2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hanımlar tsh hormonum 18.66 cıktı inanılmaz morelim bozuk 8+2 deyim ilaçlarla bu kadar yüksekken ne kadar düşürülebilir.bu kadar yüksegini kimsede görmedim internette yorumları okudum.çok korkuyorum bebegime bişey olmasından yorumlarınızı rica ederim tecrübelerinize ihtiyacım var

mrhb arkadaslar bende yeni katıldım buraya 6+4 deyim pazartesi iki kese gürunmüştü bugun de tek keseyi gördük kalp atıslarınıda gördük çok şükür herkesin bebeği hayırlı olsun saglıkla kucağımıza almak nasip olur insallah :KK68:

fufusese fufusese çok haklısın canım bende çalışıyorum zırt pırt işten izin alınmıyor bende kuşadasında yaşadığım için sabahtan randevu alıyorum ve hemen sabahtan işimi halletim gelmiştim bende en son gecen hafta gittiğimde öğrenmiştim kalp atışlarını.... Ay senin kilon çok çok iyimiş ben senin kilonun 2 katıyım maşallahım var benim canım..ama ben hep böyle kilolu biriydim hamile kalmadan 2 ay önce diyete başladım 9 kilo verdim ama bakalım inşallah çok çok kilo almam diyorum en çok dikkat ettiğim şey bol bol su içiyorum işte.... Uykumu of of bende deli gibi uyku yapıyor şimdi kafayı koysam uyuyacam işten çıkınca eve gidiyorum sabaha kadar uyuyorum...

Diz kapagim agriyor 2 gundur oyle boyle diil ... hamile iken ilacta suremuyorum bana ne onerirsiniz ?
Sıcak su torbalası yada sıcak havlu yapsan olurmu acaba canım benim boğazım ağrıyor gece yatarken çavdar yastığım var ısıtıyorum onu boğazıma koyuyorum iyi geliyor biraz olsun...

fufusese fufusese çok haklısın canım bende çalışıyorum zırt pırt işten izin alınmıyor bende kuşadasında yaşadığım için sabahtan randevu alıyorum ve hemen sabahtan işimi halletim gelmiştim bende en son gecen hafta gittiğimde öğrenmiştim kalp atışlarını.... Ay senin kilon çok çok iyimiş ben senin kilonun 2 katıyım maşallahım var benim canım..ama ben hep böyle kilolu biriydim hamile kalmadan 2 ay önce diyete başladım 9 kilo verdim ama bakalım inşallah çok çok kilo almam diyorum en çok dikkat ettiğim şey bol bol su içiyorum işte.... Uykumu of of bende deli gibi uyku yapıyor şimdi kafayı koysam uyuyacam işten çıkınca eve gidiyorum sabaha kadar uyuyorum...
allah kolaylık versın hepımıze ınş...:anneadayı:

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum size gece uyurken nasıl pozizyonda uyuyorsunuz ben hep yuzustu yatıyordum şimdi yan şekilde yapmaya çalışıyorum ama gine kalktığımda yuz ustu yatmış buluyorum kendimi...?

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum size gece uyurken nasıl pozizyonda uyuyorsunuz ben hep yuzustu yatıyordum şimdi yan şekilde yapmaya çalışıyorum ama gine kalktığımda yuz ustu yatmış buluyorum kendimi...?
bnde yan yatıyorum sabah kalkıyorum yüzüstüyüm bi zaman snra karnımızdan dolayı yatamayacağız herhalde alışkanlık :)

ben acikliyacaktim ama asagida arkadasim cok guzel aciklamis kulaktan dolma bilgilerle hayvanlar gonderiliyor benim arkadasim 7 kedi ile bir evde masallah nurtopu gibi 1 aylik oglu var

cok guzel soylemissin kedim degil o benim kizim insan.kizini birakirmi
Benimde tüylü bir oğlum var hamileliğimin başından beri karnımın üzerinde gurul gurul uyuyan,resmen fırsat kolluyo uzanayım diye nerde olsa koşturup geliyor :KK36:

aramızda öğretmen hamişler var mı acaba:anneadayı: henüz çok erken ama izin durumunu nasıl düşünüyorsunuz yani ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz doğum iznine :KK46:

bende yüzüstü yatıyorum başka türlü rahat edemiyorum ilerleyen zamanlarda zaten yatamayacağiz yüzüstü :KK56:

Arkadaşlar sürekli giremiyorum ancak kalbim sizinle :) üsküdar kadikoy ümraniye civarı oturan arkadaşım var mı acaba ? Hangi hastane hangi doktor ?

Back
X