Amin canim hepimizin saglikli bi sekilde inşiyi bari hayırlı bi işe vesile olmuş gözyaşların, Allah tamamına erdirsin cnm
çoğu 30 altı evet ama 30+ da varız epey
katılıyorum. sonuçta enn iyi ihtimalle maks. 5 kilo olacak bir tosun için biz de tosun gibi olmayalım dimi
abartmadan ye. sor bir de bakalim ne diyecekGercekten mi? Peki bi sorayım doktoruma. Sağol canm.
evet canım herkes için tutar mı bilmiyorum ama benim tuttu ikil testin beta hcg değerine bak 50inin altındaysa kız ütü erkek..benim 47 idi kızım geliyor..Kızlar ben sizlere yetişemiyorum ya( çook hareketli bir blog geçmişi okuyum belki yararlı birseyler paylaşılmıştır kaçırmayım diyorum bakıyorum kii blog ucmuş gidiyo :)))) çok hızlısınız walla..bu cinsiyetle ilgili bir değerden bahsedilmişti geçmiş yazilarda şimdi bulamiyorum 50 nin altındaysa erkek yüksekse kız ihtimali yüksek diye bu degeri ikili testte mi öğreniyoruz??
benim iki ohlan arasi 8 yaş çok guzel oynuyorlar. 3. ile 2. arasi 3 yaş olacak kismetse.Benim 31 aralik dogum insallah. çogunuzdan gerideyim. geçen hafta Doktora gittigimde ne ben sordum ne de o söyledi. Oncekinin kalbi atmamisti onun icin o pit pit seyiren Küçük kalbi gorunce agla agla kilitlendim.. ama sunu soyliyim benim oglum var ve yine erkek istiyorum. Yani illa farkli olsun istenmiyor. Erkek olsun arkadasi olsun isterim. Diyeceksin kiz da arkadasi olur ama arada 9 yas fark olacak nasil olur bilemiyorum. Saglikla gelsin de bebeklerimiz bunlar hep oyalanma tabii..
Sedef kız demek. maşallahevet canım herkes için tutar mı bilmiyorum ama benim tuttu ikil testin beta hcg değerine bak 50inin altındaysa kız ütü erkek..benim 47 idi kızım geliyor..
ben 38.5Ben 40))
evet canım senin belli oldu mu tam takip edemiyorum yoğunluktan yazmışsındır belki ama bilemiyorumSedef kız demek. maşallah
oh rahatlamissindir biz de agliyalim arada di miKizlar bugun sebepsiz ağlama krizine girdim eşimde beni dr.a götürdü bebisimi gormeye susayim diyekocaman olmus cok şükür 14 cm 142 gr % 90 kiz dedi degismez heralde bundan sonra dimi
evet canim 13. hafta belli oldu erkek dedi. umarim değişmiştir benimkievet canım senin belli oldu mu tam takip edemiyorum yoğunluktan yazmışsındır belki ama bilemiyorum
prenses istiyoruz demekkievet canim 13. hafta belli oldu erkek dedi. umarim değişmiştir benimki
yok cnm tam tersi 50 altı erkek, seninki tutmamışevet canım herkes için tutar mı bilmiyorum ama benim tuttu ikil testin beta hcg değerine bak 50inin altındaysa kız ütü erkek..benim 47 idi kızım geliyor..
Valla canim cok garipti kriz geldi resmen durduramadim kendimi esimde yazik disari gotureyim seni sinemaya gotureyim sahile gotureyim hepsine yok dedim sonra dr. Gotureyim bebegi görmeye dedi ben aninda sustun tmm dedim hadi gidelimoh rahatlamissindir biz de agliyalim arada di mi
ben de 50 altı kız biliyorum çeşitli yorumlarda öyle yazıyordu aslında bir yoklama yapsak hiç de fena olmaz hcg değerine göreyok cnm tam tersi 50 altı erkek, seninki tutmamışhayırlı olsun kızın!
Hayırlı olsun cnm çok sevindimEvet canim ilk bu arada cinsiyetimiz % 90 kiz
Ben de ağlıyorum bi saattir :-( eşim bisey dedi sustum sustum hala ustume geldi.karşılık vermedim sonra ağlamaya başladım.megerse şakaymis nasıl şakaysa essek şakası.aklıma geldikçe moralim bozuluyo ya humgur hungur ağladım.pantolonu niye utulemedin dedi hayatta böyle şey demzdi kizmazdi şaka mi dedim.yok ne şakası dedi usteledi.sonrası koyverdim gitti ağladım ama eşek şakasiymis.o kadar ağladım ne iğrenç bi şaka offfValla canim cok garipti kriz geldi resmen durduramadim kendimi esimde yazik disari gotureyim seni sinemaya gotureyim sahile gotureyim hepsine yok dedim sonra dr. Gotureyim bebegi görmeye dedi ben aninda sustun tmm dedim hadi gidelimcok enteresan bisey bu ya allah isteyen herkese versin ins. Yani kisaca kızlar arada aglayin ise yarıyor
Canım annelik hissiyle alakası yok bence oglumada bende hissetmiyordum ama şimdi bir oğlum var kız istediğim için kız hissediyormusum gibi geliyor bakalım perşembe günü kontrol var inşallah o zaman belli olurinş öyle olur zayıf biriyim de ama anlamadım zaten kız mı erkek mi onu da hissetmiyorum diyorum acaba annelik hislerim zayıf mı :/
Bir zarari yok nasılsa canm düşük riski taşıyan bayanlarda 6. ve 7.aya kadar kullanilabiliyor.Dimi canım ya zaten vücudumdaki progestan değerim çok düşük çıkmıştı ilk ölçüldüğünde. Ondan dolayı ara ara yaşıyorum . Kaçıncı aya kadar kullanabiliriz acaba
ya eskiden ben bilgisayardan girerdim altta isimler cikardi kom aktif. bu uygulama bilgisayardan bakanlar icin gecerli mi? ben cepten goremiyorum.merak ettim.Bazen o kadar çok sayfa birikiyor ki parça parça okuyorum. Foruma telefondan bağlanıyorum. Bir 10 sayfa okuyorum, sonra ara veriyorum. O sırada hala çevrimiçi gözüküyor olabilirim. Daha sonra tekrar devam ediyorum. O kadar hızlı yazılıyor ki yetişmek zor oluyor. Bence kimse kimseye alınmasın. Hepimiz burada birbirimize destek olmak için varız. Hepimiz hassas bir dönemdeyiz. Birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız. Hepiniz sevgiyle kalın Aralık ayının en güzel anne adayları...
ben iki sefer erkek gordum erkek olacalmis. ben de kiz istiyordum olmadiBn rüyamda erkek gördüm 3 kez ama kız çok istiyorum herkes de senin oğlun olcak diyo his olarak ama hissedemiyorum o kdr kuvvetliydi hislerim kendimde kitlendi
yok cnm malesef kulüp o özelliği kaldıralı epey oldu. artık o anda o sayfada olanları göremiyorsun. ama kulüpteyse fotosunun üstünde yeşil ışık yanıyor. fotoya tıklayınca da kullanıcının o anda hangi sayfada olduğunu görebiliyorsun. o kadar.l
ya eskiden ben bilgisayardan girerdim altta isimler cikardi kom aktif. bu uygulama bilgisayardan bakanlar icin gecerli mi? ben cepten goremiyorum.merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?