- 25 Mart 2015
- 1.585
- 933
- 53
- 38
Tesekkur ederim cnm sende yapp :) boncukcudan 1 metre gupur ve boncuk aldim iki lira tuttu malzemesi olc kes dik :)çook güzel olmuşben tatlı sevmem lohusa şerbetide içmicem ama ben bile özendiim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim cnm sende yapp :) boncukcudan 1 metre gupur ve boncuk aldim iki lira tuttu malzemesi olc kes dik :)çook güzel olmuşben tatlı sevmem lohusa şerbetide içmicem ama ben bile özendiim
![]()
Anldm cnm sen daha iyi blrsn bebegnde hareketlyse cumaya kadar dikkat et briama sabahları 1 saat kadar sürüp sonra gün içinde bi daha olmuyor. cuma sabahtan gidicez doktora. nst ye sokar büyük ihtimal.
Tesekkur ederim cnm sende yapp :) boncukcudan 1 metre gupur ve boncuk aldim iki lira tuttu malzemesi olc kes dik :)
Bende plastiklerden alicaktim ama icime sinmedi cam daha sık olur dedim cnm bizim aile pek kalabalik deil yani oyuzden skinti olmaz die dusunuyorum annem ben yikar kurularim dio bakalim![]()
Kızlar Dr dan geldik 2800 gr olmusuz çok şükür herşey yolunda bebeğin başı asagida donmezse normal doğumu beklicez artık :)))
Anam delirdnmi kuz piskolojin bozulmus senin tabi suan kimse sevemiyr esindn bska hissedemiyr sevgi paylasimi oluck disari cknca fkt onun mus kokusu yuzu minnack elleri sana tutunusu seni emisi bakisi sence dogurmaya deymxmi oyyy anne yer onu yerkeske daha uzun surse hamilelik diyorum,hic istemiyorum dogurmak ondan ayrilmak sanki dogunca kaybedecekmisim gibi hissediyorum,bu dusuncd beni mahvediyor.doguma giderken hungur hungur aglarim kesin![]()
hareketlerde sıkıntı yook tatlım. accık bi dursun da dinlensin diye düşünüyorumAnldm cnm sen daha iyi blrsn bebegnde hareketlyse cumaya kadar dikkat et bri
Gözün aydın canım inşallah normal doğum olurKızlar Dr dan geldik 2800 gr olmusuz çok şükür herşey yolunda bebeğin başı asagida donmezse normal doğumu beklicez artık :)))
tatlım ben de 36 giyiordum şimdi 37 zor oluyoroy ben de disarida alusveristeydim 20 kilo aldigim icin 36 numara ayak tasimiyor bu kiloyu ayak tabanlarim sisti(
Sana benzerse kesin guzel olur zaten canim
Teşekkur ederim kizlar şimardim hevalla bu sevimli kız çocuğu sana benziyorsa ultrason fotosundaki bebik de sana benziyor demektir
Haklısın bi de işim bitince nereye kaldırıcam onu düşünmem lazım. hali hazırda zor sığıyoruz bu eve.
bence gerek yok ya bebe havlusuna. kendime de orta boy bi havlu alırım, banyo yapmam ama duş alırım. sağol cankuşum.![]()
dönmesin zaten başı aşağıdaymış işte :)
2800 mü hey maşallah sizin tosuncuklara, benım bebe hala 1990 gr :)
Gözün aydın kırk bir kere mad
Gözün aydın canım inşallah normal doğum olur
Sağol canım yaa valla bi mutlu oldum ki anlatamam senin ki fit işte anası gibi benim ki bu hızla giderse son anda ters köşe yapıp sezeryana aldiricak beni
AYNN YAAA Bİ 2 DK DUR YOOOKKhareketlerde sıkıntı yook tatlım. accık bi dursun da dinlensin diye düşünüyorumfazlasıyla oynak bi oğluşum var
![]()
Eşim bana doğuma kadar sakız bile almaz şu 1 haftada yaptırdığım masraf yüzündençocuk odası,avize,halı,uyku takımı,lohusa tacı terliği,özel mdf kapı süsü,kristal bebek şekeri, küvet banyo, park yatak yatağı, sepet beşik yatağı, bebek bezi,ıslak mendiller,hasta bezi,bebeğe mont, müslin bezi,bebek lokumu,uyku tulumu, lohusa kıyafetleri, bana güzel bi bot,kaban çanta odaya sticker, vs vsvs daha sayamadıklarım + doğum parası var 1500 toplamda ettimi 9700 artık 3 sene yerimizden kalkamayız
![]()