- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
takvımının altında hamılelık takvımı yazan yerden canım yenı tarıh eklıycen orayaGebelik takvimininasil degisebiliyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takvımının altında hamılelık takvımı yazan yerden canım yenı tarıh eklıycen orayaGebelik takvimininasil degisebiliyoruz...
Allah hepimize bebeklerimize sağlık versin![]()
Hallettim gecen salı gittim 7 haftalık demişti bende 6 hafta biliyordum onu duzelltim...takvımının altında hamılelık takvımı yazan yerden canım yenı tarıh eklıycen oraya
düşük dogum sancısının kısa surelısı canım Allah bı daha yasatmasın bı sure sonra pıskolojını duzeltınce yenıden denedıgın anda ınsallah saglıklı bıbebege hamıle kalırsın bu cektıgın butun acıları unutturcak bı bebegePıhtılaşma vs bozukluk olursa anca onu da hemen araştırmıyorlar çünkü ilk düşükler spontan düşük sayılır normal kabul edilir tekrar ederse o zaman üzerine düşerler. Yüzde seksen embryo kaynaklı ikinci bebeğim de düşerse o zaman araştırma yoluna giderim. pıhtılaşma sorunum yok kalanını da şuan düşünmek istemiyorum bi süre zaten bebek isteyeceğimi sanmıyorum o ağrı bende ciddi travma yarattı düşecekse de düşsün yeter diyerek ağladım.
bende nasıpse yarınkı randevumdan sonra eklıycem doktorun dedıgı tarıhe goreHallettim gecen salı gittim 7 haftalık demişti bende 6 hafta biliyordum onu duzelltim...
cnm benim yaDaha once gitmistim.o da aynisini soylemisti. 1 haftayi gecti diger doktora gorunmem. Ama kendi doktorum yine de daha iyi geldi. Kese hic buyumemiski. Bekliyorum artik.kesin düsecek.
evet ilklerde arastirmiyorlar. keske arastirsalar cunku sadece bir kan veriyorsun o kadar. keske bana deselrrdi ben ozelde yaptirirdim. Çünkü ben baska kayıplar yasadim ve zor toparlandim. bilmek ister ve onlemimi alirdim. su an iğne kullaniyorum ve çıktı bende. inşallah sizde en kisa zamanda toparlanir sorunsuzca gebelik gecirirsiniz.Pıhtılaşma vs bozukluk olursa anca onu da hemen araştırmıyorlar çünkü ilk düşükler spontan düşük sayılır normal kabul edilir tekrar ederse o zaman üzerine düşerler. Yüzde seksen embryo kaynaklı ikinci bebeğim de düşerse o zaman araştırma yoluna giderim. pıhtılaşma sorunum yok kalanını da şuan düşünmek istemiyorum bi süre zaten bebek isteyeceğimi sanmıyorum o ağrı bende ciddi travma yarattı düşecekse de düşsün yeter diyerek ağladım.
29 saat sancı çektim en şiddetlisi 11-12 saat sürdü öleyim de kurtulayım dedim doğumum da böyle olursa yandımdüşük dogum sancısının kısa surelısı canım Allah bı daha yasatmasın bı sure sonra pıskolojını duzeltınce yenıden denedıgın anda ınsallah saglıklı bıbebege hamıle kalırsın bu cektıgın butun acıları unutturcak bı bebege
Kalp atışlarında gördük hareketlenmemisti ama duymamadık cok küçükmüş yarım santim olmuş..bende nasıpse yarınkı randevumdan sonra eklıycem doktorun dedıgı tarıhe gore
Balçovadayım ben canımVar diye biliyorum canım, ama haftaya gittiğimde sorarım hepsini. Evet araştıralım sonra bir yerde devam edelim. Sen nerede oturuyordun ? Ben Karşıyaka'dayım.
dogum sancısıda ona yakın oluyo canım ama bebek buyuk oldugu ıcın çıkması daha kolay oluyo daha kısa suruyo o yuzden ama sonunda bebegıne kavuscagını bıldıgın ıcın daha dayanıklı oluyosun ınsallah rabbım bı daha kayıp yasatmasın canım sabır versın rabbım29 saat sancı çektim en şiddetlisi 11-12 saat sürdü öleyim de kurtulayım dedim doğumum da böyle olursa yandım
Sabır canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla inşallaaahhhhaminnnnnnnnn ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı o boynunu koklamayı cennet kokusunu ıcıme cekmeyı uyurken ızlemeyı
cm ne ya mm yazacaktım :) pardon canım 11 mm :)doğum tarihlerimizayni 11 cm degildir canim ya.. İşyeri nde de düzelir inşallah
benımkı 1 cm e yaklasmıs ondan sanırım bıde acıldekı ultrason doktorlarınkınden daha duyarlı ben dınledım kalp atısını hareket etmesıne daha var canım 9 haftalıkken felan baslıo ultrasonda onu gorebılmek şans işiKalp atışlarında gördük hareketlenmemisti ama duymamadık cok küçükmüş yarım santim olmuş..
Evet.. Onda sonunda bebeğe kavuşacak olmanın sevinci varken bunda hem üzüntü hem acı. Hiçbiriniz yaşamazsınız umarım nur topu gibi melekleriniz olur.dogum sancısıda ona yakın oluyo canım ama bebek buyuk oldugu ıcın çıkması daha kolay oluyo daha kısa suruyo o yuzden ama sonunda bebegıne kavuscagını bıldıgın ıcın daha dayanıklı oluyosun ınsallah rabbım bı daha kayıp yasatmasın canım sabır versın rabbım
pardon canlarım yaaa yanlışlık olmuş 11 mm yazacaktım :)cnm o keseni. Boyutu olabilir.galiba bebek olsa olsa 1 cm dir
amin ınsallahSabır canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla inşallaaahhhh![]()
amin cumlemızın ınsallah canım tez vakıtte senınde kendını sakın yıpratma canım bılıyorum demesı kolay ama daha buyukken tekmelerını hıssederken bıse olsa daha cok canın yanardı herseyın hayırlısı Allah tanEvet.. Onda sonunda bebeğe kavuşacak olmanın sevinci varken bunda hem üzüntü hem acı. Hiçbiriniz yaşamazsınız umarım nur topu gibi melekleriniz olur.