Ben dün girdim 15 lira verdimsedef21 .!.:kızlar özelde ayrıntılı ultrasonun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı
Tebrikler, çok güzel.
Seninle doğum günümüz aynı. Ben hala bebeğimi hissedemedim.
İlk hamileliğin mi?
Kızlar bende hiçbişey yok mŞallah, hem herşeyi yiyorum bulantm hç olmadi, hem de ruhen hala onunla bununla dalga gecebiliyorum Ağlamayı hc sewmezdm hala da hcbişey beni duygulandrmiyo :)
Allah kolaylik versin canim kpss diyince tuylerim diken diken oldu hamileyken yapamazdim mumkun degil azimli bir annenin azimli caliskan bir bebisi olur ins sans getirir ins bebis sanakpss calisirken ara verince sayfaya damlayan annecik kısmısı selam eder :))))bu arada decavit ve ferrum fort verdi doktor... hatta gec kalmadin mi fln dedi... Ankaradaki doktorum henuz baslatmamistibda
Allah kolaylik versin canim kpss diyince tuylerim diken diken oldu hamileyken yapamazdim mumkun degil azimli bir annenin azimli caliskan bir bebisi olur ins sans getirir ins bebis sana
kolay gelsin kpss insallah iyi geçerkpss calisirken ara verince sayfaya damlayan annecik kısmısı selam eder :))))bu arada decavit ve ferrum fort verdi doktor... hatta gec kalmadin mi fln dedi... Ankaradaki doktorum henuz baslatmamistibda
valla ben onceli hamileligimde ortası delik yatak hayal ederdim hep:))))) su an arada karnimin altına yastık koyuyorum ya da şimdilik kalca kemiklerimin altina ellerimi kollarimi koyup yukselti yapiyorum.Kizlarr yuzustu yatiyorum ben surekli baska turlu yatamiyorum yatsam bile bi bakiyorum donmusum gecen ay doktor uyarmisti cuma gunu sordu yatamiyorum dedim iki dakika bile yuzustu yatmayavaksin cok sakincali dedi kocisim arastirmis hamile yastigi almis bana kocamann bi sey muhtemelen yataktan aticaz babayiins ise yarar yuzustu yatan arkadaslar vardi benimngibi bakim memnun kalirsam habrr veririm onlarada
kolay gelsin kpss insallah iyi geçer
ben daha baslamadim decavit vs. persembe randevum var belki verir
valla ben onceli hamileligimde ortası delik yatak hayal ederdim hep:))))) su an arada karnimin altına yastık koyuyorum ya da şimdilik kalca kemiklerimin altina ellerimi kollarimi koyup yukselti yapiyorum.
canim benim ikilim yaş riski 188 de 1 çıktı bana da o test inerildi prenatal test yaptirmadim. dr n söylemiş iste yas sorunu da yok testte iyi sanirim gerek yokkızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzel dedi.Erkek olucakmış kesinleşti.3 hafta sonra 4 lü tarama için gel dedi 3 lüyü yapıcaz demedi.4 lü taramada bide kanı Amerikaya yollayıp orda yüzde 99 biliniyormuş sakatlık varmı sorun varmı diye duydunuzmu böyle bir şey.İklim temiz çıktı şükür.Acaba ben piypirikliyim diyemi dedi bana :)
su ben de icemiyorum. limonata aliyorum o da dogal degil. şimdi ben tarif aldim geceden bir portakal ve limonu posete koyup sabah biraz cozulunce rendeleyop biraz seker koyup katistirip 2.5 3 litre su ekleyip dolapta sogutuyormussun yarin deneyecegim ben de hic icemiyorum subende cok korkuyorum birden kilo alacagim diye 4,5 kilo verdim hamileligimden beri daha hic almadim cok ve sik yemiyorum ama ekmek falan yiyorum yani o biraz bastiriyor cünkü mideyi meyve bende cok yiyorum onun kilo yapacagini sanmiyorum canim suyu hiiicc icemiyorum ve bu beni korkutuyor ne yapmak lazim su icebilmek icinn
vişne çıktı mi canim hatayda kiraz var nu ara bolcaBn de su icemiorum da vişne suyu iciyorum kendi yagtigim.çok şekerli değil hem eksi.çok iyi oluyo
Hamileliği öğrendiği gün elevit verdi. Dığuma kadar kullanacam. Ayrıca 12. Haftada tahlil sonucuna göre ferrum fort ve d vitamini verdi.kızımda sadece elevit kullanmıştım.Expresso canim sen de hataydaydin dr n ne ilac verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?