2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar dün gittim tahlil yaptırdım 10-12 lökosit, 6-8 epitel görülmüş :( ay ben nerelere gidiyim yaa

antıbıyotık mı verdıler antıseptık su mu cnm?
bence bende de var ya, kaç gundur kasıklarım agrıyo ve ıdrarım koyu :KK43:
Daha dr gostermedimki cnm gittim aksam tahlil yaptim sadece yarin osyeri hekimine gostercem bakalim ne diycek bnm dr tndevum kasim 4 te ona kadar iyilesir sanirdam ama antbyotik vermez son aylarya fitil verebilir birde fisfismi ne var mikrop kirici ondan verir.byk ihtmal

canım bende de var, sekerım baya yuksek cıktı, dıyabet doktoru sekerı tamamen kestı. Kesmese suyumuz artar kı o da tehlıkelı bı durum.
Yanı sekerlı beslenmedıgın ıcın suyunun azalmıs olabılecegını pek sanmam, yıne de en ıyısını doktorlar bılır tabı kı.
Günaydın, ne bilim insan ne düşünceğini şaşırıyor.
dün yine gittim doktora. sınırdayımış suyum. :(
bugün perinatoloji uzmanı görcek bakalım.
o ne dicek?

Daha dr gostermedimki cnm gittim aksam tahlil yaptim sadece yarin osyeri hekimine gostercem bakalim ne diycek bnm dr tndevum kasim 4 te ona kadar iyilesir sanirdam ama antbyotik vermez son aylarya fitil verebilir birde fisfismi ne var mikrop kirici ondan verir.byk ihtmal

anladım cnm, gecmıs olsun bakalım

cnm netten araştırdım ben öyle buldum mantık çlışan olman önemli burda sen 32 haftanda eğer çalışabilir raporu aldıysan normal birey gibi devam ediyorsun yani paranı ssk dan almıyorsun da bağlı olduğun kurumdan alıyorsun dimi buda seni etkilemiyor ssenin gerçek rapırun 37. hafta başlıyor aslında yani çalışamaz raporun bu süreç içinde sen resmi tatillerini kullanırsın elbette ama bu senin sonraki iznine etki etmezde silinmezde tam olarak içinizin rahat etmesi için ben bugun gün içerisinde 170 i arayıp sorar sizede bilgi veririm :) sıkıntı yok rahat olun
canım ben daha çok tatile takılmasını da süt iznini topluca 8 haftalık doğum sonrasına aktarabilmek miyiz yani 8 haftalık daha okula ya da neyse işe gitmrsek olur mu onu sorar misin o ilgimi cekti

Back
X