- 29 Kasım 2012
- 504
- 210
- 53
- 34
kedin mi var cnm kediden mi geçiyormuş nette öyle okudumtoksoplazma cıkmıs canım kanında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kedin mi var cnm kediden mi geçiyormuş nette öyle okudumtoksoplazma cıkmıs canım kanında
Sagol canim benim hepimizinallah yardmcn olsun cnm
9. haftadasın ve bulantı yok diyosun ne güzel... bn 7+3üm yemekten tiksinme var. bulantı kusma yok. sen de yemekten tiksinme de yok sanırım ne güzel.. şu ana kadar hep böyle miydin cnmAyni durum bende de var ne yazik ki. Bulantim hic yok ve cok acikiyorum ama kendimi tutuyorum hergun yuzmeye gidiyorum. 3 hafta sonra da hayirlisiyla yuksek tempo spora geri basliycam doktor izin verdi. Yoksa onunu alamayiz kilonun.
Canım bendede var akinti gebelikten kaynaklanıyor kesenin salgıladığı sıvı olarak biliyorum
çok rahatsız edici kızlar. sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. yanımda çamaşır taşıyorum. günlük ped kullanma ddedi doktor. bakteri nedeniyle.Bende de var canım sıkıntı yok![]()
tercih meselesi.. ben riske almayı sevmiyorum.benimde toxo testim negatif ve evimde kedim var doktorum ne güzel kedinizle büyüyecek bebeğiniz dedi,kedinin aşıları tam olarak yapılıyorsa düzenli veteriner kontrolündeyse,çiğ et yemiyor ve başka kedilerle temasta bulunmuyorsa,gebe içinde bebek içinde hiçbir risk teşkil etmiyor,toxo mikrobuna rastlama olasılığımız evdeki kedimizden daha fazla dışarıda güzel yıkanmayan sebzelerle yapılan salatada çok daha fazla. lütfen yanlış anlamayın muhalefet olmak gibi bir durumum yok sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum,hamilelik döneminde haksız yere evindeki kedisinden,köpeğinden vazgeçen o kadar çok insan var ki üzülüyorum o canların yok yere yuvasından olmasına,güzel gebelikler diliyorum size umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
evet hiç olmadı bende9. haftadasın ve bulantı yok diyosun ne güzel... bn 7+3üm yemekten tiksinme var. bulantı kusma yok. sen de yemekten tiksinme de yok sanırım ne güzel.. şu ana kadar hep böyle miydin cnm
bende deıl canım arkadasta cıkmıskedin mi var cnm kediden mi geçiyormuş nette öyle okudum
ben acikliyacaktim ama asagida arkadasim cok guzel aciklamis kulaktan dolma bilgilerle hayvanlar gonderiliyor benim arkadasim 7 kedi ile bir evde masallah nurtopu gibi 1 aylik oglu varrisk grubundasın canım. geçmiş hamileliğimde evdeki kuşumu amcamlara vermiştim sırf aktifleşmesin diye. kedini en azından hamilelik geçene kadar bir yere emanet etmeni tavsiye ederim. benim de negatif. ama risk grubuyuz
cok guzel soylemissin kedim degil o benim kizim insan.kizini birakirmibenimde toxo testim negatif ve evimde kedim var doktorum ne güzel kedinizle büyüyecek bebeğiniz dedi,kedinin aşıları tam olarak yapılıyorsa düzenli veteriner kontrolündeyse,çiğ et yemiyor ve başka kedilerle temasta bulunmuyorsa,gebe içinde bebek içinde hiçbir risk teşkil etmiyor,toxo mikrobuna rastlama olasılığımız evdeki kedimizden daha fazla dışarıda güzel yıkanmayan sebzelerle yapılan salatada çok daha fazla. lütfen yanlış anlamayın muhalefet olmak gibi bir durumum yok sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum,hamilelik döneminde haksız yere evindeki kedisinden,köpeğinden vazgeçen o kadar çok insan var ki üzülüyorum o canların yok yere yuvasından olmasına,güzel gebelikler diliyorum size umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
O risk heryerde var ayakkabinin altindaki mikroptan cig eti tutmandan ve meyveyi iyi yikamadigindada var arkadasimda bende bunu diyoruz yani kedi gondermek yada birine vermekle.bu riskten kurtulamiyorsun ki insan ... ki buzim vucut bagisiklik.yapmis negatifçok rahatsız edici kızlar. sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. yanımda çamaşır taşıyorum. günlük ped kullanma ddedi doktor. bakteri nedeniyle.
