım senin içinden hangisi geçiyo ?
Bir de bana cvp verilmedi dışlandık diye atar yapanlar var ama cvp verince hiç sallamayanlar gdip bşka şeylere yazanlar var yaniben de artık ayrım yapcam folik haklı ayırmak gerekiyomuş bunu anladım
şanslısın valla ne diyim, evet başından beri ses etmedin sen ne güzel. ben de ilk gebe olduğumu öğrenince öyle geçireceğim sandım. genel olarak ruhsuz donuk bi tipimdir çünkü. ama öyle olmadı. ota b*ka ağlıyorum
Ahh folikim sorma tatlı bir heyecan böyle bakalımay 2 hafta kalmış çok tatlı bi heyecan
canımmm bütün ihtimalleri biliyor ve düşünüyorum. sen içini ferah tut. cevap yazman bile büyük incelik. emin ol kendini biliyor herkes.Bazen o kadar çok sayfa birikiyor ki parça parça okuyorum. Foruma telefondan bağlanıyorum. Bir 10 sayfa okuyorum, sonra ara veriyorum. O sırada hala çevrimiçi gözüküyor olabilirim. Daha sonra tekrar devam ediyorum. O kadar hızlı yazılıyor ki yetişmek zor oluyor. Bence kimse kimseye alınmasın. Hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız. Hepimiz hassas bir dönemdeyiz. Birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız. Hepiniz sevgiyle kalın Aralık ayının en güzel anne adayları...
Ben de aksamlari bi tane içiyrm Özellikle yaz aylarinda terle kaybedilen mineralin eksikliğini gideriyomusEvet bende tatlı yiyemiorum hiç. Maden suyunu aksamlari iç hem mide yanmasına birebir hem rahatlatiyo.
Sana değil lafım cnm sen sağlıkla ilgili üzüntünü paylaştın
Yaşli babaneler gibi cevap vereyim sana Eskiden hormon mu vardi hep yenilerin uydurmasi bunlar :)aaa ben de kazan dibiyim, en rahat bnm kardeşlerim arasında ama bünyem hormonlarla baş edemedi.
Ya ben hep 3.5 aylık diyorum nasıl 5 aya 2 hafta var :))) aramızda 1 hafta var ben eksik mi hesaplıyorum ki
14 haftalık 2 hafta sonra 16 bitecek 17 gireceksin ... 1 ay 4 hafta 4*4 =16 ... 5. Ay a 17 hafta girince oluyor . Devlet bahçeli gibi hissettim kendimi
Maşallah cnm çok şükür iyi haberler almışsın cinsiyeti de öğrenmişsin darısı başımızapaşan geliyooo
Bn rüyamda erkek gördüm 3 kez ama kız çok istiyorum herkes de senin oğlun olcak diyo his olarak ama hissedemiyorum o kdr kuvvetliydi hislerim kendimde kitlendi
Cnm bn de almamışım vermemişim ama akşamları göbek ön plana çkarıyo kendinibende hiç kilo almadım 57 ile başladım 56 yım şuan.Ama göbeğim çok çıktı gören 5 aylıksın diyor :)
Aynen ya:)) adım zeynep bu ara da ..pişti olurmuşuz5-6 aylık gebe görürsem "istanbulun sultanı" diye seslenirim sahilde haberin olsun
evet cnm ikili testteki free beta hcg değerine göre yorum yapılıyor ama maksat eğlence yaniKızlar ben sizlere yetişemiyorum ya( çook hareketli bir blog geçmişi okuyum belki yararlı birseyler paylaşılmıştır kaçırmayım diyorum bakıyorum kii blog ucmuş gidiyo :)))) çok hızlısınız walla..bu cinsiyetle ilgili bir değerden bahsedilmişti geçmiş yazilarda şimdi bulamiyorum 50 nin altındaysa erkek yüksekse kız ihtimali yüksek diye bu degeri ikili testte mi öğreniyoruz??
kız yanlış tabii ki herkes aynı günlerde aynı olur mu hiç! yani yanlış da demek doğru değil, sadece yaklaşık bir değer orada yazanlar, zaten yanında da öyle yazıyor.Kızlar bi sorum olcak hani bu yazılarımizin altında bebegin kilosu 45 gr boyu 15 cm örn yazıyo ya bu tahmin yanlış deilmi çünkü benim bebek dün 124 gr olduğunu söyledi boyunda 10 cm
ah işte eşin tutumu bu dönemde o kdar önemli ki, çok sevindim senin adına, gerçekten büyük nimet! Allah hep mutlu etsin inşallahEşim cok eğlenceli bi tiptir, hayatta herşeyle olumsuzluklarla bile dalga gecip gülebilr Brz da onun sayesinde değiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?