2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gözün aydın canım. Dinlenmeye devam. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah.

Tamam alayım. Kaç tane almalıyım sence?

Maşallah bebeğine :nazar:

Doğuma yakın rüyalar arttı :KK66:
İnşallah gerçeği de aynen böyle olur.
zaten 3 lu paket genelde iki paket al bence. ben genelde icine giydirirdim ayakli tulum az buyukse de distan bosluktakalir ayaklari ayakli pijamada

Sağol meltemcimm. Sen çerçevede asya yazıyo diye asya hatırladın ismi, duru olcak cnm . O örnekti :KK60:bnm eşim asya istemedi yoksa ben seviodum:oops: aa iyi bak senin de 35 de demiş daha da rahatladım:KK19:

Ben de en son asyaya karar verdiniz sandm :)
Desene gülayım kızıyla adas olacaklar :)

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi oglusum 2.590 gr olmus ama boyumuz uzamamis 43 cm yine 35+6 olmus nst ye girdim sanci felan cikmadi kasik agrilarim icinde magnezyum ilacini gunde 3 kere almam gerekiyomus bebegin kafasi kasiklarda dedi oyuzden agrilarin normal dedi 10 gun sonra cagirdi tekrar simdi 10 gun gecermi :)
masallah canim biz kasimda dogururuz:)

Canım bende kraft alıcam görümceminkide kraft evet ince geldi banada görümcem altına battaniye katlayıp koymuş bende öyle yapmayı düşünüyorum biraz kalınlaşmış en azından
Cnm üst taraf için olan pamuk yataklar hep ince 5 cm kalınlık zaten :( altında şiltesi de var nasılsa bende olmazsa battaniye takviye yapayım uyku seti aldı anneannesi park yatak için serince bi bakıcam duruşuna göre :) sağolasın fikir için:KK66:ü

Selam bayanlar. Ben de sat.a gore aralik annesiyken ikinci dogumum olup sezeryan olacagimdan nasipse kasim annesiyim. O yuzden bastan beri kasim annelerine takilmistim ama onlar beni koydu gecti teker teker dogum yapmaya basladilar :) sizle herseyim paralel gidiyormuş biraz okudum da mesajlari. Bi tane oglum var 2.5yasinda inşallah bi tane de kizim olacak. Bi cogunuzdan once dogum yapacam inşallah. Tecrubemi paylaşırım firsat bulursam

Yıkayıp ütülüyücem de Nasıl sizce

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 136
zaten 3 lu paket genelde iki paket al bence. ben genelde icine giydirirdim ayakli tulum az buyukse de distan bosluktakalir ayaklari ayakli pijamada
Bugün bir tane 3lü paket aldım. %82 pamuklu diyor. Ebebeğe gittim. 2 seçenek (içerik olarak) vardı. (desen, renk, model olarak çeşit çoktu.) Diğeri %80 pamuklu, %17 naylondu, o yüzden onu almadım.

Selam bayanlar. Ben de sat.a gore aralik annesiyken ikinci dogumum olup sezeryan olacagimdan nasipse kasim annesiyim. O yuzden bastan beri kasim annelerine takilmistim ama onlar beni koydu gecti teker teker dogum yapmaya basladilar :) sizle herseyim paralel gidiyormuş biraz okudum da mesajlari. Bi tane oglum var 2.5yasinda inşallah bi tane de kizim olacak. Bi cogunuzdan once dogum yapacam inşallah. Tecrubemi paylaşırım firsat bulursam
Hayırlı olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.

Yıkayıp ütülüyücem de Nasıl sizce
Güle güle kullan canım.

Kızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın :( :( :(

Kızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın :KK43: :KK43: :KK43:
canim ya o bahsettigin nisan olabilir bir sekilde evde kimse yoksa bile komsunla git acile.

hos geldin ayniyiz ben de kasimda dogum yapacagim buyuk ihtimal.

Kızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın :KK43: :KK43: :KK43:
Canım kritik bir soru kimsenin birşey olmaz diyeceğini sanmıyorum ama sen yine de yüreğini ferah tut çunkü pembe ya da kırmızı renkte olunca sıkıntı olduğunu biliyorum ne olursa olsun doktorunun numarasi varsa onu arayıp bir danış ya da direk acile gidebilirsen git..en kötü ihtimal sabaha kadar bebişin hareketlerini kontrol et akıntı durumunu izle pembe yada kırmızıya dönüşürse vakit geçirme.

canim ya o bahsettigin nisan olabilir bir sekilde evde kimse yoksa bile komsunla git acile.
Ama cok ERKEN DEGİL Mİ nişan için . annemler deyim babam hastanede annem yanında bende kardeslerime bakıyorum küçükler bırakıp ta gidemem. Tek basıma da gidemem zaten. Öyle :(

Evet nisan olabilir acilman olup olmadigina ve sanci durumuna bakilmasi lazim

Canım kritik bir soru kimsenin birşey olmaz diyeceğini sanmıyorum ama sen yine de yüreğini ferah tut çunkü pembe ya da kırmızı renkte olunca sıkıntı olduğunu biliyorum ne olursa olsun doktorunun numarasi varsa onu arayıp bir danış ya da direk acile gidebilirsen git..en kötü ihtimal sabaha kadar bebişin
Canım kritik bir soru kimsenin birşey olmaz diyeceğini sanmıyorum ama sen yine de yüreğini ferah tut çunkü pembe ya da kırmızı renkte olunca sıkıntı olduğunu biliyorum ne olursa olsun doktorunun numarasi varsa onu arayıp bir danış ya da direk acile gidebilirsen git..en kötü ihtimal sabaha kadar bebişin hareketlerini kontrol et akıntı durumunu izle pembe yada kırmızıya dönüşürse vakit geçirme.

hareketlerini kontrol et akıntı durumunu izle
pembe yada kırmızıya dönüşürse vakit
geçirme.

Koyu kahverengi ve köyü kıvamlı akışkan değil. :( çok korkuyorum bebeğine inşallah bisey olmaz hareketli çok sukur takip ediyorum . 3. Asilamada buldum bebeğimi inşallah bisey olmaz vaktinde gelir inşallah.

Koyu kahverengi ve köyü kıvamlı akışkan değil. :KK43: çok korkuyorum bebeğine inşallah bisey olmaz hareketli çok sukur takip ediyorum . 3. Asilamada buldum bebeğimi inşallah bisey olmaz vaktinde gelir inşallah.
İnşallah canım durumundan bizi de haberdar et gidebildiğin ilk fırsatta akıntın geçse de muhakkak doktora görün.

Kızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın :( :( :(
Canım stres sıkıntı üzüntü yorgunluk gibi durumlar erken doğumu tetikliyor nişanın olabilir bir acile gitmende fayda var eğer gidemiyorsan bebeğin hareketlerini kontrol et

İnşallah canım durumundan bizi de haberdar et gidebildiğin ilk fırsatta akıntın geçse de muhakkak doktora görün.

Canım stres sıkıntı üzüntü yorgunluk gibi durumlar erken doğumu tetikliyor nişanın olabilir bir acile gitmende fayda var eğer gidemiyorsan bebeğin hareketlerini kontrol et
Çok korkuyorum dua edin lütfen :( :'(

Back
X