• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
haha kız belırtısınde sacınızda kırmızı hatlar belırıyosa dıyo onu nasıl gorcem ben :D benım saçlarım zaten pempe kırmızı

sağlıkla gelesın mınışler bıde 3 cıkıyomus :KK70:
ayyyy daha neler ağzımdan burnumdan mı gelsin gebelik göbüşe sığmayınca diğer organlarımı ittirip sıkıştırırlar olmaz:KK70:
kardeşimin gebeliğinde paşamız totosunu annesinin böbreğinin üstüne dayamış günlerce böbrek ağrısı çekti kardeşceğizim zahmet edip totosunu kaldırmadı o kadar dürtmelerimize rağmen:KK70:

ayyyy daha neler ağzımdan burnumdan mı gelsin gebelik göbüşe sığmayınca diğer organlarımı ittirip sıkıştırırlar olmaz:KK70:
kardeşimin gebeliğinde paşamız totosunu annesinin böbreğinin üstüne dayamış günlerce böbrek ağrısı çekti kardeşceğizim zahmet edip totosunu kaldırmadı o kadar dürtmelerimize rağmen:KK70:
oyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyodu :D

oyle olunca hafıf gobegı sallıcan bak nası kacıyo yaa karnına kucuk bı tokat atcan benım oglanlar bazen cok gerdırıyodu tokat atıyodum kacıyodu :KK70:
sosyal hizmetlere şikayet etcem seni anne karnında şiddet gören bebek diye gazetelerede vercem seni:KK70:
yok be canım bizimki sağlam dayamıştı inadım inat kaldırmadı bir süre:KK70:

sosyal hizmetlere şikayet etcem seni anne karnında şiddet gören bebek diye gazetelerede vercem seni:KK70:
yok be canım bizimki sağlam dayamıştı inadım inat kaldırmadı bir süre:KK70:
ahaha :D oyle canın yanıyokı ınsan elınde olmadan zaten şaplatıyo :D

Back
X