2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bi sorum olcak hani bu yazılarımizin altında bebegin kilosu 45 gr boyu 15 cm örn yazıyo ya bu tahmin yanlış deilmi çünkü benim bebek dün 124 gr olduğunu söyledi boyunda 10 cm
Aşağıda yazan bilgiler yaklaşık değerler. Zaten hepimizin bebeklerinin aynı boy ve kiloda olması mümkün değil. Ortalama bir değer yazıyor. Bebeğimizin gerçek değerleri biraz aşağı ya da yukarı olabilir. İlerleyen aylarda bu değerler baya farklılık gösterecek. Çünkü o zaman işin içine genetik faktörler girecek. Bebeklerimiz bize ve babasına benzeyecek.

Abooovv atarli hamile dolmus site :)) bayanlar relax pozitif enerji :) bebekeri düşünün litfen :)

Amin canm hepimizi :)

Sekersiz sakız çiğne falim klasik gibi ve dişlerini sık fırcala Bunlar susatır seni.

Liste yapicam benKalan sağlarla ilgili

Aynen ya:)) adım zeynep bu ara da ..
tamam zeynep diye seslenir denerim şansımı, dönüp bakınca kendin gibi göbekli birini görürsen kısaca folik diyebilirsin sen de

14 haftalık 2 hafta sonra 16 bitecek 17 gireceksin ... 1 ay 4 hafta 4*4 =16 ... 5. Ay a 17 hafta girince oluyor . Devlet bahçeli gibi hissettim kendimi
hahhah ilahi yani 4 ay bitince otomatik olarak 5 aylık ilan ederim kendimi diyosun

tamam canim deneyecegim insallah ise yarar ya normaldede böyleydim hamilelikten beri günde iki bardak suyu zor iciyorum

Bana da doktorum Amerika 'ya gönderilen kandan bahsetti. Fakat sanırım o 4 lü tarama değil adı başka birşeydi, unuttum. 1000-2000 TL. arası maliyeti varmış. Amniyosentez gibi düşük riski yokmuş. Normal kan testi gibiymiş. Amniyosenteze eş değer bir testniş. 35 yaş üstü kişilere öneriliyormuş. Sen kaç yaşındasın?

Ben sadece 2 liyi yaptırdım. Diğer hiçbir testi yaptırmayacağım. 20. haftada da detaylı ultrasona girerim.

hedef 2016
Tam devlet bahçeli olmuş cidden ya matematik candır ya bnm de süperdir skıntı yok da ben yaşı da ayı da bitirdiğin zamana göre hesaplıyorum yaş gibi yani mesela 16 bitcek 2 hafta sonra 17 girnce tam 4 ay bitcek 4 aylık olcam gbi cnm çünkü daha şimdiden 5 aylık olursa dooğururken 10 aylık oluyor ha 4 ha 5 gerçi doğsunlar da bebiişlerimiz sağlıkla Ben sadece senin hesabı mrk etmiştim tşk ederim

Canm ikilin iyi çiktysa yasın da cok ileri değilse bence gerek yok O kadar para verme bence

tamam zeynep diye seslenir denerim şansımı, dönüp bakınca kendin gibi göbekli birini görürsen kısaca folik diyebilirsin sen de

hahhah ilahi yani 4 ay bitince otomatik olarak 5 aylık ilan ederim kendimi diyosun
zeynep te hakli yaa biri ne kadarlik diye sordugunda ben ne diyecegimi sasiriyorum yani matematik ögretmeni gibi oluyoruz mesela 16+5 im 4 aylik diyorum . ama aklimdan neler geciyor 4 ay 5 günlük mü desem 16 hafta 5 günlük mü yoksa 5. aya mi girdikk. cook karisik

32 yaşındayım ama benim tüp bebekle oldu eşimden yana sorun vardı.İkizimiz olacaktı birinin kalbi durdu baya zor süreçlerden geçtik.Şuan sıkıntım yok ama çok korkuyorum.Gerçi Allah göstermesin yollasakta ters bir şey çıksa aldıramam ki o yüzdenbende yapmayacağım moralimi bozup stres yaşamak istemiyorum. hamileliğimin tadına varayım :)

Kız deniz ne alemsin sen ya :) baya güldüm Biz de eşimle bahceli hesabni cok sık kullanrz, komık adam vesselam :)

hahhah evet "ne kadarlık" sorusu kabusumuz oldu, hepimiz sınav sorusu gibi aynı stresi yaşıyoruz sanırım cevap verirken, ben herkesin anlayacağı dilden konuşma taraftarı olduğum için yuvarlıyorum gidiyo. nokta atışı bilse nolcak sanki

Canm ikilin iyi çiktysa yasın da cok ileri değilse bence gerek yok O kadar para verme bence

yok 32 yaşındayım yaptırmıcam, belki 4 lü testi yaptırabilirim.Topikteki yazıları okuyorum fikrim oluyor iyi ki üye
olmuşum :) aynı ayda hamile kalıpta nerde bulucaktım konuşcak fikir sahibi olucak.Doktor bile şaşırıyor dersine iyi çalışıyorsun diyor :)

ya sorma bende kıs olsun diye hep öyle diyordum ama erkek olcak sağlıklı olsun da eşim en başından beri erkek diyordu ismini bile hazırladı Ömer koyacakmış :)
Çok güzel ism sağlkkla inş alalım kucağımıza az kaldı bnmde ne kdr ilk bebiş de olsa mrk oluyo fazlaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…