2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi :KK43:
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadım :KK43: son zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş :KK43:
çok geçmiş olsun cnm. seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde banyoda su kaçağı var yatak odasının duvarını kabarttı. sabahtan beri usta çalışıyor ev inşaat halinde matkap susmadı. amann çok yorma kendini..

ohhh maşallah teyzesinin gülüne kıyamm ya ohh ohh kg muzda süper valla .
elifeva elifeva kız sendemi gittin randevuyaaa sende durumlar nedir cnm bnm
randevu degıl canım gece acıle gıttım sancılanınca cok sukru bebekle alakalı degıl ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı alttan bakıldı acılma felanda yok kaslarım agrıyo o yuzden yuruyemıyomusum

randevu degıl canım gece acıle gıttım sancılanınca cok sukru bebekle alakalı degıl ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı alttan bakıldı acılma felanda yok kaslarım agrıyo o yuzden yuruyemıyomusum
iyi bare yaa dikkat et cnm çok hareketli bir gün geçirdiysen oda yapıyor bendede oluyor bazen :( çok geçmiş olsun bebişte sende iyiysen çok şükür

iyi bare yaa dikkat et cnm çok hareketli bir gün geçirdiysen oda yapıyor bendede oluyor bazen :KK43: çok geçmiş olsun bebişte sende iyiysen çok şükür
cocukların ranzasını kurmustuk esımle pek iş yapmadım ama esım tornavıda felan ısterken otur kalk otur kalk yormusum kendımı sanırım yurumekte zorluk cekıyorum işte bebegım ıyı olsunda ben unuttum kendımı cok saol canım

Çok geçmiş olsun cnm benimde srtım kaburgalarım çok ağrıyor dikkat et kendine

Hamisler bugun basil fena.donuyor oyle boyle diil fildir fildir dedim uykusuzluktan sanirim uyudum uyandim sabah tekrar hizi azaldi ama hala donuyor bildigin baktim heryer boyle birsey oldumu sozden hic
Canım tansiyonuna bir baktır benimde gecen gün öyle oldu ama stres yorgunluk ve üzüntü tetikliyor

cocukların ranzasını kurmustuk esımle pek iş yapmadım ama esım tornavıda felan ısterken otur kalk otur kalk yormusum kendımı sanırım yurumekte zorluk cekıyorum işte bebegım ıyı olsunda ben unuttum kendımı cok saol canım
yormamaya çalış cnm bnm kendini dikkat et son zamanlardayız :(

@elif2011 benim de çarşamba günü baldırıma bir kramp girdi. Kaç gün geçti hala ağrıyor. :KK43:

@nicki nick bana doktorum 12 saat içinde 10 hareket dedi.

leylam355 leylam355 bence o sertleşip toplanmalar da hareketten sayılmalı. Çünkü bebeğin hareketsiz kalması tehlikeli. Sertleşmesi de aslında hareket oluyor.

@pazi çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Ben bebek ürünlerine o kadar yoğunlaşmışım ki hiç rafı görmedim.
:KK70:
Ben de böyle bir raf istiyordum. Hatta koçtaşta görmüştüm. Onu almayıı planlıyordum. Kalmışsa A101 dekini de alabilirim. Söylediğin için teşekkürler.

leylam355 leylam355 soothie yi kaça satıyor, merak ettim.
bence de sayılmalı sonuçta hareket harekettir :)
35TL+kargo muş.

sermin79 sermin79 valla aynen oyle canim birde benim ilki ani sezeryan oldu planli olsa belki boyle olmazdi
Ben 2 cift pijama aldim gecelik almadim ama cok mu gerekli sence oglumda pijama giydim diye hatirliyorum
Ben hiç gecelik almadım canım hep pijama takımı giydim zaten hasta hane odam yol geçen hanı oluyor rahat edemezdim gecelikle bende öyle düşünüyorum 2 takım pijama ve iki. Eşofman altı üstü

dün bu senenin ilk suyu verildi peteklere, ust kattakılerin de peteği patlamiş :KK43:
Site görevlisi çözdü, inş tekrarlamaz leylacm
ayy fena olmuş ya çok geçmiş olsun meltemcim bugün kontrol vardı senin güzel geçmiş galiba tos tos olmuş kızın ohh darısı benim başıma

Kızlar geldik drdan.Nst ye girdim, sancı yok şükür. 2 hafta sonra tekrar nst var.
43 cm ve 1960 olmuş koca göbüşlü koca yanaklı prensesim :KK70: 31+1 iz bugün.
Bize dudaklarını uzatarak poz verdi:KK51:
İlk fotoda da ayağını alnına dayamış, elinin biri yine ağızda =)
Doğum eğer bir sorun çıkmazsa 14-15 aralıkta olacak.
oo dudaklar ne öyle ya ayaklara bak çok tatlı maşallah çok güzel bir kız olacak annesi

Back
X