- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Teşekkürler tatlim iltifat kabul ediyorum :))Ee sn bizim eğlenceli meleğimizsin patlatırsın yne bi dialog coşarız burda havamız değişir
Heyyy ben 38 im ve ilk gebeliğim.bencede öyle ama herkesin yaslarını duydukça geç kalmış hissettim kendimi
Ben şimdiden 3 aldım 13 e razıyımtabi cnm en fazla 12 diyor dr ama ben kendime limit koydum. max. 7
her sabah tartılıyorum ve kilo kontrolümü bu limite göre yapıcam inşallah.
bence sen de denemelisin. daha motive edici oluyor
valla canım bennımkıne 13 hafta cıvarındamı ne bakılmıstı erkek demıslerdı gecen gıttıgımde kız dedıler ayın 30unu beklıyorum randevum var o zamanda sorcam emın deılım bebegımın cınsıyetınden suan bendeSlm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım
Ben de şimd azaltaym ozaman.8 .ci ayda yicem ben cnm hurması cidden doğumu kolaylastiriyo
selam kızlar dun gece 3 te esımle yuruyus yaptık eve geldıgımde veletım yorulmus karnımda sipsivriydi babasının elını ustune koyduk yavas yavas indi artık daha rahat hıssedıyorum cok hosuma gıttı
Aynen biz de :)) bir de eşime baZen bişey istediğim zman diyorum ki mnicik denizler susamış salonda ağlıyordu bnm de sehpamda bir suyum olsa bna da biri trk kahvesi yapsa ahh bi püskevit olsa yanındaKız deniz ne alemsin sen ya :) baya güldüm Biz de eşimle bahceli hesabni cok sık kullanrz, komık adam vesselam :)
valla canım butun duzenım deıstı mısafırdı kopektı ıyıce dengesızlestım gece 3 te yuruyuse cıktık esımle 4u gecıodu eve geldık yerımde duramıyom sureklı dısardaımKız sen nerelerdesn elif :)
Ben de haftalık tartılıyorum cnm çok haklısın motivasyon önmli ve ucu kaçarsa skıntı çekeriztabi cnm en fazla 12 diyor dr ama ben kendime limit koydum. max. 7
her sabah tartılıyorum ve kilo kontrolümü bu limite göre yapıcam inşallah.
bence sen de denemelisin. daha motive edici oluyor
banada 12 haftalıkken %80 kız demıstı.suanda 14+6 yız randevum temmuzun basında degısırmı bende bılmıyorum ama herey olabılıyor.nedense bız anneler hep erkek ıstıyrouz bende erkek dedım ama bakalımSlm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım
Gaz için bana yuruyus iyi geliyo cnmkızlar normalde gaz problemı olan br ınsanım lakın sımdı ıkıye katlandı 3 gunduraynı saate bas agrım ve gaz sancım tutuyor.calısıyorum kendımı eve zor atıyorum.ılacta ıcmek ıstemıyorum bas agrısı aglatıyor artık buna baglı olarakta bulantılarım oluyor suanda 14+6 yız
ya ben 54 kıloyum benım gobekte tık yok .ılk zamanlar aman ckmasın dıyordum nerdeyse 4 ay bıtecek sımdıde bıraz dedırgın olmaya basladım suanda14+6 yız randevuma daha 3 hafta varCnm bn de almamışım vermemişim ama akşamları göbek ön plana çkarıyo kendinisabah yine aynı sen zayıfsın ztn ondan dikkat çekmiştir :)))
eve gıdınce heemen uzanıyorum ..ozellıkle sol tarafmda sıskınlık oluyor bellı bır yerde ona masaj yapıyorum anca rahatlıyoum.ben cok halsızım anca yeemek yapıp yıyoruz. nerde yuruyusssssss offfffffGaz için bana yuruyus iyi geliyo cnm
yok 32 yaşındayım yaptırmıcam, belki 4 lü testi yaptırabilirim.Topikteki yazıları okuyorum fikrim oluyor iyi ki üye
olmuşum :) aynı ayda hamile kalıpta nerde bulucaktım konuşcak fikir sahibi olucak.Doktor bile şaşırıyor dersine iyi çalışıyorsun diyor :)
Ben normalde sabahlari cok erken kalkiyodum işe gtmeden 6;00 gibi Şimdi sahura kalkınca duEnm bozuldu Haklisin ancak ewe gel iftara yemek hazrla Ne enerji kaliyo ne zamaneve gıdınce heemen uzanıyorum ..ozellıkle sol tarafmda sıskınlık oluyor bellı bır yerde ona masaj yapıyorum anca rahatlıyoum.ben cok halsızım anca yeemek yapıp yıyoruz. nerde yuruyusssssss offfffff
Sen de az uyanık cikmadn walla :)Aynen biz de :)) bir de eşime baZen bişey istediğim zman diyorum ki mnicik denizler susamış salonda ağlıyordu bnm de sehpamda bir suyum olsa bna da biri trk kahvesi yapsa ahh bi püskevit olsa yanında
aynen oyle ..dun koltukta sızmısım yıne basımı koltuga koymaya gor off..Ben normalde sabahlari cok erken kalkiyodum işe gtmeden 6;00 gibi Şimdi sahura kalkınca duEnm bozuldu Haklisin ancak ewe gel iftara yemek hazrla Ne enerji kaliyo ne zaman
Kıpır kpırsın demiştm ya Aynen de öylesn valla :)valla canım butun duzenım deıstı mısafırdı kopektı ıyıce dengesızlestım gece 3 te yuruyuse cıktık esımle 4u gecıodu eve geldık yerımde duramıyom sureklı dısardaım
Hepimiz aynıyız tatlm ya Yer bulup kafa bi yere konu ca sızıyoruz hemen :)aynen oyle ..dun koltukta sızmısım yıne basımı koltuga koymaya gor off..
Sen cok yasa emi ne güldümAynen biz de :)) bir de eşime baZen bişey istediğim zman diyorum ki mnicik denizler susamış salonda ağlıyordu bnm de sehpamda bir suyum olsa bna da biri trk kahvesi yapsa ahh bi püskevit olsa yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?