2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oructandir canım oluyor demek öyle gecer insallah kırgınlık

ahha bana da kiz dediler jep yuzuk testi beta rus takvimi hirriyetin testi. tek rus tuttu. erkekmis
bemim iki oglan var kiz istiyordum. ben de bir sure bebegimden utandimm. biraz mesafeli davrandım.

kesinlikle en guzel hali 13. haftalar buyuyunce dedigin gibi oluyor. neresi oldugu belli olmuyor. bir de ben renkli fotolordan korkuyorum ecis bucus resim oluyor tuhaf geliyor bana.

Geçmiş olsun. Sakın ihmal etme. Ben yeni uyandım. Mesajını yeni gördüm. Böyle bir durumu eşinden saklama, hemen acile gidin. İnşaallah ciddi bir durum değildir. Kanamanın miktarı önemli. Düşük tehlikesi olabilir. Erken müdahale çok önemli. Durumdan bizi haberdar et. Allah bebeklerimizi korusun.

Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. İlk 13 haftada düşük riski fazla. Ama daha sonra da dikkat etmek gerekiyor. Çok çok geçmiş olsun. Umarım bir daha olmaz.

Kırmızı kan rengi olursa hemen ara demişti Dr um , benim kahverengi leke gibi olmuştu , ultrosonda bebek hareketli mı diye baktı ,iyi görünüyordu .yine de tedbir amaçlı progestan başladı 10 gun kullandım ilk 3 günde kesti lekelenmeyi
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin endişelenme yine de Dr a git bugün mutlaka herseyin çaresi vardir

Aynen canm insan ister istemez etkileniyor .neyse saglıklı olsunlarda artık farketmez

Günaydın,
Hamile olmadan önce yumurta yerdim ama öyle çok sevmezdim. Haftada 3 tane falan yerdim. Hamilelikten sonra hiçbirşeyi yiyemediğim gibi yumurta da yiyemez oldum. 7 ile 15. haftalar arası ağzıma yumurta koymadım. 2 gün önce bir tane yedim. Dün 2 tane, bugün 2 tane.
Umarım dokunmaz.

Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok doktoruna ulaştın mı? Böyle durumlarda özel hastaneleri arayın acilde kadın doğumcuya baglan orda sor hemen gelim mi ne olabilir diye sorun. Hizmet hastanesinde var mesela memorial hizmet

Kalbi atıyor mu meleğin hiçbirşey olmaz inşallah

kpss calisirken ara verince sayfaya damlayan annecik kısmısı selam eder :)))) bu arada decavit ve ferrum fort verdi doktor... hatta gec kalmadin mi fln dedi... Ankaradaki doktorum henuz baslatmamistibda

Allah kolaylık versin canım sınav için. İnşallah bebeğin sana şans getirir.

Çok geçmiş olsun canım, acile de giderek iyi yapmışsın. İnşallah kısa sürede herşeyin normale döner.

maşallah yarasın bebişine canım korkma bi şey olmaz ben de bir tek yumurtadan tiksinmedim nedense hemen hemen her gün bir tane yiyorum

evet canım beni de doktor uyardı sıkı sıkı şu anda yüz üstü yatma da nasıl yatarsan yat dedi zaten yüz üstü yatamam sırt üstü yatarım hep ama 5. aydan sonra oda yasak dedi

geçmiş olsun canım inş önemli bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…