Bnce bünyeyle alakalı olabilir bnm de sabah hc fark yok aksam hafiften öne doğru çkıyoya ben 54 kıloyum benım gobekte tık yok .ılk zamanlar aman ckmasın dıyordum nerdeyse 4 ay bıtecek sımdıde bıraz dedırgın olmaya basladım suanda14+6 yız randevuma daha 3 hafta var
bulantın aşermen falan olmadı mı acaba? ya da hareketsiz kaldıysan almış olabilirsin tabi ama hemen ilk aydan kilo almaya başlamak konforlu olmayabilir anne için.Ben şimdiden 3 aldım 13 e razıyım
olmasın dikkat etBen de haftalık tartılıyorum cnm çok haklısın motivasyon önmli ve ucu kaçarsa skıntı çekerizbnm de hedefim 10 kilo almak fazlası inş olmaz
evde durdukca bunalıma gırıyorum aşırı sınırlı oluyorum onun ıcın sureklı dısarı kaccak bahane arıyorum birazda merak ıcımı yedıgı ıcın duramıyorumKıpır kpırsın demiştm ya Aynen de öylesn valla :)
Ne geldi senin başınagözümde canlandı birden kusura bakma ben de yaşadım da benzer bişey
Bu muhabbet dün de var mıydı bilmiyorum. Ama gece rüyamda forumda bütün hamileler biraraya gelmişiz. Aramızdan 2 kişi durmadan kavga çıkartmak için uğraşıyor. Fiziksel saldırıda falan bulunuyorlar.canımmm bütün ihtimalleri biliyor ve düşünüyorum. sen içini ferah tut. cevap yazman bile büyük incelik. emin ol kendini biliyor herkes.Allah hasetli ve komplexli insanlardan uzak tutsun. ya da fark edince böyle ben de kendimi uzak tutuyorum işte.
valla bende sasırdım inşş yeni catlakların cıkmasını da engeller:)o zaman hemen lierac alıyorum!
inş öyle olur zayıf biriyim de ama anlamadım zaten kız mı erkek mi onu da hissetmiyorum diyorum acaba annelik hislerim zayıf mı :/Canım kişiden kişiye değişiyor ama 22. Haftaya kalmaz daha erken hissedersin bence
BBende mide bulantısı az oldu. Koku hassasiyeti dışında birde halsizlik vardı kansızlıkdanmış o da. Gebelik.org dan kilo takibi yapıyorum normal görünüyor amabulantın aşermen falan olmadı mı acaba? ya da hareketsiz kaldıysan almış olabilirsin tabi ama hemen ilk aydan kilo almaya başlamak konforlu olmayabilir anne için.
Gaz, benim de problemlerinden birisi. En iyi çözüm yürüyüş yapmak. Hem mide hem bağırsak gazı sorunum var. Hamilelikten önce de vardı. (Irretablb bağırsak sendromu) Bir süredir rahattım, hamilelikle yine coştu. Ben kramplara ve ağrılara dayanamadım. Dahiliye doktoruna gittim. Kadın doğum doktorumun da onayı ile ilaç kullandım. Birkaç gündür ilaç içmiyorum. Yürüyüş iyi geliyor. Doktorum da tavsiye etmişti. Bir dene istersen.kızlar normalde gaz problemı olan br ınsanım lakın sımdı ıkıye katlandı 3 gunduraynı saate bas agrım ve gaz sancım tutuyor.calısıyorum kendımı eve zor atıyorum.ılacta ıcmek ıstemıyorum bas agrısı aglatıyor artık buna baglı olarakta bulantılarım oluyor suanda 14+6 yız
Hayırlı olsun. Daha önce erkek mi dediler? Niye erkeğe adapte olmuştun?Slm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım
Bende aynı durumdayım cnm.sanmıyorum.Slm kızlar epeydir yazamıyorum doktordan geliyoruz .%90 kız dedi ben erkeke adapta olmuştum biraz kotu oldum 14+3 te bakıldı kesindir artık dimi değişmez .hadi hayırlısı olsun bakalım
