2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben tek çocuğum :KK43: o yüzden bende kızımı kardeşsiz bırakmayı hiç düşünmüyorum, seneye bir aralık anneleri grubunda daha görürseniz beni şaşırmayın o yüzden :KK70:
ha ha :) okadar dertlendım kı bu duruma dırek calısmaya baslıycam ben dıyosun yanı :)

Günaydın güzel anneler bugün nasılsınız? Yakınında A101 olan varsa ben oğluşa yastık yorgan, nevresim takımı,küvet seti,askılık vs aldım sizde bakın derim. Bugün bebek günü her şey var ve indirimli bence piyasaya göre de kaliteli

ya ben plastıgınde kansarojen bısı var mıdır dıe korkuyorum. Eşime de soylesem kesınlıkle ızın vermez zaten, ama ben de kuvet setını almak ıstıyorun :(

Güzel hamişler ben şimdi pazar günü sağlık ürünlerini vs vs alacağım. Sizden ricam deneyimli annelerimiz neyi ne marka almam gerektiğini yazabilirmi alacaklarım

Bebek bezi
ıslak mendil
termometre
burun aspiratörü
tırnak makası
pişik kremi
göğüs kremi
hasta bezi
çamaşır deterjanı
çanta
küvet filesi

bunlar var bildiğim eksikler ama neyi ne marka alacağım bilmiyorum :KK33:
genelde prima premium almislar ben molfix göbek oyuntulu aldım bez.unibaby yenidogan termometre uzaktan ölçer marka hatirlamiyorum otribebe aspirator tırnak makası wee var bende pisik kremi sudokrem onarılmış ben niveanin set aldım
lansinoh göğüs kremi canped mesane pedi aldım ben büyük deterjan hacisakir granul aldım.

Güzel hamişler ben şimdi pazar günü sağlık ürünlerini vs vs alacağım. Sizden ricam deneyimli annelerimiz neyi ne marka almam gerektiğini yazabilirmi alacaklarım

Bebek bezi
ıslak mendil
termometre
burun aspiratörü
tırnak makası
pişik kremi
göğüs kremi
hasta bezi
çamaşır deterjanı
çanta
küvet filesi

genelde prima premium almislar ben molfix göbek oyuntulu aldım bez.unibaby yenidogan termometre uzaktan ölçer marka hatirlamiyorum otribebe aspirator tırnak makası wee var bende pisik kremi sudokrem onarılmış ben niveanin set aldım
lansinoh göğüs kremi canped mesane pedi aldım ben büyük deterjan hacisakir granul aldım.

heh he :) sen de mı bol bol odev yapıyorsun mınıkle :)
Yok ödevlerini çok şükür halleder kendi de arkasını toplamak kontrol etmek sabah mızmızlığı vs.zor oluyor yapacaksanız peşpeşe çıkarın aradan en azindan rahatlığa alışmadan bi bakmışsınız iki bıcırık büyümüşler bile ama ara verince ćok zoooor oluyor meltem hem bedenen hem ruhen

Yok ödevlerini çok şükür halleder kendi de arkasını toplamak kontrol etmek sabah mızmızlığı vs.zor oluyor yapacaksanız peşpeşe çıkarın aradan en azindan rahatlığa alışmadan bi bakmışsınız iki bıcırık büyümüşler bile ama ara verince ćok zoooor oluyor meltem hem bedenen hem ruhen

herkes aynı seyı soyluyor zuhalcım ya, ama ıste bu bebek ne kadar sakın olacak, bızde nasıl bı etkı bırakacak o da onemlı. Insanlar baya baya psıkolojık bunalıma gırıyorlar bebekten sonra, korkuyorum wallahı ben de :(

Kızlar ben büyük ihtimalle sezeryan olacam sonrasında korse takmak istiyorum karın toparlasın diye var mı bildiğiniz marka

herkes aynı seyı soyluyor zuhalcım ya, ama ıste bu bebek ne kadar sakın olacak, bızde nasıl bı etkı bırakacak o da onemlı. Insanlar baya baya psıkolojık bunalıma gırıyorlar bebekten sonra, korkuyorum wallahı ben de :KK43:
benim büyük çok yordu beni 5 sene hiç istemedim. sonrada iki kayıp ardarda. tüp bebek denedik vs. sonra doğal oldu dikiş atıldı yattım şimdi de bu bebis. çok şükür en rahat bu gidiyor hamileligi

Kız, bebegı de kardessız bırakma ama :) ben herseye ragmen dusunuyorum ıkıncıyı de, hatta cok gecıktırmeden, 3-4 sene sonra falan. Bız 3 kardesız, bı ablam yanımda olamasa dıgerı olur, hatta hep "keske annemlerın maddı durumu daha ıyı olsaydı da 1-2 tane daha olsaydı" dıe dusunurum. O yuzden ben de ceocgumu tek bırakmak ıstemıyorum. Tabıı gelecek ne gosterır bılınmez.
Bende 3 yıl sonra düşünüyorum cnm aynı zamana denk getirelim grup olarak :KK70::KK70:ne eğleniriz

ya ben plastıgınde kansarojen bısı var mıdır dıe korkuyorum. Eşime de soylesem kesınlıkle ızın vermez zaten, ama ben de kuvet setını almak ıstıyorun :KK43:
canım bunlar büyük şirket olsa millet peşine düşer. yoktur civildekilerle aynı gibi. bir de zaten az sayıda geliyor maksat reklam.

Bebek bezi
ıslak mendil
termometre
burun aspiratörü
tırnak makası
pişik kremi
göğüs kremi
hasta bezi
çamaşır deterjanı
çanta
küvet filesi

canım deneyimli bir anne değilim ama :) araştırmalar sonucunda ve arkadasların tavsiyeleri ile ben sunlara karar verdim bez premium care ıslak bendil yenidogan unibaby termometre vardı almadım burun aspiratörü bebedor, tırnak makası bebedor ucu kolay kavranabilen, pişik kremi eart mama angel, göğüs kremi lansinoh, hasta bezi depen tek kullanımlık külotlar, çamasır deterjanı dalan roxy, çanta henüz karar vermedim, kuvet filesi bbay jem

Kızlar dün oğluşumun doğum günüydü, 6 yaşına girdi paşam :KK200:

Eklentiler

• 12088407_10153667260284719_6899372864557191925_n.webp
    12088407_10153667260284719_6899372864557191925_n.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 12119079_10153667260274719_8378647217579722129_n.webp
    12119079_10153667260274719_8378647217579722129_n.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 12141520_10153667261174719_4091130577552299227_n.webp
    12141520_10153667261174719_4091130577552299227_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 75
Back