- 7 Nisan 2015
- 70
- 34
- 88
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cinarli ve ya Karataş arasindayim canım iyice araştırmak lazım. Ama kararsız kaldim
kızlar kalp atışlarını bebişlerin ne zaman duydunuz:)
merhaba, ben de mert kazandı yı öneririm. ben kızında da başaından doğuma takibimi yaptı çok memnun kaldım kendisinden.
inşallah bende duyarım herşey yolunda gider bende haftaya gitcemben dün gittim doktoro geç döllenme olmuş, sat a göre 7 ama ultrasonda 6+2 çıktı. ve kalp atışını duyduk şükürr,
cok nirmal hepimizn ayniGunaydin herkese.
En son 2 hafta once gidip kalp atisini gormustuk. Bir sonraki randevumu 1 ay sonraya vermisti. Ama ben dayanamiyorum bugun gidip bakicam tekrar. 1 ay ara cok uzun degil mi sizce deben surekli bebegi merak ediyorum hic kanama vs olmamasina ragmen enside ediyorum. Bu durumdan cok daraldim.
sanci sanci sanci bendede baya oluyor kilodan degil cnm oKızlar anne adayları bende 7 haftalığım kasıklarımda bazen gaz sancısı gibi kasılmalar oluyor ben biraz kiloluyum acaba ondanmı normalmidir... Sizdede oluyormu canlar...
hadi bakalim guzel haberleri ver bizeSlm kızlar suan hastanedeyim bana dua edin nolur bebeğimin kalp atışlarını duycam birazdan heyecanlıyım
inşallah bende duyarım herşey yolunda gider bende haftaya gitcem
Karatasta demi bu canım
ben de aynı bazen bulantım var bazen hiç bi şey yok. hiç mereak etme öyle şey olmaz korkma için rahat olsun. belirti yokken benimde aklıma böyle şeyler geliyor. düşünmemeye çalışıyorum. hepimizde var ya bişey olursa korkusu. millete bile söylemek istemiyorum ya nazar değerse diye:) bebişlerimiz Allaha emanetkıslar benim sat 10 mart fakat 1 hafta geç döllenme olmuş bu hafta görmemiz gerekirken haftaya kaldı ama benim bazen çok az bulantım oluyor bazende hiç olmuyorkanamam hiç olmadı ama bebek öyle ölmez dimi yani kaybolup gitmez çok korkuyorum ya
yok canım benim karataş ta değil. özel muayenehanesi var
Slm kızlar suan hastanedeyim bana dua edin nolur bebeğimin kalp atışlarını duycam birazdan heyecanlıyım
aynen canım allaha emanet gerçekten....ya benim zaten 3 yıldır çocuğum olmuyordu hatta 4 ay önce tüp bebek denedik tutmamıştı ama çok şükür rabbime yüzümü güldürdü süpriz yaptı bebeğim ama çok tedirginim ya kimseye söylemek istemiyorum nazar değer diye gerçekten de ve boş gebelik dış gebelik ve mol gebelik derken pek de sevinemiyorum ya kalp atışını duyana kadar ve sonra doğana kadar tedirginlik allahım yardım etsinben de aynı bazen bulantım var bazen hiç bi şey yok. hiç mereak etme öyle şey olmaz korkma için rahat olsun. belirti yokken benimde aklıma böyle şeyler geliyor. düşünmemeye çalışıyorum. hepimizde var ya bişey olursa korkusu. millete bile söylemek istemiyorum ya nazar değerse diye:) bebişlerimiz Allaha emanet
aynen canım allaha emanet gerçekten....ya benim zaten 3 yıldır çocuğum olmuyordu hatta 4 ay önce tüp bebek denedik tutmamıştı ama çok şükür rabbime yüzümü güldürdü süpriz yaptı bebeğim ama çok tedirginim ya kimseye söylemek istemiyorum nazar değer diye gerçekten de ve boş gebelik dış gebelik ve mol gebelik derken pek de sevinemiyorum ya kalp atışını duyana kadar ve sonra doğana kadar tedirginlik allahım yardım etsin![]()
normal canım , 6. hafta kalp atışı duyuluyor ultrason cihazına da bağlı biraz tabi, kesende hayırlı olsun.Ben simdi hastaneden ciktim :)kalp atışını duyamadik henuz . 2.87mm yazıo cok minnacik degil mı bu ,sizde nekadardi 5.haftada ?? Cok guzel bir duygu ama bu bile ,Kesecik bilecok sukur ..kandili mübarek olsun herkesin ,guzel guzel dualar edelim bebislerimiz saglikli saglikli kucağımzda olsun ins