bir de canim dogum yapacaginiz hastanedeki dr nize gitmenizi tavsiye ederim. dr o zaman hastayi daha iyi sahipleniyor. hasta olarak da sonradan dr değişikliği hastayi yani bizi huzursuz edebiliyor. deneyimli hamileden tavsiye bu:) bendenEvet öyle bi çok kişiden duydum. Sen doğumu hangi hastanede dusunuyosun ben sura gidiyorum ama belli deil deistirebilirim
canim ben de haftasomu deneyim dedim eşim izin vermedi. iyi ki vermemis saat 7 de kustum. bosa gidecekti orucum. bulanti hapi kullanmayinca kusuyorum unutmustim hapi kustim yineTesekkur ederim canim amin
Dayanabilen tutuyor canim ama ben kötü oldum baya.sonra zaten Dr kontrolum vardi iyi de değildim doktora oruç tuttugumu söyledim ilk gün ve kendimi iyi hissetmiyorum dedim ve bebeğimi görmek istiyorum dedim ayrintili ultrason a gonderdi çok şükür iyimis bebeğim Rabbim onlari bize bagislasin
Bende anlamadim cnm="mervemiray, post: 41463570, member: 6Merhabalar bende aralik annesiyim bisi sorucam en son gittimde boyle bir ultrasyon foto verdi neresi oldugunu bulamadim fikri olan varmiEki Görüntüle 1561764
bir de canim dogum yapacaginiz hastanedeki dr nize gitmenizi tavsiye ederim. dr o zaman hastayi daha iyi sahipleniyor. hasta olarak da sonradan dr değişikliği hastayi yani bizi huzursuz edebiliyor. deneyimli hamileden tavsiye bu:) benden
anladım canim. ben de d vitamini olctirmedim. bu arada burada cok paylsildi elevitte domuz jelatini varmis dr ler genelde decavit veriyor. bilgin var di mi canım?Hamileliği öğrendiği gün elevit verdi. Dığuma kadar kullanacam. Ayrıca 12. Haftada tahlil sonucuna göre ferrum fort ve d vitamini verdi.kızımda sadece elevit kullanmıştım.
anladım insallah bulursun en kisa zamandaDoğru cnm ama ben daha tam olarak doğum yapıcagım hastaneyi de doktoru da daha belirleyemedim hala arastiriyorumm
canım ederiz tabi. daha baslamadik biz bakalim ne verecek.saolasin canim benim...sizlerden dua isticem zaten sinav oncesi ... hamislerin duasi kabul olur
ya benim almanyada kuzenim var o Femibion kullanmis vitamin olarak ve kizi o kadar zeki, bilmis ki
bgn eczaneye sordum, tr.de yokmus
ben de öyleyim. koca ve oglumu diget odaua attim ben tek yatiyorum çünkü pencereyi aciyorum esim ortiyor o yuzden ayirdik odalari:) benim de sen gibi yan mi yuzustu mu belli degil.ahahah ortak hayallerimiz war... ben de yumusacik yastigimin tekini karnimin altina koyuyor yan ile yuz ustu karisimi bi sekilde yatiyorum... hatta dun kocis gülüodu yastiklarla imtihanima
Ay ben bir animi anlatayim 3 yil önce kucuk ogluma gitti gidiyordan alisvrris yapiyorum bado atiyorum 3 tl bir sürü alisveris yaptim. saniyorum ki bir sirketten topluca bir seferde gondetilcek tek seferde karho vercem. her nir parça ayri geldi. habore zil caliyor en sz 10 kete kargo parasi verdim. kargo urunden cok tuttu nrtdeyse aman dikkat:):)netten alisveris yapmaya bayilan ben artik Zezeme Kücuk Prensime neler neler alirimki ... an itibari ile alisveris siteleri gezilir... bebis bezlerine bakarken gordugum body...
geç kalınmış cnm, 3 ay bitiminde geçilmeliydi. evre atlıyor çünkü bebek artık, dolayısıyla ekstraya ihtiyacınız var ikinizin de.kolay gelsin kpss insallah iyi geçer
ben daha baslamadim decavit vs. persembe randevum var belki verir
töbe yarabbim ya sıradan bi hastaneye de gitmemişsin ki bu nedir yaniMerhabalar bende aralik annesiyim bisi sorucam en son gittimde boyle bir ultrasyon foto verdi neresi oldugunu bulamadim fikri olan varmiEki Görüntüle 1561764
folbiol ve apicobal kullaniyorum hala. pihtilasmam var. ondan mi gecmedi bilmiyorum 13. haftamda perinatolog dr m de gecmemistigeç kalınmış cnm, 3 ay bitiminde geçilmeliydi. evre atlıyor çünkü bebek artık, dolayısıyla ekstraya ihtiyacınız var ikinizin de.
aa kontrol altındaysan bilemem, normal şartlarda ikili test itibariyle -yani bu da 12. haftaya tekabül ediyor- geçilmesi lazım desteğe.folbiol ve apicobal kullaniyorum hala. pihtilasmam var. ondan mi gecmedi bilmiyorum 13. haftamda perinatolog dr m de gecmemisti
bilemedim
bu hafta sorarim tekrar bakalım ne der. bu arada 17. haftaya gectim kizlarrrrr:) bir hafta onden gidiyor 18 oldummmm:)aa kontrol altındaysan bilemem, normal şartlarda ikili test itibariyle -yani bu da 12. haftaya tekabül ediyor- geçilmesi lazım desteğe.
ooo maşallah aynı şekilde tamamına ersin inşallahbu hafta sorarim tekrar bakalım ne der. bu arada 17. haftaya gectim kizlarrrrr:) bir hafta onden gidiyor 18 oldummmm:)
Neyse hayırlısı diyecez ozaman canm ne yapalımBende aynı durumdayım cnm.sanmıyorum.
Neyse hayırlısı diyecez ozaman canm ne yapalımBende aynı durumdayım cnm.sanmıyorum.
Ole canm hayırlısı olsun.canm biz 4 kız kardeşiz ablalarım birinin iki digerinin 1 kızı var oyuzden erkek istiyordum .herkeste senin erkek erkek diyince alışmıştım Erkeğe oyuzden zor olduHayırlı olsun. Daha önce erkek mi dediler? Niye erkeğe adapte olmuştun?
Aynen canm ole erkek istiyoruz hepbanada 12 haftalıkken %80 kız demıstı.suanda 14+6 yız randevum temmuzun basında degısırmı bende bılmıyorum ama herey olabılıyor.nedense bız anneler hep erkek ıstıyrouz bende erkek dedım ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?