2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tabi cnm en fazla 12 diyor dr ama ben kendime limit koydum. max. 7
her sabah tartılıyorum ve kilo kontrolümü bu limite göre yapıcam inşallah.
bence sen de denemelisin. daha motive edici oluyor
Ben şimdiden 3 aldım 13 e razıyım

Slm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım
valla canım bennımkıne 13 hafta cıvarındamı ne bakılmıstı erkek demıslerdı gecen gıttıgımde kız dedıler ayın 30unu beklıyorum randevum var o zamanda sorcam emın deılım bebegımın cınsıyetınden suan bende

Kız deniz ne alemsin sen ya :) baya güldüm Biz de eşimle bahceli hesabni cok sık kullanrz, komık adam vesselam :)
Aynen biz de :)) bir de eşime baZen bişey istediğim zman diyorum ki mnicik denizler susamış salonda ağlıyordu bnm de sehpamda bir suyum olsa bna da biri trk kahvesi yapsa ahh bi püskevit olsa yanında

tabi cnm en fazla 12 diyor dr ama ben kendime limit koydum. max. 7
her sabah tartılıyorum ve kilo kontrolümü bu limite göre yapıcam inşallah.
bence sen de denemelisin. daha motive edici oluyor
Ben de haftalık tartılıyorum cnm çok haklısın motivasyon önmli ve ucu kaçarsa skıntı çekeriz bnm de hedefim 10 kilo almak fazlası inş olmaz

Slm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım
banada 12 haftalıkken %80 kız demıstı.suanda 14+6 yız randevum temmuzun basında degısırmı bende bılmıyorum ama herey olabılıyor.nedense bız anneler hep erkek ıstıyrouz bende erkek dedım ama bakalım

Gaz için bana yuruyus iyi geliyo cnm

Cnm bn de almamışım vermemişim ama akşamları göbek ön plana çkarıyo kendini sabah yine aynı sen zayıfsın ztn ondan dikkat çekmiştir :)))
ya ben 54 kıloyum benım gobekte tık yok .ılk zamanlar aman ckmasın dıyordum nerdeyse 4 ay bıtecek sımdıde bıraz dedırgın olmaya basladım suanda14+6 yız randevuma daha 3 hafta var

Kendi doktorlarimzdan duyduklarimizi paylaşiyoruz ya iyi oluyo :)
Yasin ileri değilmş canm Bence de yaptrma o kadar paraya

eve gıdınce heemen uzanıyorum ..ozellıkle sol tarafmda sıskınlık oluyor bellı bır yerde ona masaj yapıyorum anca rahatlıyoum.ben cok halsızım anca yeemek yapıp yıyoruz. nerde yuruyusssssss offfffff
Ben normalde sabahlari cok erken kalkiyodum işe gtmeden 6;00 gibi Şimdi sahura kalkınca duEnm bozuldu Haklisin ancak ewe gel iftara yemek hazrla Ne enerji kaliyo ne zaman

Kızlar bu arada bende tlfondan baglaniyorum foruma hic PC den girmedim oyuzden yazim yanlisi olursa kusura bakmayin suanki durum gibi
Aynen biz de :)) bir de eşime baZen bişey istediğim zman diyorum ki mnicik denizler susamış salonda ağlıyordu bnm de sehpamda bir suyum olsa bna da biri trk kahvesi yapsa ahh bi püskevit olsa yanında
Sen cok yasa emi ne güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…