2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar günaydın,
çarpıntısı olan var mı ya ben dün geceden beri mahvoldum tansiyonum normal çıkıyo nabız 115 - 120 arası gidip geliyo kalbim resmen ağzımın içinde atıyo doktorumu aradım şimdi açmadı gördüğü gibi döner zaten inşallah bi problem yoktur. :KK43:
bnmde oluyor cnm bazen öyle yoğun oluyorki catlıycam sanki gecen gece ölcem sandım bebek büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyormuş :( birde tek tarafa toplanınca çok oluyor

Kızlar günaydın,
çarpıntısı olan var mı ya ben dün geceden beri mahvoldum tansiyonum normal çıkıyo nabız 115 - 120 arası gidip geliyo kalbim resmen ağzımın içinde atıyo doktorumu aradım şimdi açmadı gördüğü gibi döner zaten inşallah bi problem yoktur. :KK43:
canım günaydın çarpıntı ben de ve diger hamile olan arkadaşımda da var nabzımı olçemıyorum ama onda alet var olçüyor yuksek cıkıyormuş hamilelikte normal sanırım. nefes almakta problem yaşıyorum ara ara hatta bır yere uzanınca bırı boğuyor bıgı geliyo

normal diyosun yani korktum valla ya ben hiç bilmem çarpıntı nedir çünkü
valla hamiş olana kadar bende bilmezdim :))) taki son dönemlere kadar bide bnm bel vücut çırpı gibiydi bizim oğlan sıkıştırıyor taş gibi oluyor karnım hele dönmeye görsün nefes zor alıyorum o derece fenalaşıyorum :(

Kızlar günaydın,
tatlım benim de genelde oluyor çok fazla doktor kardiyolojiye git demişti gitmedim ..

en dğrosunu dyorsun bende aynıyım şimdi yeni eleman gelcek bnm yerme ona işin yoksa bişeyler anlat of yaa ömrüm böyle birine bişiler öğretmeklemi geçicek bi bana kmse bişi öğretmyor :KK43: ben geldiğimde kmse yoktu ben kendi kendime öğrendim ama nedense hep öğreten oldum bahtsızım zaten hormonlarım kudurdu eşmde diyor istediğin an çık zorlma kendini ama ben dayanıp daha fazla para almak istyom:KK43:

tabı canım ben de aynısını dıyorum Benım esım de "senn 1 aylık maasına muhtac durumda mıyız, çık artık" dıyo ama bendekı ınat ıste, oğlak burcuyum :)

tabı canım ben de aynısını dıyorum Benım esım de "senn 1 aylık maasına muhtac durumda mıyız, çık artık" dıyo ama bendekı ınat ıste, oğlak burcuyum :)
aynen aynen bide snn parana muhtac değilz lafı yokmu deli ediyor beni ya ne alaka ben çalışıp dayanmak istyorum muhtac değilz ama olsun maksat işyernden fazla para almak :) okadar emek veryom alıyım yani bende akrebim çok fazla hırs yapıyorum yaa bazen zarar veryor hırlı olmak ama inat ettim alcam o parayı :) izne ayrıldığm günde doğum günüm 20 kasım:)))

Kızlar günaydın,

aa gecmıs olsun tatlm, yok bende oyle bısey :(

odadakı mevcut tul ve halı kalacak ıste, bı de onları da mı alayım :)
aynen bnmde onlar kalcak minnak için şimdiden bişi alamm görmyor zaten onmı dikkat etcek :) 3 5 yaşına gelsin ne isterse alırım artık napim :) ama şuan hiç para vermiycem valla
:)

canım günaydın çarpıntı ben de ve diger hamile olan arkadaşımda da var nabzımı olçemıyorum ama onda alet var olçüyor yuksek cıkıyormuş hamilelikte normal sanırım. nefes almakta problem yaşıyorum ara ara hatta bır yere uzanınca bırı boğuyor bıgı geliyo
aynen öle dün gece bi ara boğazlıyolar sandım uyandım bu bebişler nasıl değiştirdi herşeyimizi ya

aynen aynen bide snn parana muhtac değilz lafı yokmu deli ediyor beni ya ne alaka ben çalışıp dayanmak istyorum muhtac değilz ama olsun maksat işyernden fazla para almak :) okadar emek veryom alıyım yani bende akrebim çok fazla hırs yapıyorum yaa bazen zarar veryor hırlı olmak ama inat ettim alcam o parayı :) izne ayrıldığm günde doğum günüm 20 kasım:)))

sana yuklu bı mıktarda dogum gunu hedıyesı olacak desene :)
bırbırımıze destek olalım, hem kendı psıkolojımızı yuksek tıtalım, hem de ıs yerınde olanları gormezden gelmeye calısalım, şu 20 kasımı devirelim arkadaşım :)

aynen bnmde onlar kalcak minnak için şimdiden bişi alamm görmyor zaten onmı dikkat etcek :) 3 5 yaşına gelsin ne isterse alırım artık napim :) ama şuan hiç para vermiycem valla
:)

ya benım zaten tülüm pembelı pembelı renklı bısı kı olmasa da almazdım walla. Duvar kagıdı yaptrdım cıcı cıcı, o yeter artık :)

meltemcivil meltemcivil bahtsız bedeviyiz bacım biz :))) eşimde diyorum ben bu hallere düşecek hatunmuydum akşam dşyor bana 2. çocuğuda yaparız artık alıştın dyor dedim neyy tabikide hayır ne 2 si diyor 5 6 ya kadar yolu var yaparız diyo dedim iyimisin sen ben teknolojiyi bekliyorum ilerlesin siz doğurmaya başlayın oturr yaparsın ben 2 yi felan düşünmyorum valla şu halime bak dedim sana nolmuş keyfini sen çıkarıyon acısını ben çekyorum hiiiiç heveslenme 3 5 sene çocuk felan yapamm unut dyorum gülyor beyefendi dedim tün fiziğim bozuldu karnıma bak ben ömründe göbek gören değildim lu halime bak dyorum alış diyor bana :) deli

sana yuklu bı mıktarda dogum gunu hedıyesı olacak desene :)
bırbırımıze destek olalım, hem kendı psıkolojımızı yuksek tıtalım, hem de ıs yerınde olanları gormezden gelmeye calısalım, şu 20 kasımı devirelim arkadaşım :)
aynn cnm bnm ya aynen az kaldı 20 kasım dediğin nedirki su gibi gecer bi çırpıda bir 7 ayı devirdik 20 günümü deviremiycez :))) gaza geldim aldım başımı gidiyorum :)))))

Back
X