ben de iki kilo aldim ama almaya cok musaitim. ben 22 kilo aldim ve dogum sonrasi verdim hatta daha ince oldum. yatarak gwcirmistim hep ondan almistim..yemen de fena degil bulantidan hala yiyemiyorum ben.Ben de zayıf değilim hatta hayatımda hiç zayıf olmadım.40 beden bır ınsanım.
Ben henuz 1 kılo aldım.
64tum 65oldum boyum 170
Calıstıgım ıcın sabah sandvıc hazırlayıp ıste yoyorum
Öğlen yemekte ne varsa o.ne yazık ki hiç faydalı seyler olmuyor yemekte,makarna kızartma o yuzden az yıyorum.yanında meyve varsa 2-3saat sonra yıyorum arada cevız.
Aksam 7de cıkıyorum.yemeğin yanında ekmek ve yogurt salata yıyorum.tatlı haftada 1 ancak .
Su ıle problemım var gunde 1.5 lt ancak
Benım ılk gebelıgım ama daha onceden hamılelık gecıren arkadaslarım takılma diyor.Yani hamılelık zaten kolay bırsey değil bir de kıloyu dert ederek gecırmemek lazım.ben de iki kilo aldim ama almaya cok musaitim. ben 22 kilo aldim ve dogum sonrasi verdim hatta daha ince oldum. yatarak gwcirmistim hep ondan almistim..yemen de fena degil bulantidan hala yiyemiyorum ben.
kötü olmuş bizim ray gurubu vardı. orada biz üç bes kisi toplaninca sohbet baslardi hatta ziyaretcileri de gorur merhaba derdikyok cnm malesef kulüp o özelliği kaldıralı epey oldu. artık o anda o sayfada olanları göremiyorsun. ama kulüpteyse fotosunun üstünde yeşil ışık yanıyor. fotoya tıklayınca da kullanıcının o anda hangi sayfada olduğunu görebiliyorsun. o kadar.
Hepimiz cok hassasiz su donem normal zamanda olsa saka oldugunu anlardin ama su anda cok garip benim başlangıç noktamda esim geldi sen beni seviyomusun dedi ben bi basladim dedigin gibi bir saat aglamisimdir hep hormonlarin yuzunden canim bizle alakasi yokBen de ağlıyorum bi saattir :-( eşim bisey dedi sustum sustum hala ustume geldi.karşılık vermedim sonra ağlamaya başladım.megerse şakaymis nasıl şakaysa essek şakası.aklıma geldikçe moralim bozuluyo ya humgur hungur ağladım.pantolonu niye utulemedin dedi hayatta böyle şey demzdi kizmazdi şaka mi dedim.yok ne şakası dedi usteledi.sonrası koyverdim gitti ağladım ama eşek şakasiymis.o kadar ağladım ne iğrenç bi şaka offf
supermis olmamasi ben verdim dukan diyeti yapmistim. veririz cok da kasmamak lazim:)Benım ılk gebelıgım ama daha onceden hamılelık gecıren arkadaslarım takılma diyor.Yani hamılelık zaten kolay bırsey değil bir de kıloyu dert ederek gecırmemek lazım.