Aslında senin hesabın doğru. Biten söylenir. Yalnız şöyle bir durum var: Bir ayda 4 hafta var, fakat 2 ya da 3 gün artıyor. 7×4=28 gün. Aylar 30 veya 31 oluyor.@istanbulunsultani
Tam devlet bahçeli olmuş cidden ya matematik candır ya bnm de süperdir skıntı yok da ben yaşı da ayı da bitirdiğin zamana göre hesaplıyorum yaş gibi yani mesela 16 bitcek 2 hafta sonra 17 girnce tam 4 ay bitcek 4 aylık olcam gbi cnm çünkü daha şimdiden 5 aylık olursa dooğururken 10 aylık oluyorha 4 ha 5 gerçi doğsunlar da bebiişlerimiz sağlıkla Ben sadece senin hesabı mrk etmiştim tşk ederim
yaaa bende öğlen okudum formu bi iki sitemi falan ondan sonra uyudum bende rüyamda gördüm herkes birbirine kızıyodu bi yerde bulusalımda kozlarımızı paylasalım diyolardı töbe töbe :):)Bu muhabbet dün de var mıydı bilmiyorum. Ama gece rüyamda forumda bütün hamileler biraraya gelmişiz. Aramızdan 2 kişi durmadan kavga çıkartmak için uğraşıyor. Fiziksel saldırıda falan bulunuyorlar.Buradaki yazılardan etkilenip de mi rüya gördüm, yoksa önce rüya sonra bu iletişim sorunu mu oldu bilmiyorum.
Ben de hasetli, kompleksli, başkalarını çekemeyen insanlardan nefret ediyorum. Allah bizi böyle kişilerden korusun.
Anlayışlı, sevgi dolu paylaşımlar diliyorum.
Ben de aynı düşüncedeyim. Olumsuz bir durumda kesinlikle aldırmam. Ne olursa olsun o, bizim bebeğimiz. Her haliyle kabul ediyorum. Test yaptırıp strese girmeye ne gerek var. Benim bildiğim kadarıyla zaten tüp bebeklerde en kaliteli yumurta ve sperm hücresi birleşiyor. Olumlu düşün, olumlu olsun. Sen benden 6 yaş küçüksün hem.32 yaşındayım ama benim tüp bebekle oldu eşimden yana sorun vardı.İkizimiz olacaktı birinin kalbi durdu baya zor süreçlerden geçtik.Şuan sıkıntım yok ama çok korkuyorum.Gerçi Allah göstermesin yollasakta ters bir şey çıksa aldıramam ki o yüzdenbende yapmayacağım moralimi bozup stres yaşamak istemiyorum. hamileliğimin tadına varayım :)
Bnm sat 1 marttı ama doktorum 13 marta çekti bende hafta hafta hesaplıyorum hep dün 14. Haftamızı doldurduk bebişimleAslında senin hesabın doğru. Biten söylenir. Yalnız şöyle bir durum var: Bir ayda 4 hafta var, fakat 2 ya da 3 gün artıyor. 7×4=28 gün. Aylar 30 veya 31 oluyor.
Önümüzdeki çarşamba yani 24 haziranda ben 16 haftalık olacağım. Sat 5 Marttı. Yani 3 ay 19 günlük olacağım. Henüz 4 ay bile değil.
Tabii herkes istediğini söylesin. Amacım eleştirmek değil. Sakın yanlış anlaşılmasın.
Ayy olur mu öyle şey ya hepimiz güzel bi mutluluğu paylaşıyoruz burda arada alınsak da üzülsek de tatlıya bağlanır bnce yeter ki kötü niyet ve bilerek yapılan tenkitler olmasınyaaa bende öğlen okudum formu bi iki sitemi falan ondan sonra uyudum bende rüyamda gördüm herkes birbirine kızıyodu bi yerde bulusalımda kozlarımızı paylasalım diyolardı töbe töbe :):)
Cnm senin cinsiyet belli olmadı daha dmi yoksa ben mi kaçırdımHayırlı olsun. Daha önce erkek mi dediler? Niye erkeğe adapte olmuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?