2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)

aynisinin lacisi de ben... hic bulantim olmadi, istahim hamislik de fena acildi... sosyallik yine tavan... maasallah diyelim kendimize...

kpss calisirken ara verince sayfaya damlayan annecik kısmısı selam eder :)))) bu arada decavit ve ferrum fort verdi doktor... hatta gec kalmadin mi fln dedi... Ankaradaki doktorum henuz baslatmamistibda

kpss calisirken ara verince sayfaya damlayan annecik kısmısı selam eder :)))) bu arada decavit ve ferrum fort verdi doktor... hatta gec kalmadin mi fln dedi... Ankaradaki doktorum henuz baslatmamistibda
Allah kolaylik versin canim kpss diyince tuylerim diken diken oldu hamileyken yapamazdim mumkun degil azimli bir annenin azimli caliskan bir bebisi olur ins sans getirir ins bebis sana

Allah kolaylik versin canim kpss diyince tuylerim diken diken oldu hamileyken yapamazdim mumkun degil azimli bir annenin azimli caliskan bir bebisi olur ins sans getirir ins bebis sana

saol tatlim... insallah dedigin gibi bebisimin sansina bu sene öğretmen olarak atanirim artik...

Kizlarr yuzustu yatiyorum ben surekli baska turlu yatamiyorum yatsam bile bi bakiyorum donmusum gecen ay doktor uyarmisti cuma gunu sordu yatamiyorum dedim iki dakika bile yuzustu yatmayavaksin cok sakincali dedi kocisim arastirmis hamile yastigi almis bana kocamann bi sey muhtemelen yataktan aticaz babayi ins ise yarar yuzustu yatan arkadaslar vardi benimngibi bakim memnun kalirsam habrr veririm onlarada

kolay gelsin kpss insallah iyi geçer
ben daha baslamadim decavit vs. persembe randevum var belki verir

valla ben onceli hamileligimde ortası delik yatak hayal ederdim hep:))))) su an arada karnimin altına yastık koyuyorum ya da şimdilik kalca kemiklerimin altina ellerimi kollarimi koyup yukselti yapiyorum.

kolay gelsin kpss insallah iyi geçer
ben daha baslamadim decavit vs. persembe randevum var belki verir

saolasin canim benim...sizlerden dua isticem zaten sinav oncesi ... hamislerin duasi kabul olur

ya benim almanyada kuzenim var o Femibion kullanmis vitamin olarak ve kizi o kadar zeki, bilmis ki
bgn eczaneye sordum, tr.de yokmus

valla ben onceli hamileligimde ortası delik yatak hayal ederdim hep:))))) su an arada karnimin altına yastık koyuyorum ya da şimdilik kalca kemiklerimin altina ellerimi kollarimi koyup yukselti yapiyorum.

ahahah ortak hayallerimiz war... ben de yumusacik yastigimin tekini karnimin altina koyuyor yan ile yuz ustu karisimi bi sekilde yatiyorum... hatta dun kocis gülüodu yastiklarla imtihanima

canim benim ikilim yaş riski 188 de 1 çıktı bana da o test inerildi prenatal test yaptirmadim. dr n söylemiş iste yas sorunu da yok testte iyi sanirim gerek yok

Kızlar herkese selamlar. Sayfa baya dolup tasmis. Biraz tatsizliklar olmuş. Birbirimizi kırmaya gerek yok hiç. Hepimiz burda birbirimize destek olmak icin burdayız. Bazen gözümuzden kacabiliyor yazılanlar yoğun çalışanlar rahatsızlığı olanlar bir birde çocuğu olanlar da var arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum oruç tutmayı bende istiyordum ama iki saat dahi aç kalmaya dayanamadıgim için riske girmek istemedim. Bu arada herkese doktoru bi tahmin de bulunmuş benim doktorum 12+2 de gittiğimde hiç bir tahminde bulunmadı malesef çok merak ediyorum. Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler. Allah Bebeklerimizi sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin. Iyi geceler canlarım

Merhabalar bende aralik annesiyim bisi sorucam en son gittimde boyle bir ultrasyon foto verdi neresi oldugunu bulamadim fikri olan varmi

su ben de icemiyorum. limonata aliyorum o da dogal degil. şimdi ben tarif aldim geceden bir portakal ve limonu posete koyup sabah biraz cozulunce rendeleyop biraz seker koyup katistirip 2.5 3 litre su ekleyip dolapta sogutuyormussun yarin deneyecegim ben de hic icemiyorum su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…