2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben de iki kilo aldim ama almaya cok musaitim. ben 22 kilo aldim ve dogum sonrasi verdim hatta daha ince oldum. yatarak gwcirmistim hep ondan almistim..yemen de fena degil bulantidan hala yiyemiyorum ben.

ben de iki kilo aldim ama almaya cok musaitim. ben 22 kilo aldim ve dogum sonrasi verdim hatta daha ince oldum. yatarak gwcirmistim hep ondan almistim..yemen de fena degil bulantidan hala yiyemiyorum ben.
Benım ılk gebelıgım ama daha onceden hamılelık gecıren arkadaslarım takılma diyor.Yani hamılelık zaten kolay bırsey değil bir de kıloyu dert ederek gecırmemek lazım.
Yıne de saglıklı beslenmeye calısıyorum bebegımın saglıgı ıcın..benım hiç bulantım olmadı

kötü olmuş bizim ray gurubu vardı. orada biz üç bes kisi toplaninca sohbet baslardi hatta ziyaretcileri de gorur merhaba derdik
:) bir de cepten su sari sevimli seyler olmuyor mu sadece uyor bende noktali virgulle

Hepimiz cok hassasiz su donem normal zamanda olsa saka oldugunu anlardin ama su anda cok garip benim başlangıç noktamda esim geldi sen beni seviyomusun dedi ben bi basladim dedigin gibi bir saat aglamisimdir hep hormonlarin yuzunden canim bizle alakasi yok

supermis olmamasi ben verdim dukan diyeti yapmistim. veririz cok da kasmamak lazim:)

kötü olmuş bizim ray gurubu vardı. orada biz üç bes kisi toplaninca sohbet baslardi hatta ziyaretcileri de gorur merhaba derdik
:) bir de cepten su sari sevimli seyler olmuyor mu sadece uyor bende noktali virgulle

sanırım olmuyor uygulamadan girince. ama normal siteden giriş yaparsan aynı şekilde kullanabilirsin cnm. dediğin gibi biz de altta kankileri görünce bir koyu muhabbete dalardık ki sorma! yalan oldu şimdi

sanırım olmuyor uygulamadan girince. ama normal siteden giriş yaparsan aynı şekilde kullanabilirsin cnm. dediğin gibi biz de altta kankileri görünce bir koyu muhabbete dalardık ki sorma! yalan oldu şimdi
anladim. hangi mantıkla kaldirdilar acaba

Ne bunalimiymiş ayol, senn gibi canli enerjk annede bunalim olmaz At kafandan bu düşünceyi :) canm kız çok istiyosun biliyorum ama düşünmemeye caliş hayrlisi olsun de

dr niye geldin diye sormadi mi kemdi dr n mi idi

Canım annelik hissiyle alakası yok bence oglumada bende hissetmiyordum ama şimdi bir oğlum var kız istediğim için kız hissediyormusum gibi geliyor bakalım perşembe günü kontrol var inşallah o zaman belli olur
umarim kizdir saglikla

kötü saka olms bilerek yapmamistir.

Ne bunalimiymiş ayol, senn gibi canli enerjk annede bunalim olmaz At kafandan bu düşünceyi :) canm kız çok istiyosun biliyorum ama düşünmemeye caliş hayrlisi olsun de
hayırlısı Allahtan dıyorum zatende ınsan ıster ıstemez merak edıo helede once erkek sonra kız olunca

l

ya eskiden ben bilgisayardan girerdim altta isimler cikardi kom aktif. bu uygulama bilgisayardan bakanlar icin gecerli mi? ben cepten goremiyorum.merak ettim.
Telefondan bakarken, mesaj yazan kişinin üzerine tıklayınca ne yaptığı, en son ne zaman aktif olduğu gözüküyor. Ama genel bir aktiflerin listesi var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…