2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim ben de haftasonun da dedim eşim izin vermedi. iyi ki vermemis saat 7 de kustum. bosa gidecekti orucum. bulanti hapi kullanmayinca kusuyorum unutmustim hapi kustim yine
Bende de iftara yarim saat kalasiya oldu iste
Neyse bebisler iyi olsunda bu yılda böyle olsun napalim

Merhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde

Kızlar bebislerinizin şu anki fotolari en güzel albüm fotosu olur doktorunuzdan israrla isteyinCunku bebek ilk aylarda kucuk oldugu icin butun olarak cikiyor fotoda
Ve bebek buyudukce ultrason fotosuda pek guzel cikmiyor parca parca cekebiliyor(neresi oldugu pek anlasilmiyor) ama yüzünü cekerse şansliyiz tabi

Benden söylemesi

Geçmiş olsun canim telaşlanma ama yinede bir acile falan gitsen yoğunmu kanaman

Ole canm hayırlısı olsun.canm biz 4 kız kardeşiz ablalarım birinin iki digerinin 1 kızı var oyuzden erkek istiyordum .herkeste senin erkek erkek diyince alışmıştım Erkeğe oyuzden zor oldu
Ya inanmazsın canım aynı şeyi yaşıyoruz çok garip bi Psikolojiye girdim ben biz de 3 kız kardeşiz en büyükleri benim erkek olsa diordum kız olduğunu öğrendim bu cuma sağlıklı olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama ne biliym bilmeden beklentiye girmişim halbuki ilk çocuğum valla bebeğime karşı da mahçup hissediyorum ne biçim şeyler düşünüyorum diye

yalnız cok güldüm yaa :)))))) ona tabiiki dikkat etmek gerekiyor canim benim...

isik hiziyla acile giderdim... Allahim korusun bebisini de seni de... eşine soylediysen zaten su an evden cikmissinizdir :)

saolasin canim benim...sizlerden dua isticem zaten sinav oncesi ... hamislerin duasi kabul olur

ya benim almanyada kuzenim var o Femibion kullanmis vitamin olarak ve kizi o kadar zeki, bilmis ki
bgn eczaneye sordum, tr.de yokmus
aaaa bende femibion kullaniyorum. doktorum onu önerdi bende yurtdisindayim canim

doktora git canim sakin ihmal etme bide kirmizi kanama ya. hemencecik gitseydiniz

Aynen cnm.aglamama şasirdim ama tutamadm kendimi ya.İnşallah güzel güzel geçirir iz bu dönemleri. Eslere büyük görev düşüyor.anlayışlı erkek çok önemli..

Geçmiş olsun canim telaşlanma ama yinede bir acile falan gitsen yoğunmu kanaman
Yoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmaz

kötü saka olms bilerek yapmamistir.
O kadar gerçek gibiydi ki.çok usteledi disari çıktı geldi on dl sonra hala ayni konu.oruç ya ondan sınırlı deyip sustum ama sinirim boşaldı dayanamayıp agladm.önüne yemek koymasam sormaz, tişörtü ütüsüzse olsun der giyer birden ustume gelmesi şaşırttı dayanamadim.ama hala kirginim anlamasi lazım halimden.şaka yapılacak zamanda miyim

isik hiziyla acile giderdim... Allahim korusun bebisini de seni de... eşine soylediysen zaten su an evden cikmissinizdir :)

Amin canım inşallah çok sağol evimiz hastanelere baya uzak yolda çok sarsilirim diye dusundum ama kanama ve ağrı devam edince üniversite hastanesine geldik.Bebeğimi gördüm sukur iyi kan sonuçlarını bekliyorum sanırım yatış verecek bu ikinci oldu çünkü

rahim agzinida olctur,cok onemli

canım rahim agzi uzunluguna baktir rahim agzi kapali mi kanda da wbc ve crp ye bunlar kanda enfeksiyon habercisidir. soylemekten cekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…