tercih meselesi.. ben riske almayı sevmiyorum.
yoo estafurullah asla muhalefet olarak algılamadım. tercih meselesi bu. yani bir öneri niteliğinde benim ki..
ama şunu bilmenizi isterim, toxop sadece et yiyen hayvanlarda olur diye birşey yok bu sadece internette yazan basma kalıp bir bilgidir. bağışıklığı düşen ve hasta olan kedi köpek gibi hayvanlarda görülebilir. babamların köpeği 1.5 sene önce toxop geçirdi. çok ağır bir grip enf sonucunda oldu. bu köpek normal bildiğimiz ev köpeğiydi. bırakın çiğ yemeyi salam sosis vermezdi annemler. bunu bilgi olsun diye paylaşıyorum tamamen size kalmış. bu arada ailece hayvansever bir aileyiz. ben vakti zamanımda kuşumu akrabama verdim ve geri aldım minnoşumu. sokağa atalım demiyorum asla. diğer bir konu bebek için risk teşkil etmiyor diyen doktora çok şaşıyorum. evet etmiyor ama bunu yapılacak alerji taramasında karar verebilirsiniz. kuşum ölmeden önce oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu uçuşan kanat mikrobundan.
Neden kalp atışıtını dinletmedi ki Zamanı gibi?Kızlar sabahtan beri sonucunu yazicam ama telefon bi türlü siteye girmedi suan düzelmiş dr birtanesini net görüyorum ama diğeri net deil dedi kalp atisida dinletmedi ben sabirsizliktan gittim zaten devlete özele gidicem önümüzdeki hafta ama oluştuğunu bilmek bile süper birşey
hayvan sevgısı cok guzel eskıden bende cok kedı beslıyodum sımdı astım hastası oldugum ıcın besleyemıyorum bı arkadasım var oda cok duskun evladı gıbı goruyo kedısını kedı 6. kattan dustu on ayakları tuzla buz oldu kız veterınere goturup sakatta kalsa yaşat dıye yalvardı borc harc bulup kedının ayaklarına platın yaptırdı sımdı cok sukur saglıklı ama oyle işlemişki o kedının sevgısı ıcıne o hasta halını anlatırken bıle hala aglarben acikliyacaktim ama asagida arkadasim cok guzel aciklamis kulaktan dolma bilgilerle hayvanlar gonderiliyor benim arkadasim 7 kedi ile bir evde masallah nurtopu gibi 1 aylik oglu var
cok guzel soylemissin kedim degil o benim kizim insan.kizini birakirmi
Bende ayniyim Allaha sukur hiç kusma bulanti yok ama hersey kokuyor,15 gundur yemek yapmadım.karnım surekli aç, midem kaziniyor ama istah sifir.ameannn .!.:9. haftadasın ve bulantı yok diyosun ne güzel... bn 7+3üm yemekten tiksinme var. bulantı kusma yok. sen de yemekten tiksinme de yok sanırım ne güzel.. şu ana kadar hep böyle miydin cnm
kızlar bugun 6.haftaya gırdım.kalp atsını daha uymadım pzt slı gıbı gıdıyım dıyorum lakın adet sancısı gıbı sancılarım cok oluyor.onun dıısında bır sıkaytetım yok..haa asırı acıkmam dısında yemekten kalktıktan sonra yarım saat gecmıyor normalde zten ıstahlıyıdım sımdı 4le carpıyorum .nolcak boyle.mıdem kazınınca yemek yememem mumkun degıll cunku rahatsız edıyor..Bende ayniyim Allaha sukur hiç kusma bulanti yok ama hersey kokuyor,15 gundur yemek yapmadım.karnım surekli aç, midem kaziniyor ama istah sifir.
zaten doktor bugun ıcın gel demıstı .ama ben calıstıgım ıcın gıdemedım zaten bırkac gun gec gıtsem daha ıyı dedım calısınca zırtpırt gıdemıyorsun doktora beklemek cok zor bırsey kapıdan dokmek ıstemıyorum artıkfufusese
Canım bende 6 +3 gün ken duymuştum kalp atışlarını sende haftaya duyarsın tahminim... İştahina gelince maşallah ben de gün içerisinde bol bol su iştiğimden çok atıştırmıyorum ama ginede kendimi frenlemesem tatlılar tuzlular gidecek miğdeme ama hem hamile diyetindeyim çünkü benim kilom yüksek hamileliğimi en az şekilde kilo almam lazım... :) :)