SAT'ı nasıl öne çekti yaBnm sat 1 marttı ama doktorum 13 marta çekti bende hafta hafta hesaplıyorum hep dün 14. Haftamızı doldurduk bebişimle
Çok şükür bin şükür bugünlerimize
hahha ben de 34ü doldurmaktayım. bebek geldiğinde 34ün içinde olcam inşallahekim doğumluyum.
Hafta hesabı en doğrusu. Fakat halk dilinde hep 9 ay dendiği için, soranlar kaç aylıksın diye soruyor?Bnm sat 1 marttı ama doktorum 13 marta çekti bende hafta hafta hesaplıyorum hep dün 14. Haftamızı doldurduk bebişimle
Çok şükür bin şükür bugünlerimize
Ben de doğumda 31 olacagımOh be yalniz degilim burdaki anneler cok minik ay :)
4 ayda 4 kilo normal değil mi ki canım ya
Öne değil cnm ileri aldı geç döllenme olmuş dedi bi de bnm regl çok düzensizdi ztn son regl tarihim 1 marttı ama bebişin durumuna göre sat ı 13 mart olarak kaydetti sisteme ona göre hesaplıyorum bn de hepSAT'ı nasıl öne çekti yahem bizim seninle aynı görünüyo tarih ama bnm SAT 14 Mart, inseminasyon 2 Nisan.
Cnm ben dün 14+5 dim Sata göre ama doktor dün 15+5 sin dedi ultrasona göreAslında senin hesabın doğru. Biten söylenir. Yalnız şöyle bir durum var: Bir ayda 4 hafta var, fakat 2 ya da 3 gün artıyor. 7×4=28 gün. Aylar 30 veya 31 oluyor.
Önümüzdeki çarşamba yani 24 haziranda ben 16 haftalık olacağım. Sat 5 Marttı. Yani 3 ay 19 günlük olacağım. Henüz 4 ay bile değil.
Tabii herkes istediğini söylesin. Amacım eleştirmek değil. Sakın yanlış anlaşılmasın.
Medicanaya gidebilirsin canim ben normalde hisara gidiyorum ama bugun medicanaya gittim orayida begendim ucret olarakta hisarin yarısıgebelik takibine nereye gidiyosn cnm
Maşallah bebisee:)Kizlar bugun sebepsiz ağlama krizine girdim eşimde beni dr.a götürdü bebisimi gormeye susayim diyekocaman olmus cok şükür 14 cm 142 gr % 90 kiz dedi degismez heralde bundan sonra dimi
Ama sadece bebek yok ki kesesı fılan da var.Cok canim ya bebek 150 gr dahayani su analmasak iyi son aylarda zaten alınacak
Evet canim ilk bu arada cinsiyetimiz % 90 kizZayıflar erken hissedermis cnm sen de en geç 2haftaya hissedersin bence.ilk gebeliğin mi
12. haftamda doktor büyük ihtimal erkek dedi. Ne ben ne de eşim cinsiyetini sorduk. İlk bebeğimiz olacağı için önemli değil. 1. kız olsa erkek, erkek olsa kız istenir normal olarak.Cnm senin cinsiyet belli olmadı daha dmi yoksa ben mi kaçırdım
Cnm bnm regl hep düzensizdi kendimi bildim bileliHafta hesabı en doğrusu. Fakat halk dilinde hep 9 ay dendiği için, soranlar kaç aylıksın diye soruyor?
Satı nasıl 13 martta çekti? Reglin düzensiz miydi? Yoksa geç döllenme mi söz konusu?
iyi bari hayırlı bi işe vesile olmuş gözyaşların, Allah tamamına erdirsin cnmKizlar bugun sebepsiz ağlama krizine girdim eşimde beni dr.a götürdü bebisimi gormeye susayim diyekocaman olmus cok şükür 14 cm 142 gr % 90 kiz dedi degismez heralde bundan sonra dimi
çoğu 30 altı evet ama 30+ da varız epeyOh be yalniz degilim burdaki anneler cok minik ay :)
katılıyorum. sonuçta enn iyi ihtimalle maks. 5 kilo olacak bir tosun için biz de tosun gibi olmayalım dimiCok canim ya bebek 150 gr dahayani su analmasak iyi son aylarda zaten alınacak
inş öyle olur zayıf biriyim de ama anlamadım zaten kız mı erkek mi onu da hissetmiyorum diyorum acaba annelik hislerim zayıf mı :/
Ama sadece bebek yok ki kesesı fılan da var.
Zayıfsanız 4 kılo cok değil.
İlk 3 ay 1kılo sonrakı 3 ay her ay 1 kılo sonrada ayda 3 kılo cıvarı toplam 13 kılo cıvarı normal diye bılıyorum...
Gebelik.org dan takip ediyorum ben kilo alımını
Oh be yalniz degilim burdaki anneler cok minik ay :)
12. haftamda doktor büyük ihtimal erkek dedi. Ne ben ne de eşim cinsiyetini sorduk. İlk bebeğimiz olacağı için önemli değil. 1. kız olsa erkek, erkek olsa kız istenir normal olarak.
Biz sormadan doktorum kendiliğinden söylediğine göre demek ki emin oldu da söyledi diye düşünüyorum.
Sabırsız anneler sürekli sorup doktorları bunaltınca, doktorlar da sallamak zorunda kalıyorlar.O yüzden ben kesinleşmeden öğrenmek istemiyordum. Ama doktorum tahminini söyledi.
Tabii yine de garantisi yok. Çarşambaya 16. haftam dolacak. Cumaya kontrolüm var. Sanırım artık kesinleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?