2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ama cok ERKEN DEGİL Mİ nişan için . annemler deyim babam hastanede annem yanında bende kardeslerime bakıyorum küçükler bırakıp ta gidemem. Tek basıma da gidemem zaten. Öyle :KK43:
haftan kotu degil en yakin komsu akraba cagir. nisansa da hemen dogum olmayabilir ama surede bebek icin ciger gelistirici yapilir. kotu dusunme ama tedbir her zaman iyidir

Maşaallah kuzucuğa :nazar: sağlıkla gelir inşallah.Boyu da uzamamış değildir cnm.Zaten ölçü değerlerinde +/- 10 -15 gün(belki daha fazla ) yazıyor. Bi önceki gittiğinde fazla ölçmüş olabilir.
Evet cnm oylede olabilir doktor dediki son ay boyda uzama olmuyosa bunu genetige de yorabiliyoruz dedi esim 1.70 ben 1.62 boyundayim oyuzden aslinda cok uzun boylu bebek olacagini sanmam :)

Kızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın :KK43: :KK43: :KK43:

Ya canim hemen bi acile git nisanin gelmistir belki neden oyle bi leke olsunki baska

Zeymer57 Zeymer57 arkadaşım yakın akraba, arkadaş varsa ya da komşu götürsünler seni. Erken doğum olsa bile 34. haftandasın korkma. Hayırlı haberler olsun inşallah.

Yazan arkadaşlar tesekkur ederim. Ama kardeşlerini bırakıp gidemem. Babam hastanede kkardeşlerim küçük annem babamın yanında sanırım biraz Yoruldum ondan oldu. Ama nişan aaçık pembe olurmus internettebbaktım da şimdi. O yüzden nişan olmadığını düşünüyorum . inşallah bebeğime de bisey olmaz hareket ediyor çok sukur. Dua edin kizima ve bana bisey olmasın diye . erkenddoğum da olsun istemiyorum bebeğim vaktinde gelsin hiç kuveze girmesin :(

Zeymer57 Zeymer57 arkadaşım yakın akraba, arkadaş varsa ya da komşu götürsünler seni. Erken doğum olsa bile 34. haftandasın korkma. Hayırlı haberler olsun inşallah.
Amin insallah. Kaç kilodur acaba enson ayın 1 önde gitmistim. Doktorun erken doğumiiçin hiç bir şekilde risk gormuyorum demişti. :(

Yazan arkadaşlar tesekkur ederim. Ama kardeşlerini bırakıp gidemem. Babam hastanede kkardeşlerim küçük annem babamın yanında sanırım biraz Yoruldum ondan oldu. Ama nişan aaçık pembe olurmus internettebbaktım da şimdi. O yüzden nişan olmadığını düşünüyorum . inşallah bebeğime de bisey olmaz hareket ediyor çok sukur. Dua edin kizima ve bana bisey olmasın diye . erkenddoğum da olsun istemiyorum bebeğim vaktinde gelsin hiç kuveze girmesin :KK43:
Bebege bisey olmaz canim merak etme

Ama cok ERKEN DEGİL Mİ nişan için . annemler deyim babam hastanede annem yanında bende kardeslerime bakıyorum küçükler bırakıp ta gidemem. Tek basıma da gidemem zaten. Öyle :KK43:
Özel hastanenin acilinde kadın doğum doktoruna bağlanıp sor telde istersen Ben ilk ayda gece az kanama oldum gece 4 dü doktoru aramadan acili aradım gittiğim hastanenin sorup rahatladım sonra sabah doktora gitmiştim

Evet cnm oylede olabilir doktor dediki son ay boyda uzama olmuyosa bunu genetige de yorabiliyoruz dedi esim 1.70 ben 1.62 boyundayim oyuzden aslinda cok uzun boylu bebek olacagini sanmam :)
Anladım cnm, sağlıklı olsunlar da boy kilo çok önemli değil.

Kızlar ya kime danisacagimi şaşırdım. Doktoragitme ssansim su anda asla yok . O yüzden size yazayım dedim. Kahverengi şeklinde akintim var kıvamlı ama kan mi akıntı mi anlayamadım. Kansa bisey olur mu bebeğim hareket ediyor . o yüzden biraz rahatim ama tabiki tedirginim de aranızda böyle bisey olan var mi ? Ne olursunuz bisey yazın :KK43: :KK43: :KK43:
Canım geçmiş olsun. Yeni okudum mesajını. 1 saat kadar olmuş yazalı. Sonuç ne oldu? Merak ettim. Umarım ciddi bir durum değildir. Erken doğum olabilir. Ama merak etme artık. 34.haftaya gelmişsin.
İnşallah vaktinde sağlıklı bir doğum yaparsın. ;)

Yazan arkadaşlar tesekkur ederim. Ama kardeşlerini bırakıp gidemem. Babam hastanede kkardeşlerim küçük annem babamın yanında sanırım biraz Yoruldum ondan oldu. Ama nişan aaçık pembe olurmus internettebbaktım da şimdi. O yüzden nişan olmadığını düşünüyorum . inşallah bebeğime de bisey olmaz hareket ediyor çok sukur. Dua edin kizima ve bana bisey olmasın diye . erkenddoğum da olsun istemiyorum bebeğim vaktinde gelsin hiç kuveze girmesin :KK43:
tatlım bende şimdi internete baktım kahverengiye dönükte olabiliyormuş.ama nişan geldi diye hemen doguracak değilsin. haftanda güzel zaten. ama önlem olarak birini ara hem kardeşlerine baksınlar hemde seni bir doktora götürsünler

Özel hastanenin acilinde kadın doğum doktoruna bağlanıp sor telde istersen Ben ilk ayda gece az kanama oldum gece 4 dü doktoru aramadan acili aradım gittiğim hastanenin sorup rahatladım sonra sabah doktora gitmiştim
Cok Tesekkur ederim hemen ariycam.

Kızlar yakında akrabam yok maalesef. Bende uzaniyorum şimdi Dinleniyorum. Sizi haberdar ederim. Akintim sarıyad döndü çok sukur . bebeğinde gayet hareketli. Tesekkur ederim ilginiz alakaniz için. Ben şimdi cikiyorum . sizi haberdar ederim. Hayırlı geceler hepinize.

Back
X