2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bir şey daha sormak istiyorum kızlar size benim boğaz ağrım vardı dr. bana ilaç verdi ama ben içmedim şimdi biraz daha iyi az açıyor dün akşam pastil strepsils emdim 2 adet araştırdım internetten bir sıkıntı yok yazıyordu bende kullandım kulanan varmı aranızda...
canım bende kullanmıstım banada sıkıntı yok dedi doktor günde 4-5 taneye kadar ben yanında antibiyotik bile kullandım malesef ama mecbur kaldım bi sıkıntı olmadı şükür ama strepsils bende mide bulantısı yaptı portakallısı

herkese merhaba siteye yeni uye oldum ve yaklasik 6 haftalik hamileyim. aslinda sat 8 mart ona gore 7 haftalik hamile olmam gerekiyor fakat doktor bir hafta kadar geriden geldigini iletti.

gecen hafta persembe gunu kontrol vardi keseyi gorduk hersey yolunda dedi doktor iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. fakat dun aksam cok hafif bir kanamam oldu. biraz yurudum sanirim o tetikledi belim agridi ilk once sonra bir tatli kasigi kadar koyu kahverengi fakat pihtili bir kanama oldu , cok panikledim hemen doktoru aradim iyice dinlen bol bol su ic ve tekrarlarsa hemen gel dedi, tekrarlamassa korkma kontrol gunu gelirsin dedi.kontrol gunum 6 mayis insallah hersey yolunda gider.

benim henuz hic bulantim baslamadi fakat halsizlik var:)

boyle cok hafif kanamasi gelen var mi ? doktor telaslanma desede , insan cok korkuyor :KK43:

Allah herkese saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin ...
Benimde 7+1 de kanamam oldu canm daha sonra akinti seklinde oldu üç güne gecti allaha şükür.Bol bol dinlen iş yapma kendini yorma insallah birsey olmaz.Progestan kullaniyorsanda birakma.

hmm banada folik asit verdi bugun folic 1 diye bişe kullandım buda cok ufak minicik :):) içip içmediğini anlamıyo insan :)
benımkıde mınıcıkte bende hap ıcme fobısı var gorugum anda bıle mıdem bulanıyo :S butun tedavılerım ıgnesı yoksa ılacın yarım kalıyo o yuzden bunuda ıcmemde folık asit eksıklıgınden bı bebek kaybettım bı daha o acıyı yasamamak ıcın katlanıyorum

oy canım benım ağlamak yok dıyorum ama :KK70: bende dayanamıyorum okurken harıka bişey bu Allah mucızelerımızı bagıslasın bıze
pazar günü boyunca durup durup yolladığın anektodu okudum :)
bir çıkarttım bir uyudum bir okudum :) :)
sağolasın tekrardan.. :KK37:

herkese merhabaaaa :KK3::KK3::KK3::KK3: çok bulaniiiyyy çok ağriyyy ama olsun.. iyiyim elhamdülillah.. herkes iyi dimi? kimse de sorun sıkıntı yok inşallah..

Benimde 7+1 de kanamam oldu canm daha sonra akinti seklinde oldu üç güne gecti allaha şükür.Bol bol dinlen iş yapma kendini yorma insallah birsey olmaz.Progestan kullaniyorsanda birakma.

benimde iki gundur koyu sari akintim vardi sonra aksam koyu kahverengi kanama oldu .simdilik hic bir ilac vermedi sadece dinlen ve bol bol su ic dedi. cok sukur bugun hic olmadi ama insan surekli yatamiyor mecburen kalkiyor . insallah tekrarlamaz zaten geriden geldigi icinde hep bir endise duyuyorum :(

benımkıde mınıcıkte bende hap ıcme fobısı var gorugum anda bıle mıdem bulanıyo :S butun tedavılerım ıgnesı yoksa ılacın yarım kalıyo o yuzden bunuda ıcmemde folık asit eksıklıgınden bı bebek kaybettım bı daha o acıyı yasamamak ıcın katlanıyorum
ay canm yaa gecmiş olsun zorla da olsa iç mutlaka bebeklerimizden önemli değil hiç bişe

pazar günü boyunca durup durup yolladığın anektodu okudum :)
bir çıkarttım bir uyudum bir okudum :) :)
sağolasın tekrardan.. :KK37:
sen saol canım Allahın mucızesını mınıgın agzından dınlemek cok ayrı bıseymıs bende sureklı okuyorum onu her defasındada aglıyorum

Kızlar kisti olan var mı :( Ben bu konuda sıkıntı yaşıyorum epey bebekten hızlı büyüyor maşallah :(

benimde iki gundur koyu sari akintim vardi sonra aksam koyu kahverengi kanama oldu .simdilik hic bir ilac vermedi sadece dinlen ve bol bol su ic dedi. cok sukur bugun hic olmadi ama insan surekli yatamiyor mecburen kalkiyor . insallah tekrarlamaz zaten geriden geldigi icinde hep bir endise duyuyorum :KK43:
canım endıselenme bol su muz bıde yıyebılıyosan gunde 1 yumurta ye aradakı farkı kapatıyo benımkının arada 2 hafta fark vardı muz su 2 gunde farkı 1 haftaya cektı suan 1 hafta var arada

Merhabalar canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz kendinizi ben bazen hamile olduğumu unutuyorum ya ilk zamanlar midem bulanır gibi oluyordu ama şimdi iyiyim maşallah hiç öğürmem olmadı ama nedendir bilmem göbişim büyümeye başladı vallah sanki kilo aldımmıda bilmiyorum ama akşam eve gittiğimde hemen tartılıcam bakalım... İnşallah bulantılarım olmadan geçer hamileliğim... Yanlız sadece evde temizlik yapamıyorum kasıklarıma bir anda ağrı oluşuyor bende birakıyorum temizlik işlerini siz nasıl yapıyorsunuz...
Günlere bölüyorum canm ben temizligi ya ister istemez aksiyor ama sagligimiz daha önemli.Evi supuruyorum toz alma isini ayni gün yapmıyorum belim agriyor hemen uzaniyorum.Göbis benimde buyudu ya tartiya cikiyorum kilo almamisim ama siskinlik var.

canım endıselenme bol su muz bıde yıyebılıyosan gunde 1 yumurta ye aradakı farkı kapatıyo benımkının arada 2 hafta fark vardı muz su 2 gunde farkı 1 haftaya cektı suan 1 hafta var arada

cok tesekkurler :) icimi rahatlattiniz
simdilik bulantim olmadigi icin herseyi yiyorum arayi kapatmak icin :)
findik,fistik, muz ,su :)
aslinda ben urtiker hastasiyim bu yuzden folik asit haplari alerjimi tetikliyodu kullanamiyodum fakat biraz geriden gidince doktor folik aside yeniden baslayalim urtikerini tetiklerse duruma gore bakariz dedi. cok sukur simdilik tetiklemedi. sen folik asit kullaniyomusun gelisimini oda cok hizlandiriyomus

Günlere bölüyorum canm ben temizligi ya ister istemez aksiyor ama sagligimiz daha önemli.Evi supuruyorum toz alma isini ayni gün yapmıyorum belim agriyor hemen uzaniyorum.Göbis benimde buyudu ya tartiya cikiyorum kilo almamisim ama siskinlik var.
Sağol canım doğru diyorsun demekki bende bölüm bölüm temizlik yapıcam artık... Evet ya vallah göbişler büyor anneme dedim büyüyor diye daha fındık tanesi kadar ne büyümesi diyor şiklikmi artık bebişmi bilmiyorum...

Back
X