• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
daha 1 ay önce bizdelerdi eşim uyuyordu üstüyle başıyla yatağımıza girdi oğlunu uyandırmaya çalıştı tepindi yatakta:KK43: bn dayanamam zaten kendi üstümle bile oturmuyorum yatağa dalıyor yani öyle pata küte bnde bebeklere hiç kıyamam hiçkimseninkine ama iş dede banane anane olunca eminim yanlış anlayacaklar beni:KK43:

:KK57: :eek: Allah sabır versin canım.

kızlar meraba.çok fena nezle oldum.boğaz ağrısıyla başladı,nezleye döndü.haftasonu iki burnum birden tıkandı,hiç nefes alamadım,ölüyorum sandım.artık ağladım korkudan bebek de nefes alamıycak diye.doktora gittik,antibiyotik verdi,mecburen başladım.şimdi de öksürük başladı
geçmiş olsun... burnuna bebeklere de verilen tuzlu okyanus suyu fıs fısı yapabilirsin açmak için... dinlenmek şart. geçmiş olsun.

Bizim kayinvalide 7 ay kesintisiz sütun yok dedi bi sefer elinde buğday unuyla geldi mama yapmaya :) çocuk ağzından atıyor allah allah halbuki karnı ACdiyor :KK70:
Az insan cçok mutluluk hakikaten :KK66:
Çocuk 1 yasında göğsünde uyumuş memeyi çekmiyorhaliyle ssüt yok diyor gene komedi anlatsam uzakta olduğu halde böyle evde surekli dusunemiyorum :KK66:

hay allahım ya cok sınır bozucu Ben asla ızın vermem, benm yapılmasını yedırılmesını ıstemedıgım seylerı bebegıme yapmasına Annem de olsa ızın vermem walla.

kızlar meraba.çok fena nezle oldum.boğaz ağrısıyla başladı,nezleye döndü.haftasonu iki burnum birden tıkandı,hiç nefes alamadım,ölüyorum sandım.artık ağladım korkudan bebek de nefes alamıycak diye.doktora gittik,antibiyotik verdi,mecburen başladım.şimdi de öksürük başladı

Geçmis olsun canım. İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.

supermis valla,hayalimdeki kayinvalide ve kayinpeder profili.
Kendı aılelerınde de uzaklar zaten. Esım memlekete gıder de 1 gecelık e olsa dayıda hala falan kalmaz, otelde kalır kımse rahatsz omasın dıe. Herkese sız dıe hıtap ederler falan :)) Benım de ısıme gelıyo tabı, hep bı mesafe oluyo arada :)

geçmiş olsun... burnuna bebeklere de verilen tuzlu okyanus suyu fıs fısı yapabilirsin açmak için... dinlenmek şart. geçmiş olsun.
evet zaten antibiyotikten önce okyanus suyu yaptım ama hiç fayda etmedi.baktım nefes alamıyorum, doktora gittik ve artık antibiyotik verdi doktor

Gecmıs olsun tatlım :(

ya sanki baloncuk patlaması gibiydi ilk başta. şimdi biraz daha ayırt edilebilir ve daha uzun süreli oluyo. özellikle geceleri sırt üstü yatınca baya içimde böcek geziyomuş gibi hissediyorum.

aa süper!! benimki de aynen öyle bir histi bugün!! bundan sonrasını hayırlısıyla Allah nasip etsin o halde :)

çıkmammıı kız eşiminde yuzu guluyo kız deyınce :KK70: ama kaybettıgımız bebegımızın ısmını koycamıs ben koyulmaz dıyorum batıla ınanma dıyo ısım konusunda dalaşıyoz bakalım :KK70:
tabi siz bilirsiniz canım amao bebişiniz zaten inş sizi cennete karsılıcak var zaten aynı isimde bi bebişiniz ama en iyisini siz bilirsiniz tabi

San
Kendı aılelerınde de uzaklar zaten. Esım memlekete gıder de 1 gecelık e olsa dayıda hala falan kalmaz, otelde kalır kımse rahatsz omasın dıe. Herkese sız dıe hıtap ederler falan :)) Benım de ısıme gelıyo tabı, hep bı mesafe oluyo arada :)
Ne guzel valla sansliymissin,kiskandim.bizimkilere kalsa
hergun gidilsin, gelinsin,kalinsin,beraber yenilip icilsin,misafirliklere beraber gidilsin.
Allahtan esim sıkildi bu durumdan tepki veriyor da kurtuldum

elifeva elifeva gecmisi çok takip edemedim randevun güzel geçmiş anladigim kadarıyla cinsiyet kesin kizmi
Allah sağ salim kucagina almayida nasip etsin inş

hay allahım ya cok sınır bozucu Ben asla ızın vermem, benm yapılmasını yedırılmesını ıstemedıgım seylerı bebegıme yapmasına Annem de olsa ızın vermem walla.

Bi yerden sonra kafa buluosun onceleri çok uzuluodum sonra baktım anlamıyor kiricam birşey desem kendi haline bıraktım en sonunda kendi pes etti ;)

gecmis olsun canim dikkat et

Back
X