oructandir canım oluyor demek öyle gecer insallah kırgınlıkO kadar gerçek gibiydi ki.çok usteledi disari çıktı geldi on dl sonra hala ayni konu.oruç ya ondan sınırlı deyip sustum ama sinirim boşaldı dayanamayıp agladm.önüne yemek koymasam sormaz, tişörtü ütüsüzse olsun der giyer birden ustume gelmesi şaşırttı dayanamadim.ama hala kirginim anlamasi lazım halimden.şaka yapılacak zamanda miyim
gecmis olsun tekrar canımBende de iftara yarim saat kalasiya oldu iste
Neyse bebisler iyi olsunda bu yılda böyle olsun napalim
ahha bana da kiz dediler jep yuzuk testi beta rus takvimi hirriyetin testi. tek rus tuttu. erkekmisYa inanmazsın canım aynı şeyi yaşıyoruz çok garip bi Psikolojiye girdim ben biz de 3 kız kardeşiz en büyükleri benim erkek olsa diordum kız olduğunu öğrendim bu cuma sağlıklı olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama ne biliym bilmeden beklentiye girmişim halbuki ilk çocuğum valla bebeğime karşı da mahçup hissediyorum ne biçim şeyler düşünüyorum diye
Ortası delik yatak fikri süpermişvalla ben onceli hamileligimde ortası delik yatak hayal ederdim hep:))))) su an arada karnimin altına yastık koyuyorum ya da şimdilik kalca kemiklerimin altina ellerimi kollarimi koyup yukselti yapiyorum.
şimdi ben de gülüyorum o zaman çok sinirlenmistim. benim gibi acemi varsa ornek olsun ben gibi dunya kargo parasi odemesin:)yalnız cok güldüm yaa :)))))) ona tabiiki dikkat etmek gerekiyor canim benim...
çok iyi olurdu gerci ilerleyen aylarda o delikten cikamazsin tek basinaOrtası delik yatak fikri süpermiş
kesinlikle en guzel hali 13. haftalarKızlar bebislerinizin şu anki fotolari en güzel albüm fotosu olur doktorunuzdan israrla isteyinCunku bebek ilk aylarda kucuk oldugu icin butun olarak cikiyor fotoda
Ve bebek buyudukce ultrason fotosuda pek guzel cikmiyor parca parca cekebiliyor(neresi oldugu pek anlasilmiyor) ama yüzünü cekerse şansliyiz tabi
Benden söylemesi
Geçmiş olsun. Sakın ihmal etme. Ben yeni uyandım. Mesajını yeni gördüm. Böyle bir durumu eşinden saklama, hemen acile gidin. İnşaallah ciddi bir durum değildir. Kanamanın miktarı önemli. Düşük tehlikesi olabilir. Erken müdahale çok önemli. Durumdan bizi haberdar et. Allah bebeklerimizi korusun.Merhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. İlk 13 haftada düşük riski fazla. Ama daha sonra da dikkat etmek gerekiyor. Çok çok geçmiş olsun. Umarım bir daha olmaz.Yoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmaz
Kırmızı kan rengi olursa hemen ara demişti Dr um , benim kahverengi leke gibi olmuştu , ultrosonda bebek hareketli mı diye baktı ,iyi görünüyordu .yine de tedbir amaçlı progestan başladı 10 gun kullandım ilk 3 günde kesti lekelenmeyiMerhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
Aynen canm insan ister istemez etkileniyor .neyse saglıklı olsunlarda artık farketmezYa inanmazsın canım aynı şeyi yaşıyoruz çok garip bi Psikolojiye girdim ben biz de 3 kız kardeşiz en büyükleri benim erkek olsa diordum kız olduğunu öğrendim bu cuma sağlıklı olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama ne biliym bilmeden beklentiye girmişim halbuki ilk çocuğum valla bebeğime karşı da mahçup hissediyorum ne biçim şeyler düşünüyorum diye
Geçmiş olsun canım hiç bilgim yok doktoruna ulaştın mı? Böyle durumlarda özel hastaneleri arayın acilde kadın doğumcuya baglan orda sor hemen gelim mi ne olabilir diye sorun. Hizmet hastanesinde var mesela memorial hizmetMerhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
cok yakından goruntu bebek tam sıgmamış,ultrasonun alt kısmında uzanıyor gorunuyor.Merhabalar bende aralik annesiyim bisi sorucam en son gittimde boyle bir ultrasyon foto verdi neresi oldugunu bulamadim fikri olan varmiEki Görüntüle 1561764
Kalbi atıyor mu meleğin hiçbirşey olmaz inşallahYoğun ve kırmızı geldi canım kadın doğum hastanesinde hiç ilgilenmiyorlardı o yüzden üniversite aciline geldim.Kan idrar aldılar sonuç bekliyorum,ultrason da gördüm bebeğimi sukur kalp atışı var bekliyorum bakalım.Umarım bir problem cikmaz
kpss calisirken ara verince sayfaya damlayan annecik kısmısı selam eder :))))bu arada decavit ve ferrum fort verdi doktor... hatta gec kalmadin mi fln dedi... Ankaradaki doktorum henuz baslatmamistibda
Merhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
maşallah yarasın bebişine canımGünaydın,
Hamile olmadan önce yumurta yerdim ama öyle çok sevmezdim. Haftada 3 tane falan yerdim. Hamilelikten sonra hiçbirşeyi yiyemediğim gibi yumurta da yiyemez oldum. 7 ile 15. haftalar arası ağzıma yumurta koymadım. 2 gün önce bir tane yedim. Dün 2 tane, bugün 2 tane.
Umarım dokunmaz.
evet canım beni de doktor uyardı sıkı sıkı şu anda yüz üstü yatma da nasıl yatarsan yat dedi zaten yüz üstü yatamam sırt üstü yatarım hep ama 5. aydan sonra oda yasak dediKizlarr yuzustu yatiyorum ben surekli baska turlu yatamiyorum yatsam bile bi bakiyorum donmusum gecen ay doktor uyarmisti cuma gunu sordu yatamiyorum dedim iki dakika bile yuzustu yatmayavaksin cok sakincali dedi kocisim arastirmis hamile yastigi almis bana kocamann bi sey muhtemelen yataktan aticaz babayiins ise yarar yuzustu yatan arkadaslar vardi benimngibi bakim memnun kalirsam habrr veririm onlarada
geçmiş olsun canım inş önemli bir şey yokturMerhaba bayanlar uyanık olan var mi?Esimi sahura kaldırdım o sırada lavaboya gittim kip kırmızı kanamam var...Bugün baya agrim oldu suyu az ictm ondandır dedim ama şimdi ne yaşam ki?Çok telaslandm ama eşime belli etmek istemiyorum başına gelen var mi bu donemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?