2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Amin canim hepimizin saglikli bi sekilde inş

evet canım herkes için tutar mı bilmiyorum ama benim tuttu ikil testin beta hcg değerine bak 50inin altındaysa kız ütü erkek..benim 47 idi kızım geliyor..

benim iki ohlan arasi 8 yaş çok guzel oynuyorlar. 3. ile 2. arasi 3 yaş olacak kismetse.

Kizlar bugun sebepsiz ağlama krizine girdim eşimde beni dr.a götürdü bebisimi gormeye susayim diye kocaman olmus cok şükür 14 cm 142 gr % 90 kiz dedi degismez heralde bundan sonra dimi
oh rahatlamissindir biz de agliyalim arada di mi

evet canım herkes için tutar mı bilmiyorum ama benim tuttu ikil testin beta hcg değerine bak 50inin altındaysa kız ütü erkek..benim 47 idi kızım geliyor..
yok cnm tam tersi 50 altı erkek, seninki tutmamış hayırlı olsun kızın!

oh rahatlamissindir biz de agliyalim arada di mi
Valla canim cok garipti kriz geldi resmen durduramadim kendimi esimde yazik disari gotureyim seni sinemaya gotureyim sahile gotureyim hepsine yok dedim sonra dr. Gotureyim bebegi görmeye dedi ben aninda sustun tmm dedim hadi gidelim cok enteresan bisey bu ya allah isteyen herkese versin ins. Yani kisaca kızlar arada aglayin ise yarıyor

Ben de ağlıyorum bi saattir :-( eşim bisey dedi sustum sustum hala ustume geldi.karşılık vermedim sonra ağlamaya başladım.megerse şakaymis nasıl şakaysa essek şakası.aklıma geldikçe moralim bozuluyo ya humgur hungur ağladım.pantolonu niye utulemedin dedi hayatta böyle şey demzdi kizmazdi şaka mi dedim.yok ne şakası dedi usteledi.sonrası koyverdim gitti ağladım ama eşek şakasiymis.o kadar ağladım ne iğrenç bi şaka offf

inş öyle olur zayıf biriyim de ama anlamadım zaten kız mı erkek mi onu da hissetmiyorum diyorum acaba annelik hislerim zayıf mı :/
Canım annelik hissiyle alakası yok bence oglumada bende hissetmiyordum ama şimdi bir oğlum var kız istediğim için kız hissediyormusum gibi geliyor bakalım perşembe günü kontrol var inşallah o zaman belli olur

l
ya eskiden ben bilgisayardan girerdim altta isimler cikardi kom aktif. bu uygulama bilgisayardan bakanlar icin gecerli mi? ben cepten goremiyorum.merak ettim.

l

ya eskiden ben bilgisayardan girerdim altta isimler cikardi kom aktif. bu uygulama bilgisayardan bakanlar icin gecerli mi? ben cepten goremiyorum.merak ettim.
yok cnm malesef kulüp o özelliği kaldıralı epey oldu. artık o anda o sayfada olanları göremiyorsun. ama kulüpteyse fotosunun üstünde yeşil ışık yanıyor. fotoya tıklayınca da kullanıcının o anda hangi sayfada olduğunu görebiliyorsun. o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…