Bende de iftara yarim saat kalasiya oldu istecanim ben de haftasonun da dedim eşim izin vermedi. iyi ki vermemis saat 7 de kustum. bosa gidecekti orucum. bulanti hapi kullanmayinca kusuyorum unutmustim hapi kustim yine
Geçmiş olsun canim telaşlanma ama yinede bir acile falan gitsen yoğunmu kanamanMerhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
Ya inanmazsın canım aynı şeyi yaşıyoruz çok garip bi Psikolojiye girdim ben biz de 3 kız kardeşiz en büyükleri benim erkek olsa diordum kız olduğunu öğrendim bu cuma sağlıklı olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama ne biliym bilmeden beklentiye girmişim halbuki ilk çocuğum valla bebeğime karşı da mahçup hissediyorum ne biçim şeyler düşünüyorum diyeOle canm hayırlısı olsun.canm biz 4 kız kardeşiz ablalarım birinin iki digerinin 1 kızı var oyuzden erkek istiyordum .herkeste senin erkek erkek diyince alışmıştım Erkeğe oyuzden zor oldu
Ay ben bir animi anlatayim 3 yil önce kucuk ogluma gitti gidiyordan alisvrris yapiyorum bado atiyorum 3 tl bir sürü alisveris yaptim. saniyorum ki bir sirketten topluca bir seferde gondetilcek tek seferde karho vercem. her nir parça ayri geldi. habore zil caliyor en sz 10 kete kargo parasi verdim. kargo urunden cok tuttu nrtdeyse aman dikkat:):)
Merhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
aaaa bende femibion kullaniyorum. doktorum onu önerdi bende yurtdisindayim canimsaolasin canim benim...sizlerden dua isticem zaten sinav oncesi ... hamislerin duasi kabul olur
ya benim almanyada kuzenim var o Femibion kullanmis vitamin olarak ve kizi o kadar zeki, bilmis ki
bgn eczaneye sordum, tr.de yokmus
doktora git canim sakin ihmal etme bide kirmizi kanama ya. hemencecik gitseydinizMerhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
Aynen cnm.aglamama şasirdim ama tutamadm kendimi ya.İnşallah güzel güzel geçirir iz bu dönemleri. Eslere büyük görev düşüyor.anlayışlı erkek çok önemli..Hepimiz cok hassasiz su donem normal zamanda olsa saka oldugunu anlardin ama su anda cok garip benim başlangıç noktamda esim geldi sen beni seviyomusun dedi ben bi basladim dedigin gibi bir saat aglamisimdir hep hormonlarin yuzunden canim bizle alakasi yok
Yoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmazGeçmiş olsun canim telaşlanma ama yinede bir acile falan gitsen yoğunmu kanaman
O kadar gerçek gibiydi ki.çok usteledi disari çıktı geldi on dl sonra hala ayni konu.oruç ya ondan sınırlı deyip sustum ama sinirim boşaldı dayanamayıp agladm.önüne yemek koymasam sormaz, tişörtü ütüsüzse olsun der giyer birden ustume gelmesi şaşırttı dayanamadim.ama hala kirginim anlamasi lazım halimden.şaka yapılacak zamanda miyimkötü saka olms bilerek yapmamistir.
isik hiziyla acile giderdim... Allahim korusun bebisini de seni de...eşine soylediysen zaten su an evden cikmissinizdir :)
Sağol canım kızimda hic yasamadm böyle şeyler o yüzden çok panik oluyorum.Geldik sonuç bekliyoruz bakalım bebek iyi ultrasona goredoktora git canim sakin ihmal etme bide kirmizi kanama ya. hemencecik gitseydiniz
Bnmki geçen seneden buzlukta kalma cnm ya iki uç poşet kalmıştı.vişne çıktı mi canim hatayda kiraz var nu ara bolca
rahim agzinida olctur,cok onemliYoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmaz
canım rahim agzi uzunluguna baktir rahim agzi kapali mi kanda da wbc ve crp ye bunlar kanda enfeksiyon habercisidir. soylemekten cekinme.Yoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmaz
himmm anladim canim afiyet olsunBnmki geçen seneden buzlukta kalma cnm ya iki uç poşet kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?