2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet öyle bi çok kişiden duydum. Sen doğumu hangi hastanede dusunuyosun ben sura gidiyorum ama belli deil deistirebilirim
bir de canim dogum yapacaginiz hastanedeki dr nize gitmenizi tavsiye ederim. dr o zaman hastayi daha iyi sahipleniyor. hasta olarak da sonradan dr değişikliği hastayi yani bizi huzursuz edebiliyor. deneyimli hamileden tavsiye bu:) benden

canim ben de haftasomu deneyim dedim eşim izin vermedi. iyi ki vermemis saat 7 de kustum. bosa gidecekti orucum. bulanti hapi kullanmayinca kusuyorum unutmustim hapi kustim yine

="mervemiray, post: 41463570, member: 6Merhabalar bende aralik annesiyim bisi sorucam en son gittimde boyle bir ultrasyon foto verdi neresi oldugunu bulamadim fikri olan varmiEki Görüntüle 1561764
Bende anlamadim cnm
Şu doktorlarida anlamis degilim adam akilli ceksene fotoyu belki albüm yapican alla alla.
Bari bebegin neresi onu diyeydin be adammi desem kadin mi desem

bir de canim dogum yapacaginiz hastanedeki dr nize gitmenizi tavsiye ederim. dr o zaman hastayi daha iyi sahipleniyor. hasta olarak da sonradan dr değişikliği hastayi yani bizi huzursuz edebiliyor. deneyimli hamileden tavsiye bu:) benden

Doğru cnm ama ben daha tam olarak doğum yapıcagım hastaneyi de doktoru da daha belirleyemedim hala arastiriyorumm

Hamileliği öğrendiği gün elevit verdi. Dığuma kadar kullanacam. Ayrıca 12. Haftada tahlil sonucuna göre ferrum fort ve d vitamini verdi.kızımda sadece elevit kullanmıştım.
anladım canim. ben de d vitamini olctirmedim. bu arada burada cok paylsildi elevitte domuz jelatini varmis dr ler genelde decavit veriyor. bilgin var di mi canım?

saolasin canim benim...sizlerden dua isticem zaten sinav oncesi ... hamislerin duasi kabul olur

ya benim almanyada kuzenim var o Femibion kullanmis vitamin olarak ve kizi o kadar zeki, bilmis ki
bgn eczaneye sordum, tr.de yokmus
canım ederiz tabi. daha baslamadik biz bakalim ne verecek.

netten alisveris yapmaya bayilan ben artik Zezeme Kücuk Prensime neler neler alirimki ... an itibari ile alisveris siteleri gezilir... bebis bezlerine bakarken gordugum body...

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-21-00-33-59.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 91
ahahah ortak hayallerimiz war... ben de yumusacik yastigimin tekini karnimin altina koyuyor yan ile yuz ustu karisimi bi sekilde yatiyorum... hatta dun kocis gülüodu yastiklarla imtihanima
ben de öyleyim. koca ve oglumu diget odaua attim ben tek yatiyorum çünkü pencereyi aciyorum esim ortiyor o yuzden ayirdik odalari:) benim de sen gibi yan mi yuzustu mu belli degil.

netten alisveris yapmaya bayilan ben artik Zezeme Kücuk Prensime neler neler alirimki ... an itibari ile alisveris siteleri gezilir... bebis bezlerine bakarken gordugum body...
Ay ben bir animi anlatayim 3 yil önce kucuk ogluma gitti gidiyordan alisvrris yapiyorum bado atiyorum 3 tl bir sürü alisveris yaptim. saniyorum ki bir sirketten topluca bir seferde gondetilcek tek seferde karho vercem. her nir parça ayri geldi. habore zil caliyor en sz 10 kete kargo parasi verdim. kargo urunden cok tuttu nrtdeyse aman dikkat:):)

kolay gelsin kpss insallah iyi geçer
ben daha baslamadim decavit vs. persembe randevum var belki verir
geç kalınmış cnm, 3 ay bitiminde geçilmeliydi. evre atlıyor çünkü bebek artık, dolayısıyla ekstraya ihtiyacınız var ikinizin de.

geç kalınmış cnm, 3 ay bitiminde geçilmeliydi. evre atlıyor çünkü bebek artık, dolayısıyla ekstraya ihtiyacınız var ikinizin de.
folbiol ve apicobal kullaniyorum hala. pihtilasmam var. ondan mi gecmedi bilmiyorum 13. haftamda perinatolog dr m de gecmemisti
bilemedim

folbiol ve apicobal kullaniyorum hala. pihtilasmam var. ondan mi gecmedi bilmiyorum 13. haftamda perinatolog dr m de gecmemisti
bilemedim
aa kontrol altındaysan bilemem, normal şartlarda ikili test itibariyle -yani bu da 12. haftaya tekabül ediyor- geçilmesi lazım desteğe.

aa kontrol altındaysan bilemem, normal şartlarda ikili test itibariyle -yani bu da 12. haftaya tekabül ediyor- geçilmesi lazım desteğe.
bu hafta sorarim tekrar bakalım ne der. bu arada 17. haftaya gectim kizlarrrrr:) bir hafta onden gidiyor 18 oldummmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…