2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bnm sat 1 marttı ama doktorum 13 marta çekti bende hafta hafta hesaplıyorum hep dün 14. Haftamızı doldurduk bebişimle
Çok şükür bin şükür bugünlerimize
SAT'ı nasıl öne çekti ya hem bizim seninle aynı görünüyo tarih ama bnm SAT 14 Mart, inseminasyon 2 Nisan.

Bnm sat 1 marttı ama doktorum 13 marta çekti bende hafta hafta hesaplıyorum hep dün 14. Haftamızı doldurduk bebişimle
Çok şükür bin şükür bugünlerimize
Hafta hesabı en doğrusu. Fakat halk dilinde hep 9 ay dendiği için, soranlar kaç aylıksın diye soruyor?
Satı nasıl 13 martta çekti? Reglin düzensiz miydi? Yoksa geç döllenme mi söz konusu?

SAT'ı nasıl öne çekti ya hem bizim seninle aynı görünüyo tarih ama bnm SAT 14 Mart, inseminasyon 2 Nisan.
Öne değil cnm ileri aldı geç döllenme olmuş dedi bi de bnm regl çok düzensizdi ztn son regl tarihim 1 marttı ama bebişin durumuna göre sat ı 13 mart olarak kaydetti sisteme ona göre hesaplıyorum bn de hep

Cnm ben dün 14+5 dim Sata göre ama doktor dün 15+5 sin dedi ultrasona göre

Cnm senin cinsiyet belli olmadı daha dmi yoksa ben mi kaçırdım
12. haftamda doktor büyük ihtimal erkek dedi. Ne ben ne de eşim cinsiyetini sorduk. İlk bebeğimiz olacağı için önemli değil. 1. kız olsa erkek, erkek olsa kız istenir normal olarak.
Biz sormadan doktorum kendiliğinden söylediğine göre demek ki emin oldu da söyledi diye düşünüyorum.
Sabırsız anneler sürekli sorup doktorları bunaltınca, doktorlar da sallamak zorunda kalıyorlar. O yüzden ben kesinleşmeden öğrenmek istemiyordum. Ama doktorum tahminini söyledi.

Tabii yine de garantisi yok. Çarşambaya 16. haftam dolacak. Cumaya kontrolüm var. Sanırım artık kesinleşir.

Hafta hesabı en doğrusu. Fakat halk dilinde hep 9 ay dendiği için, soranlar kaç aylıksın diye soruyor?
Satı nasıl 13 martta çekti? Reglin düzensiz miydi? Yoksa geç döllenme mi söz konusu?
Cnm bnm regl hep düzensizdi kendimi bildim bileli ( bnm doktor 2. Gidişimde boyunu ölçtü ve sat ı 13 mart yapıyorum ona göre ilerleyeceğiz dedi

Kizlar bugun sebepsiz ağlama krizine girdim eşimde beni dr.a götürdü bebisimi gormeye susayim diye kocaman olmus cok şükür 14 cm 142 gr % 90 kiz dedi degismez heralde bundan sonra dimi
iyi bari hayırlı bi işe vesile olmuş gözyaşların, Allah tamamına erdirsin cnm

Oh be yalniz degilim burdaki anneler cok minik ay :)
çoğu 30 altı evet ama 30+ da varız epey
Cok canim ya bebek 150 gr daha yani su analmasak iyi son aylarda zaten alınacak
katılıyorum. sonuçta enn iyi ihtimalle maks. 5 kilo olacak bir tosun için biz de tosun gibi olmayalım dimi

inş öyle olur zayıf biriyim de ama anlamadım zaten kız mı erkek mi onu da hissetmiyorum diyorum acaba annelik hislerim zayıf mı :/

Yok cnm olur mu hiç öyle şey. Her anne çocuğu için en mükemmel annedir. Ikinci çocuk bu zamanlar hissedilir genelde. İlk çocuk için daha çok erken. Kendini yersiz endişelere kaptirma cnm.

Gebelik.org d

Benim 31 aralik dogum insallah. çogunuzdan gerideyim. geçen hafta Doktora gittigimde ne ben sordum ne de o söyledi. Oncekinin kalbi atmamisti onun icin o pit pit seyiren Küçük kalbi gorunce agla agla kilitlendim.. ama sunu soyliyim benim oglum var ve yine erkek istiyorum. Yani illa farkli olsun istenmiyor. Erkek olsun arkadasi olsun isterim. Diyeceksin kiz da arkadasi olur ama arada 9 yas fark olacak nasil olur bilemiyorum. Saglikla gelsin de bebeklerimiz bunlar hep oyalanma tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…