- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay demeegeçmiş olsun, dikkat et diycem ama napabilirsin bilmiyorum, ayna kullanabilirsin belki.
![]()
Yok cnm zaten normal doğum şeklindeydi en son gittiğimde şimdi farklı yerlerden vuruyor iki yanımdan kollarını açsa açamaz okadar muhtemelen yan yattı
İnşallah cnm dinlenin hakkettiniz zor bir sürece giricez
Kizlar cok agrim var kasiklarimda hic gecmiyo nedir bu boyle ya valla dogurmak istiyorum
kızlar dün gittim tahlil yaptırdım 10-12 lökosit, 6-8 epitel görülmüşay ben nerelere gidiyim yaa
Daha dr gostermedimki cnm gittim aksam tahlil yaptim sadece yarin osyeri hekimine gostercem bakalim ne diycek bnm dr tndevum kasim 4 te ona kadar iyilesir sanirdam ama antbyotik vermez son aylarya fitil verebilir birde fisfismi ne var mikrop kirici ondan verir.byk ihtmalantıbıyotık mı verdıler antıseptık su mu cnm?
bence bende de var ya, kaç gundur kasıklarım agrıyo ve ıdrarım koyu![]()
Banada oyle geliyor,41 i kesin bulurum diuorimBen de öyle hissediyorum.
:)
gece gectı dıye agrım gıtmedım canım uyuyup kalmısım oyle suan cok ıyıymbizi de haberdar et tatlm.
Günaydın, ne bilim insan ne düşünceğini şaşırıyor.canım bende de var, sekerım baya yuksek cıktı, dıyabet doktoru sekerı tamamen kestı. Kesmese suyumuz artar kı o da tehlıkelı bı durum.
Yanı sekerlı beslenmedıgın ıcın suyunun azalmıs olabılecegını pek sanmam, yıne de en ıyısını doktorlar bılır tabı kı.
Daha dr gostermedimki cnm gittim aksam tahlil yaptim sadece yarin osyeri hekimine gostercem bakalim ne diycek bnm dr tndevum kasim 4 te ona kadar iyilesir sanirdam ama antbyotik vermez son aylarya fitil verebilir birde fisfismi ne var mikrop kirici ondan verir.byk ihtmal
ohh cok ıyı elıfcm :)gece gectı dıye agrım gıtmedım canım uyuyup kalmısım oyle suan cok ıyıym
canım ben daha çok tatile takılmasını da süt iznini topluca 8 haftalık doğum sonrasına aktarabilmek miyiz yani 8 haftalık daha okula ya da neyse işe gitmrsek olur mu onu sorar misin o ilgimi cekticnm netten araştırdım ben öyle buldum mantık çlışan olman önemli burda sen 32 haftanda eğer çalışabilir raporu aldıysan normal birey gibi devam ediyorsun yani paranı ssk dan almıyorsun da bağlı olduğun kurumdan alıyorsun dimi buda seni etkilemiyor ssenin gerçek rapırun 37. hafta başlıyor aslında yani çalışamaz raporun bu süreç içinde sen resmi tatillerini kullanırsın elbette ama bu senin sonraki iznine etki etmezde silinmezde tam olarak içinizin rahat etmesi için ben bugun gün içerisinde 170 i arayıp sorar sizede bilgi veririm :) sıkıntı yok rahat olun
Aynen kuşlar uykuda uyandığımdavalla ya, sabahın korunde kalkmak zulum gıbı artık![]()
Bnm de öyle acaba kasık ağrım ondan mıdır sol tarftakiantıbıyotık mı verdıler antıseptık su mu cnm?
bence bende de var ya, kaç gundur kasıklarım agrıyo ve ıdrarım koyu![]()
Günaydın, ne bilim insan ne düşünceğini şaşırıyor.
dün yine gittim doktora. sınırdayımış suyum.
bugün perinatoloji uzmanı görcek bakalım.
o ne dicek?
Günaydın kızlargüzel bir gün olsun
valla cok pımpırıklı oldum ben bıde ıkı gundur akıntımda farklılık var daha cok gelmeye basladı yavas yavas bebişler hazırlanıyo sanırım dogmaya oyhh cennet kokulularohh cok ıyı elıfcm :)
sende git cnm muhakkak ileriki boyutlara ulaşmasın emin ol nedir ne değildiranladım cnm, gecmıs olsun bakalım