Yıne de saglıklı beslenmeye calısıyorum bebegımın saglıgı ıcın..benım hiç bulantım olmadı
aha :) benim oBnmki illa belli etmeyecek ya 50 çıktıbakalım az kaldı temmuzda kalanlarımızın da belli olur Biri vardı ama hatırladığım 3 ü de 50 üstü ve erkekti
kötü olmuş bizim ray gurubu vardı. orada biz üç bes kisi toplaninca sohbet baslardi hatta ziyaretcileri de gorur merhaba derdik
:) bir de cepten su sari sevimli seyler olmuyor mu sadeceuyor bende noktali virgulle
anladim. hangi mantıkla kaldirdilar acabasanırım olmuyor uygulamadan girince. ama normal siteden giriş yaparsan aynı şekilde kullanabilirsin cnm. dediğin gibi biz de altta kankileri görünce bir koyu muhabbete dalardık ki sorma! yalan oldu şimdi
iki oglum var canim prenses olaydi iyiydi tabi saglik onemli oncelikle:)prenses istiyoruz demekkibizim başından itibaren kız geçiyordu içimziden tutttu şükür
Ne bunalimiymiş ayol, senn gibi canli enerjk annede bunalim olmaz At kafandan bu düşünceyi :) canm kız çok istiyosun biliyorum ama düşünmemeye caliş hayrlisi olsun deevde durdukca bunalıma gırıyorum aşırı sınırlı oluyorum onun ıcın sureklı dısarı kaccak bahane arıyorum birazda merak ıcımı yedıgı ıcın duramıyorumayın 30 unu ıple cekıyorum veletım kızmı erkekmı ıyımı meraktan kuduruyom
dr niye geldin diye sormadi mi kemdi dr n mi idiValla canim cok garipti kriz geldi resmen durduramadim kendimi esimde yazik disari gotureyim seni sinemaya gotureyim sahile gotureyim hepsine yok dedim sonra dr. Gotureyim bebegi görmeye dedi ben aninda sustun tmm dedim hadi gidelimcok enteresan bisey bu ya allah isteyen herkese versin ins. Yani kisaca kızlar arada aglayin ise yarıyor
umarim kizdir sagliklaCanım annelik hissiyle alakası yok bence oglumada bende hissetmiyordum ama şimdi bir oğlum var kız istediğim için kız hissediyormusum gibi geliyor bakalım perşembe günü kontrol var inşallah o zaman belli olur
kötü saka olms bilerek yapmamistir.Ben de ağlıyorum bi saattir :-( eşim bisey dedi sustum sustum hala ustume geldi.karşılık vermedim sonra ağlamaya başladım.megerse şakaymis nasıl şakaysa essek şakası.aklıma geldikçe moralim bozuluyo ya humgur hungur ağladım.pantolonu niye utulemedin dedi hayatta böyle şey demzdi kizmazdi şaka mi dedim.yok ne şakası dedi usteledi.sonrası koyverdim gitti ağladım ama eşek şakasiymis.o kadar ağladım ne iğrenç bi şaka offf
O cok degisken bisey canim ben atil Yüksel e randevu aldim gebe oldugumu ogrendigim gibi cunku cok zor randevu bulunuyor turkiyede bu konuda 1 numara deniyor ucret 800 tlkızlar özelde ayrıntılı ultrasonun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı
Canim seninkide elifinki gibi değişir belki kac haftalik ogrendin cinsiyeti cok kucukse hala ihtimal variki oglum var canim prenses olaydi iyiydi tabi saglik onemli oncelikle:)
hayırlısı Allahtan dıyorum zatende ınsan ıster ıstemez merak edıo helede once erkek sonra kız oluncaNe bunalimiymiş ayol, senn gibi canli enerjk annede bunalim olmaz At kafandan bu düşünceyi :) canm kız çok istiyosun biliyorum ama düşünmemeye caliş hayrlisi olsun de
Yok canim kendi dr.umun randevulari doluydu başka dr.a gittik adam sikayetiniz ne diye sordu haliyle biz böyle sirita sirita meraktan geldik biz bebegi görmeye dedikdr niye geldin diye sormadi mi kemdi dr n mi idi
Aaa atıl bana 700 dediO cok degisken bisey canim ben atil Yüksel e randevu aldim gebe oldugumu ogrendigim gibi cunku cok zor randevu bulunuyor turkiyede bu konuda 1 numara deniyor ucret 800 tl
Telefondan bakarken, mesaj yazan kişinin üzerine tıklayınca ne yaptığı, en son ne zaman aktif olduğu gözüküyor. Ama genel bir aktiflerin listesi var mı bilmiyorum.l
ya eskiden ben bilgisayardan girerdim altta isimler cikardi kom aktif. bu uygulama bilgisayardan bakanlar icin gecerli mi? ben cepten goremiyorum.merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?