2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar saglık ocagından tahlıl sonuclarımı aldım herseyım cok ıyıymıs guatr karacıger bobrek kolestrol sadece ıdrarımda kan cıktı kum yokmus buyuk ıhtımal bobregımde bı yerde taş varmıs urolojıye gorunmemı soyledı doktor ınsallah taş yerınden kıpırdamaz cunku hayatımda yasadıgım en buyuk acıydı bayıltın benı dıye bagırıyodum bayıltcak kadar ıgne yapmıslardı sedyede kalmıstım yıgılıp sımdı bıde bebek var hıc bısede yapamazlar :S cok korkuyorum

kızlr ılk randevum 17 nısan cuma gunuydu.kesını gorduk hersey normal dedı.kalp arısı ıcın bır hafta sonra gel demıstı ve gebelıkte rutın yapılan butun testlerıde yaptırmıstı.sonuclar ıkıgun sonra cıkıcak denmıstı muayeneyede bır hafta sonra gel dıyınce bende calıstgım ıcın ıkısıne bır gıderım demıstım ama hala fırset bulupta gıdemedım.artık dayanamıyorum kalp atısı ıcın gıtmek ıstıyorum bugunle sanırım 6+3 oldu .yarın gıtsemmı nedersınız elım bos donmek ıstemıyorum.hala aılelerımıze soylemedık :KK43: :mad::mad::mad:
ben 6+3 te duydum canım kalp atısını ınsallah sende duyarsın aradan 10 gun gecmıs keseyı gordugun buyuk ıhtımal duyarsın

Merhabalar canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz kendinizi ben bazen hamile olduğumu unutuyorum ya ilk zamanlar midem bulanır gibi oluyordu ama şimdi iyiyim maşallah hiç öğürmem olmadı ama nedendir bilmem göbişim büyümeye başladı vallah sanki kilo aldımmıda bilmiyorum ama akşam eve gittiğimde hemen tartılıcam bakalım... İnşallah bulantılarım olmadan geçer hamileliğim... Yanlız sadece evde temizlik yapamıyorum kasıklarıma bir anda ağrı oluşuyor bende birakıyorum temizlik işlerini siz nasıl yapıyorsunuz...

kızlar saglık ocagından tahlıl sonuclarımı aldım herseyım cok ıyıymıs guatr karacıger bobrek kolestrol sadece ıdrarımda kan cıktı kum yokmus buyuk ıhtımal bobregımde bı yerde taş varmıs urolojıye gorunmemı soyledı doktor ınsallah taş yerınden kıpırdamaz cunku hayatımda yasadıgım en buyuk acıydı bayıltın benı dıye bagırıyodum bayıltcak kadar ıgne yapmıslardı sedyede kalmıstım yıgılıp sımdı bıde bebek var hıc bısede yapamazlar :S cok korkuyorum
Ay cok iyi bilirim bende tas dokmustum morfin verdikleri halde hastaneyi inletmistim yerimde duramiyordum gecende idrarimda bende kum gordum gibi oldu bende cok korkuyorum ya insallah bidaha tekrarlamaz tarifi yok o sancinin.

Canım ne oldu cikmadinmi bnm randevu 1 30 da bnde bekliyorum sen ne yaptın
canım çıktım geldim.bebeklerimden birinin maşallah kalbi gumbur gumbur atıyor :) digerinin cılızda olsa atıyor.sesi dışarı gelmedi ama ekrandan da gösterdi doktorum attıgını.kese boş degil hatta kalp atışıda var.ama biraz zayıf :( haftaya tekrar gidicem allahın izniyle inşallah o yavrumda iyice tutunmuş olur annesine, hayata.. senin nasıl geçti kontrolun?

bir şey daha sormak istiyorum kızlar size benim boğaz ağrım vardı dr. bana ilaç verdi ama ben içmedim şimdi biraz daha iyi az açıyor dün akşam pastil strepsils emdim 2 adet araştırdım internetten bir sıkıntı yok yazıyordu bende kullandım kulanan varmı aranızda...

Ayy çok ii olur yaa özele sordum 295 tl dedi 300 ya ni çok deilmi??eger devlette yaptirabiliyosam orda yaptıralim
yaparlar canım sımdı devlet hamılelere mecbur bakıyo ssk olmasa bıle ucret alamıyo ozel acillerde ucret alamıyo hamıleden ben ıkı defa parol serum yedım medıcalde hamıle oldugum ıcın alamadılar arkadasım hamıle deıl ondan 28 lıramı ne aldılar acılde agrı kesıcı ıgneye hamılelegın :D avantajları :D

İkizlerimin kalpleri atiyo maşallah subhanallah
ayyy canım çok sevindim :) seninkilerde mi ikiz? bilmiyordum. benim ikizlerin kalbide bir yavrumun çok guzel atıyor digger yavrumun derinden geliyor dedi doctor. senini duyamadık ama ekranda pıt pıt diye bir hareket oldugunu gösterdi.inşallah tutunur yavrum annesine. senin adına çok sevindim canım :)

Ay cok iyi bilirim bende tas dokmustum morfin verdikleri halde hastaneyi inletmistim yerimde duramiyordum gecende idrarimda bende kum gordum gibi oldu bende cok korkuyorum ya insallah bidaha tekrarlamaz tarifi yok o sancinin.
aynen canım dusun dogum sancısı ondan kolay :D banada morfın yapmıslardı gecmemıstı

yaparlar canım sımdı devlet hamılelere mecbur bakıyo ssk olmasa bıle ucret alamıyo ozel acillerde ucret alamıyo hamıleden ben ıkı defa parol serum yedım medıcalde hamıle oldugum ıcın alamadılar arkadasım hamıle deıl ondan 28 lıramı ne aldılar acılde agrı kesıcı ıgneye hamılelegın :KK70: avantajları :KK70:

:)) devletten randevu alayım ozaman kadın doğuma ins yaparlar

y
Tavsiyeni dinlicem canm moralim bozulmadi degil yani
ok hıc bozma moralını kuzum elektırıklı battanıye felan kullanıyosan dırek kaldır onun bebegın suyunu kuruttugunu dusunuyorum ben kullanıyodum hemen kaldırdım bol su muz 4 mm olan kese ıkı gun sonra 11 mm e cıktı aradakı farka bak

y

ok hıc bozma moralını kuzum elektırıklı battanıye felan kullanıyosan dırek kaldır onun bebegın suyunu kuruttugunu dusunuyorum ben kullanıyodum hemen kaldırdım bol su muz 4 mm olan kese ıkı gun sonra 11 mm e cıktı aradakı farka bak
Benim kese 10 mm ydi

Back
X