2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
geldik teyzesi burdayız kızım çok iyi durumdaymış ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem bu dr amca kilomuzu kg boyu d cm ölçtü yarın nasıl ölçülecek çok heyecanlı ya tekrar gidicem kızımı görmeye :KK73::KK71::-)
Maşallah prensese, büyümüş kuzucuk :nazar: Ohh ne güzel 2 gün üstüste göreceksin canım :KK51:

D Dekalpy meltemcivil meltemcivil leylam355 leylam355 bnm hastane çantası listem bu kızlar. Eksiği/fazlası varsa söyleyin lütfen. Diş fırçası ve macun yazmıyor ama elbette o da olacak.

image.webp

Leyloş yine hastane çıkışı gezmeye gitti bizi unuttu heralde :)) leylam355 leylam355
meltemcim geldim çıkışta işe döndüm çok yoğundu bakamadım nete özür dilerim meraklandırdım sizi de :KK23:iş çıkışıda pırr gezmeye gittikkuzum kızım iyiymiş ya ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem yaşasın oleyy, raporumu aldım son günnnnn kasım ama ben o zamana kadar dayanırmıyım bilemiyorum açıkçası :)

zendost zendost gün boyunca hareketlerini say ama bebegin unutma cnm Dr.bana gün boyunca 10 defa hareket ederse korkma dedi zaten bu aydan sonra gergin hareketlerin sayilmasi gerekiyomus takipte olmamiz lazim
Canim doğum pozisyonunda ayaklarını hissediyorum az dokunayım hemen tepki veriyor kuzum hareketleri iyi çok şükür

hehe nilaycım bebeğim çok iyi kendi dr um acil sezeryana girmiş öteki dr baktı bu yüzden yarın bir daha gidicez eşim güvenemedi nedense raporumu aldım hatta işe bile geri döndüm ama çok yoğundu nete bakamadım son çalışma günüm 30 kasım kilo 2050 boyuda 44,5cm bakalım yarın kendi dr ölçümü nsıl olacak merak içindeyim :)
Oyy maşallah hem uZun hem tontişş :nazar::nazar:çok sevindim cnmmm iyi olmanıza

bazen diyorum alt tarafta sancı olmasından iyidir diye kendime teselli veriyorum. gerçi 2 gündür kaşık ağrım da var ara sıra.. bugün idrar tahlili istedi az bişey enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi hiç te kullanmak istemiyorum tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve ilaç kullanmaktan çok korkuyorum.. ama bol su içerek mecbur kullanicam yoksa enfeksiyon da erken doğuma kadar sebep oluyormuş. Allah hayırlısı ile hepimize kavuşmayı nasip etsin. artık zor zamanlar son 4 5 haftalar
amin canım ınsallah gecmıs olsun tek kullanımkı saşe verıyo doktorlar hamılelere ben kullandım sıkıntı olmuyo korkma erken dogumdan ıyıdır

Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
canım ya üzülme benim en yakın arkadaşımın bebeğide boynuna dolamıştı kordonunu doğarken kendiliğinden açmıştı sen stres olma bebekler çok küçükler ama iç güdüleri onlara ne yapmaları gerektiğini söylüyor sen rahat ol kendini dr na ve bebeğine bırak onlar karar versinler ne yapacaklarına

Tatlim pınarın bebeğinin de boynuna bi kere dolanmiş, onun doktoru da telaş etmemişti be sanki tekrar cözülebilir demişti die hatrliyorum Brazdan görünce sana yazar.
Dur hemen telaş etme, normal doğum olmasin da sezeryan olsun, onemli olan senn ve bebegin sağlikli olması tatlm.
nicki nick nicki nick
Canim inşallah aćılır ama hani yerleri daraldıya sanki biraz zor gibime geliyo yine de Allahin işi inşallah...öyle deyince zaten ben direk sezeryan istiyorum dedim doktora o da dur bakalim önceliğimiz normal dedi

canım ya üzülme benim en yakın arkadaşımın bebeğide boynuna dolamıştı kordonunu doğarken kendiliğinden açmıştı sen stres olma bebekler çok küçükler ama iç güdüleri onlara ne yapmaları gerektiğini söylüyor sen rahat ol kendini dr na ve bebeğine bırak onlar karar versinler ne yapacaklarına
Kızımda kordonuyla dogmuş eşim hala der tabi ben o acıyla gormemişim ama daha doğuma zaman varya o biraz tedirgin etti geçmezde şimdi günler

Oyy maşallah hem uZun hem tontişş :nazar::nazar:çok sevindim cnmmm iyi olmanıza
evet denizcim ya bende çok özlemişim kuzumu gerçi yüzünü göstermedi yine ama oldun belki yarın görürüm
kilomuz normalin biraz üstündeymiş ama boy uzun dr bana ve eşime baktı tamam gayet normal dedi uzun olacak bu bebek hehe tabi biz kahkaha atıp güldük

Canim inşallah aćılır ama hani yerleri daraldıya sanki biraz zor gibime geliyo yine de Allahin işi inşallah...öyle deyince zaten ben direk sezeryan istiyorum dedim doktora o da dur bakalim önceliğimiz normal dedi
Doktor icine sindi mi bari,bugun ilk defa gidecektin

Back
X